Custom Search

4 Αυγ 2013

Το ΛΑ.Ο.Σ, οι κωλοτούμπες του συστήματος, και η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ του νεοΈλληνα...

Μου έγραψε κάποιος στο facebook:
«Το κομμα αυτο νομιζω οτι εχεικανει τον κυκλο του, απετυχε παταγωδως αφου υφαρπαξε δολιως πατριωτικους ψηφους και μετα τους ταραξε στην κωλοτουμπα, και νομιζω αρεα οτι παλευεις πλεον για κατι ουτοπικο......»

1. «Απέτυχε παταγωδώς».. Προφανώς η αχαριστία του Έλληνα δεν έχει όριο!.. Ξέχασε τόσο εύκολα την προσφορά του ΛΑΟΣ στα Εθνικά θέματα, πέρα από την επαναφορά της Δεξιάς Ιδεολογίας στην Βουλή ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΑ, που επιβίωνε ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ με λεφτά του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να κτυπάει εξ ακρο-δεξιών το ΛΑ.Ο.Σ όποτε μπορούσε...
Σεβόμενο τους Δημοκρατικούς Θεσμούς, χωρίς ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ (ως κάνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (Εθνικο/)ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ). Τα όσα προειδοποιούσε και πάλευε πάντα ΠΟΛΙΤΙΚΑ, χαρακτηριζόμενο ως Ακραίο, και Γραφικό, έχουν βγει πραγματικότητα, και τώρα όλοι οι Λαϊκιστές τα πιάνουν στο στόμα τους γιατί πουλάνε!
Ως παράδειγμα να δείξω τι πέτυχε ένα κόμμα του 5% σε μικρό χρονικό διάστημα, όταν σε αντίθεση η ΧΑ του 10% το μόνο που έχει πετύχει μέχρι τώρα είναι η αυτοδιαφήμισή της και γενικόλογες μπουρδολογίες πως θα κάνει ένα "τσακ" και θα εξαφανίσει (με κλωτσιές μάλλον) τους λάθρο από την χώρα, σαν να γράφει σενάριο σε άρλεκιν (περισσότερα για το πως θα τους διώξει μπορεί να ακούσει κανείς εδώ - πρακτικώς δεν έχουν κανένα πρόγραμμα, μόνο αερολογίες!: http://www.youtube.com/watch?v=3BXvrvQySew )!
2. Από την στιγμή που το κόμμα αυτό υπάρχει και κάνει έργο, εντός (ευρωβουλή) κι εκτός πολιτικής σκηνής, το θεωρώ λάθος να λέει κάποιος πως έχει κάνει τον κύκλο του. Πόσο δε μάλιστα σε συγκυρίες όπου όλοι οι λαϊκιστές και κωλοτούμπες εκτινάχτηκαν στα ύψη. Άλλωστε σε κρίσιμες καταστάσεις τα άκρα και οι λαϊκιστές πρωταγωνιστούν (ΣΥΡΙΑΖΑΙΟΙ, ΚΑΜΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΑΡ, ΧΑτες - τόσα χρόνια ήταν ανύπαρκτοι, ξαφνικά φτάσαν στα ύψη!): όλοι το αποδέχονται αυτό - στις «ήρεμες» καταστάσεις ότι ευδοκιμεί σημαίνει ότι αξίζει - πόσο μάλιστα κάτι το οποίο ευδοκίμησε σε ήρεμες καταστάσεις έχοντας απέναντί του τους πάντες!.. Και από το 5% στο 2.9% δεν είναι μεγάλη η διαφορά έχοντας υπόψιν τις καταστάσεις των άκρων που ζούμε.

3. Η καραμέλα με την υφαρπαγή δολίος πατριωτικών ψήφος είναι μόνο για τους ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ, φιλε. Όταν το ΛΑ.Ο.Σ ψήφιζε ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ το Μνημόνιο, για την τότε ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ της χώρας, και την παραμονή στο Ευρώ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΡΘΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ TOY MNHMONIOY ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, και καταψήφιζε ΣΦΟΔΡΑ ΤΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ που κάναν οι ΠΑΣΟΚΟΙ, όλοι οι ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ήταν υπερ της καταψήφισης της Χρηματοδότησης και την επιστροφή στην Δραχμή! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΧΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ (http://youtu.be/zhm7fC29m40) ... Όλοι το παίζαν αντιμνημονιακοί, με πρώτη απ' όλους την ΝΔ και την ΧΑ.. Μετά όλοι - μέχρι και η ΧΑ - υιοθέτησαν θέσεις πως η ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ... Μάλιστα η ΧΑ ακόμα και σήμερα ΛΑΪΚΙΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, μέχρι να έχουμε πρωτογενής παραγωγή, χωρίς όμως χρηματοδοτική στήριξη / μνημόνια! (http://area51gr.blogspot.gr/2013/05/to-zouglagr.html)  - Δηλαδή χωρίς ρευστότητα... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!

