Custom Search

22 Μαΐ 2013

[Ενημέρωση]: Απίστευτο! To zougla.gr κατέβασε άρθρο που αφορούσε τους Χρυσαυγίτες! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Χθες ανέβασα στο blog της zougla.gr άρθρο με όσα άκουσα σε συντέντευξη να λέει ο κ. Κασιδιάρης για το μοντέλο που προτείνει η Χρυσή Αυγή. Υποτίθεται σε αυτό το blog γράφουν ελεύθερα οι αναγνώστες!... Το έκανα και post στο facebook μου, για να το δει ο κόσμος....

Και σήμερα τι παρατήρησα που πάτησα να δω αν είχε σχόλια; Πως το άρθρο αυτό δεν υπήρχε πλέον στον ιστότοπο της zougla.gr!.. Δηλαδή, το σβήσανε!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, σβήσανε ένα άρθρο κάπου που υποτίθεται.. δεν βάζουν χέρι οι δημοσιογράφοι; ... Εκβιασμός; Συμφέροντα; Απόκρυψη της αλήθειας;... Ή μήπως κάποιο... BUG στο site;

Για να μην πει κανείς ότι λέω ψέμματα, δίνω screenshot από το timeline μου, που φαίνεται καθαρά το link, και έχει τραβηχτεί και η φωτογραφία κανονικά από το άρθρο από το zougla.gr (ως γίνεται όταν υπάρχει άρθρο!).


Και τι βλέπουμε σήμερα στο αντίστοιχο link του zougla.gr;


Το άρθρο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!....
Ε, λοιπόν, το άρθρο υπάρχει εδώ.... Και αφού δεν θέλετε ο κόσμος να το διαβάσει εσείς, ας το προωθήσουν οι λοιποί πατριώτες. Γιατί πολλά στημένα φαίνονται εδώ!
---------

Χρήσιμες απαντήσεις για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής από τον κ. Κασιδιάρη.

Το ρεζουμέ:
- Μέχρι η Ελλάδα να αποκτήσει Εθνική Παραγωγή (κάποια χρόνια) θα είναι στο Ευρώ – δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα.
- Η κατάργηση του Μνημονίου σημαίνει ότι... θα σταματήσουν να εφαρμόζονται ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΑ μέτρα που συμβαδίζουν με την έλλειψη εθνικής ανεξαρτησίας, όπως το να έρχονται μεταφρασμένα πακέτα μέτρων και να ψηφίζονται από την Ελληνική βουλή... (! - ότι καταλάβατε!)
- Το ότι είναι κατά του Μνημονίου, δεν σημαίνει (σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι την επόμενη μέρα θα μοιράζουν λεφτά παντού. Αντίθετα....
- Το ότι είναι κατά του Μνημονίου, οικονομικά, σημαίνει ότι ... ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ (πολύ χειρότερα απ' ότι είμαστε σήμερα δηλαδή!)
- Το μοντέλο που προτείνει η Χρυσή Αυγή, είναι ο Έλληνας να επιστρέψει στις παραγωγικές εργασίες που απέφευγε επί χρόνια: Στις γεωργικές εργασίες: Μάζεμα ελιάς, φράουλας, ντομάτας, κ.α.
- Θα ξεκινήσουμε με τον διπλάσιο μισθό απ' ότι οι Πακιστανοί, με βλέψεις έναν αξιοπρεπή μισθό στο μέλλον. Όπου αξιοπρεπής μισθός είναι ο κατώτατος μισθός.

Ερωτήματα που μένουν αναπάντητα:
- Η Κύπρος πρόσφατα είπε όχι στο Μνημόνιο, και επειδή η εναλλακτική ήταν εκτός ευρώ, εν τέλη είπε ΝΑΙ. Εμείς πως θα το καταφέρουμε να πούμε όχι στο Μνημόνιο και να μείνουμε και στο σκληρό ευρώ για κάποια χρόνια; Όλοι είδαμε τι έγινε με την έλλειψη ρευστότητας στην Κύπρο για μια εβδομάδα, όπου σχεδόν είχε αρχίσει να καταρρέει το σύστημα. Και με την ΧΑ θα μείνουμε στο ευρώ, χωρίς ρευστότητα, για χρόνια – και ταυτόχρονα θα φτιάξουμε και Εθνική Παραγωγή, όταν δεν θα έχουμε χρήμα ούτε καν να κινηθούμε;

- Οι Πακιστανοί παίρνουν ότι παίρνουν, αλλά δεν έχουν τα καθημερινά έξοδα που έχουν οι Έλληνες πολίτες. Αυτό γιατί έρχονται με συγκεκριμένες συμβάσεις, για λίγο χρονικό διάστημα, και μένουν σε μέρη που όλοι ξέρετε. Και φυσικά για τους Πακιστανούς αυτά τα ευρώ στη χώρα τους, είναι αρκετά λεφτά. Για τους Έλληνες, που έχουν κι άλλα έξοδα, σπίτι, οικογένεια, παιδιά κτλ στη χώρα αυτή ο διπλάσιος μισθός αρκεί; Πόσο μάλιστα για όσους διαμένουν μακριά από τις γεωργικές περιοχές, όπου το κράτος θα τους καλέσει να παν να δουλέψουν;

Προσωπικός σχολιασμός:
Ο κ. Κασιδιάρης βέβαια περιέγραψε με μια πολύ ωραία λέξη, τι θα πάθουμε αν πάρει η Χρυσή Αυγή την εξουσία: «Θα ματώσουμε»... Και ενώ δυσανασχετεί και οργιάζει ο κόσμος για το «χαστουκάκι»” που έφαγε με το Μνημόνιο, τώρα γυρνάει και επιζητεί το «ΜΑΤΩΜΑ»... Μπράβο! Πρόοδος!

Υσ. Τόσες σπουδές, αγώνας, τρέξιμο, άγχος, εξετάσεις κτλ κτλ... και στο τέλος, αντί να ανταγωνιζόμαστε στις επιστήμες, στις τέχνες και στις τεχνολογίες τον πλανήτη, θα μαζεύουμε φράουλες και ντομάτες! (Μάλλον η Χρυσή Αυγή που είναι υπερ της Αριστοκρατίας (και όχι της Δημοκρατίας) νομίζει ότι οι «Άριστοι» θα κάτσουν να μαζεύουν φράουλες αντί να πάνε να μεγαλουργήσουν στο εξωτερικό – θα ερημώσουν την χώρα με τα μυαλά που έχουν – αν πρώτα δεν την αιματοκυλήσουν με τα άλλα μουρλά άκρα των αριστερών...)  Αυτό κι αν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ! Χρυσή Αυγή! ... Κοιτάμε το παρελθόν! Με διπλάσιο μισθό από τους Πακιστανούς.....

......................

Και αναλυτικά:
http://www.youtube.com/watch?v=3BXvrvQySew


Στο 16:50 μέχρι το 19:45 ακούμε τα εξής:

Γεωργιάδης: «Ακούω συνεχώς τον κ. Κασιδιάρη και τη Χρυσή Αυγή, η οποία μιλάει για την Εθνική παραγωγή, την κατάργηση του Μνημονίου, και σε τελική φάση την υιοθέτηση του Εθνικού Νομίσματος. Κάνω κάποιο λάθος εδώ;»

Κασιδιάρης: «Λέμε συγκεκριμένα και αυτό βρίσκεται στη προμετωπίδα του προγράμματός μας, ότι δεν μπορεί να υπάρχει Εθνική Ανεξαρτησία χωρίς Εθνικό Νόμισμα. Πλην όμως, χρειάζεται πάρα πολύ σοβαρή δουλειά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο».

Γεωργιάδης: «Στο ενδιάμεσο, μέχρι να φτιάξουμε την Εθνική Παραγωγή, γιατί εσείς αν θυμάμαι καλά είστε γεωπόνος αν δεν κάνω λάθος ή κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι;»

Κασιδιάρης: «Είμαι γεωπόνος και χημικός τροφίμων».

Γεωργιάδης: «Άρα γνωρίζετε ότι η Εθνική Παραγωγή δεν φτιάχνεται σε 24 ώρες. ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!»

Κασιδιάρης: «Ναι. Μέσα στο ευρώ

Γεωργιάδης: «Άρα λοιπόν στο ενδιάμεσο η Χρυσή Αυγή λέει, θα είμαστε στο Ευρώ.»

Κασιδιάρης: «ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ. Σαφέστατα αφού δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα».

Γεωργιάδης: «Πως θα καταργήσετε αυτομάτως το Μνημόνιο αφού καλώς γνωρίζετε όπως όλοι και από την Κύπρο ότι αν καταργήσουμε το Μνημόνιο είμαστε εκτός Ευρώ και σύμφωνα με την ΔΙΚΗ σας άποψη ΔΕΝ έχουμε ακόμα Εθνική Παραγωγή για να μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας; Δηλαδή, το ενδιάμεσο διάστημα πως θα το καλύψετε;»

Κασιδιάρης: «Εμείς λέμε ότι η καταγγελία Μνημονίου, σημαίνει: Θα σταματήσουν να εφαρμόζονται τα ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ που συμβαδίζουν με την Έλλειψη Εθνικής Ανεξαρτησίας. Δηλαδή, δεν θα έρχεται στην χώρα μεταφρασμένο στα Ελληνικά ένα πακέτο μέτρων και θα ψηφίζεται από την Ελληνική βουλή.» (;;;!!!;;;)

Γεωργιάδης: «Εντάξει. Μην χάνουμε χρόνο σε αυτά. Τα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ πείτε τώρα...»

Κασιδιάρης: «Όταν λέμε ότι είμαστε κατά του Μνημονίου δεν λέμε ότι από την επομένη μέρα εμείς θα δίνουμε λεφτά παντού. Δεν λέμε τέτοιο πράγμα.»

Γεωργιάδης: «Αλλά; Θα περνάμε καλά ή άσχημα;»

Κασιδιάρης: «Θα ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ.. Θα ματώσουμε.»

Γεωργιάδης: «Αααα.. Θα περνάμε άσχημα λοιπόν.»

Κασιδιάρης: «Ένα λεπτό. Είπα εγώ ότι θα κάνουμε αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; [...] Εμείς λέμε ότι ο Έλληνας πολίτης πρέπει να επιστρέψει σε εργασίες παραγωγικές τις οποίες τις απέφευγε επί δεκαετίες. Αυτό είναι το μοντέλο που προτείνει η Χρυσή Αυγή.»

Πορτοσαλτέ: «Άρα ο Έλληνας πολίτης επιστρέφει στο μάζεμα της Ελιάς, στο μάζεμα της φράουλας, στο μάζεμα της ντομάτας επιστρέφει σε αυτά τα μεροκάματα τα οποία, τα δύσκολα και τα σκληρά, τα οποία όμως προς το παρόν ούτε τα ακουμπάει, ούτε απ' έξω από την Μανολάδα δεν περνάμε.»

Κασιδιάρης: «Εδώ έχετε ένα άδικο. Τα τελευταία έτη έχει αλλάξει αυτή η νοοτροπία και θα φέρω το παράδειγμα της Χρυσής Αυγής, ότι κάθε τόσο τις περιόδους αυτές όπου υπάρχει γεωργική παραγωγή, έρχονται άνθρωποι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, μεσολαβεί η Χρυσή Αυγή, για να πηγαίνουν να εργάζονται στα χωράφια, με μεροκάματο αξιοπρεπές ασφαλώς

Πορτοσαλτέ: «Όπως πόσο; Πόσο κ. Κασιδιάρη για να ξέρουμε. Πόσο;»

Κασιδιάρης: «Ποιό είναι το αξιοπρεπές μεροκάματο; Στο απώτερο μέλλον πρέπει να είναι όσο ο κατώτατος μισθός....»

Πορτοσαλτέ: «Σήμερα, σήμερα αυτοί που πηγαίνουν πόσο είναι το μεροκάματό τους που πάνε στο χωράφι και μαζεύουν...»

Κασιδιάρης: «Είναι διπλάσιο απ' αυτό που παίρνει ο Πακιστανός ανάλογα με την περίπτωση....»

..................