Το ΛΑ.Ο.Σ αυτό που έλεγε στην αρχή το τήρησε. Κατάφερε να γλιτώσει την χώρα από την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (έξοδος από το ΕΥΡΩ) που πλέον όλοι το έχουν παραδεχτεί, ενώ τότε το κατηγορούσαν που ψήφισε ΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ και ΜΟΝΟ, για να παραμείνουμε στο ΕΥΡΩ. Μπήκε σε μια Κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί την οικονομική στήριξη, με όρους, όταν οι όροι ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ αρνήθηκε να συμμετέχει, χάνοντας ακόμη και τα δημοφιλέστερα στελέχη του! ΤΙ ΠΙΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ ΑΠ' ΑΥΤΟ;...

Το θεωρώ ΓΕΛΟΙΟ να μιλάνε για "πατριωτικό δόλο" στο ΛΑΟΣ, όταν αυτό ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑ - ΕΠΑΝΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, και ΕΒΑΖΕ τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ στην θέση τους, ενώ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΙΘΕΙ ΟΛΟΙ (π.χ. λάθρο)!

Προφανώς όλο το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΣΟΚΟΙ-ΝΔΤΕΣ, ΧΑΤΕΣ κ.α.) ενώ λένε το ΛΑΟΣ κωλοτούμπα, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, και απο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΜΕΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.... Όλοι μαζί κωλοτούμπα δηλαδή, και ο σωστός να κολλάει την ρετσινιά. Όπως και τον λέγαν κάποτε ΑΚΡΑΙΟ! Ποιό; ΤΟ ΛΑΟΣ!... Το πιο Θεσμικό και Δημοκρατικό κόμμα το ΛΕΓΑΝ ΑΚΡΑΙΟ!!.... Ποίοι; Οι ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΧΑτες!

4. Μου λες ότι παλεύω για κάτι Ουτοπικό...
Δεν είναι ουτοπικό το να δείχνω αυτονόητα πράγματα στον μη ενημερωμένο κόσμο.

Δεν είναι ουτοπία να ενημερώνω με τα αυτονόητα τους πολίτες που απλά δεν ενδιαφέρονται για πολιτική...

Δεν είναι ουτοπία να τους δείχνω στην πράξη ποιοί είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ κωλοτούμπες, και ΦΑΣΙΣΤΕΣ και πως οι ίδιοι οι πολίτες πέφτουν θύματα του συστήματος...

Πλέον άλλωστε έχει αποδειχτεί πως ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ (επιζητούν την ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ με την ΒΙΑ), και ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ (Στην πιο κρίσιμη στιγμή, αντί να πράξουν το ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΣΩΣΤΟ που έπραξε ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΟΣ, πολώθηκαν στις γενικότητες περι ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΥ φτάνοντας να ζητάνε επιστροφή στην δραχμή και μετά να αναιρούν αυτά που ζητούσαν κατηγορώντας το ΛΑΟΣ ως κωλοτούμπα που ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ).

Η ΙΣΤΟΡΙΑ όπως γράφεται ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ!
ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ που με ένα πολύ μικρό ποσοστό ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, στην ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ..

Τότε τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα και ο καθένας ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ έλεγε το μακρί και το κοντό του - αντιμνημονιακοί όλοι (πούλαγε)..

Τώρα πλέον όλοι μιλάνε για ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, όταν πριν φωνάζανε για Χρεωκοπία και Δραχμή! ΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΟΙ!.. Μόνο το ΛΑ.Ο.Σ σταθερό στις θέσεις του. Ένα μικρό κόμμα, έσωσε την Ελλάδα, και η συμμορία των ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΩΝ (τα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ), το πολέμησε λυσσαλαία!...
Αυτό δείχνω στον κόσμο.. Δεν είναι ουτοπικό αυτό...

Ουτοπία είναι να πιστεύει κανείς ότι αυτός ο λαός δεν θα έχει συνέπειες από τις πολιτικές μαλακίες που κάνει. Ήδη έχει δει τις πρώτες συνέπειες.. Αν δεν βάλει μυαλό, και αντί να βάλει ικανούς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ - ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - στην βουλή, βάζει κάθε λαϊκιστή, κωλοτούμπα και Καραγκιόζη ΦΑΣΙΣΤΑ μέσα, ε... ας χαρεί μετά το αιματοκύλημα! -

Δημοκράτης είμαι άλλωστε, την απόφασή του λαού θα την αποδεχτώ. Ωφείλω όμως και να τον ενημερώσω για να έχω την συνείδησή μου καθαρή.... :)

Υσ. Το ότι όλοι εκ των υστέρων (- αφού πρώτα το παίξαν αντιμνημονιακοί πλήρως, οδηγώντας την χώρα στην χρεωκοπία και την δραχμή από το '10 αν δεν υπήρχε το ΛΑΟΣ -) μετά αντιγράφουν τον Καρατζαφέρη, κάνει τον Καρατζαφέρη κωλοτούμπα ε; .... Ε ναι.. Τόσο κωλοτούμπα όσο και ακραίο, ως εν τέλη έχει αποδειχτεί... Απολαύστε τι πρότεινε ο «κακός» Καρατζαφέρης: