Custom Search

9 Απρ 2012

[Απόψεις]: Τι έχω με την Χρυσή Αυγή; Ειλικρινά - Τι πρέπει να ξέρετε και εσείς!...

Κάποιος στο youtube μου έστειλε την παρακάτω ερώτηση:
"Ρε φίλε ποιο είναι το πραγματικό σου πρόβλημα με την Χ.Α. Με ειλικρίνεια ρωτάω; "

Το πρόβλημά μου με την ΧΑ το περιγράφω στο βίντεο:Λίγο πιο συνοπτικά:

- Όταν κάποιος σε κρίσιμα ζητήματα όπως το Μνημόνιο 1, λέει ΨΕΜΑΤΑ στον λαό, και τον ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ (τα ίδια που λένε/έλεγαν Αριστεροί κ ΝΔ) [σσ. βλ. πάνω βίντεο για την απόδειξη].

- Όταν σε εποχές που η θολοκουλτούρα κυβερνάει στα ΜΜΕ, αυτός στρέφεται με ΨΕΜΑΤΑ κ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ κατά όπου πάει ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, σε όποιον ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ το Έθνος, την Ευρώπη των Εθνών στην Πράξη και όχι στα λόγια κ μόνο κτλ,

- Όταν έρχεται σε εκδηλώσεις και μοιράζει ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ( http://area51gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html )

- Όταν κατηγορεί κάθε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, που τα ίδια θα κάναν κι αυτοί αν ήταν Κυβέρνηση/Κράτος/Εξουσία/Δικτάτορες, με επιχειρήματα ΚΚΕ ( http://area51gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_105.html )

- Όταν χλευάζουν οποιαδήποτε κίνηση είναι προς το καλό της Ελλάδος, επειδή την κάνει κάποιος συγκεκριμένος πολιτικό χώρος κ μόνο ( http://area51gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_11.html )

- Όταν έρχονται σε Ενημερωτικές Εκδηλώσεις καθηγητών κ βουλευτών μόνο και μόνο για κάνουν πολιτική αντιπαράθεση με τα Ψέματά τους και επιχειρήματα τύπου ΝΔ (εσείς ψηφίσατε το Μνημόνιο, ξεπουλήσατε την εθνική μας κυριαρχία!! - κ.α. συκοφαντικές αηδίες), κι όταν δεν τους παίρνει (οι καθηγητές μόλις κατάλαβαν τι γίνεται τους αγνόησαν) απλά ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ (μπροστά στα μάτια μου)

- Όταν λόγο της ηλικίας των στελεχών που έχει (πολύ νέοι που συνήθως δεν δουλεύουν) δεν δικαιολογείται η οικονομική άνεση της ΧΑ για να κάνει κινητοποιήσεις και να μοιράζει υλικό που κοστίζει, σε συνδυασμό με καταγγελίες μελών της ΧΑ που είχαν θέση ταμεία κ γνωρίζουν καλύτερα ( http://area51gr.blogspot.com/2011/12/12.html )

- ... και όταν εν γένη, πάμπολες φορές λένε ΨΕΜΑΤΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ και ΑΝΟΗΣΙΕΣ, μόνο και μόνο, άκουσον άκουσον για να προσβάλλουν και να μειώσουν ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ που έδιωξε την θολοκουλτούρα από τα Κανάλια, που επανέφερε την Πολιτική Λογική, που είπε την Αλήθεια με πολιτικό κόστος, που Συμμετείχε για να επηρεάσει καταστάσεις με πολιτικό κόστος και εν τέλη έριξε τον δικομματισμό με ιδίον κόστος, ανοίγοντας το δρόμο για νέες πολυκομματικές κυβερνήσεις, κτλ κτλ

- και όταν γενικά ενώ αυτό το κόμμα είναι Εθνικιστικό - δηλαδή βάζει την Ελλάδα και το Συμφέρον του Έθνους πάνω από πολιτικές αντιπαλότητες (ως έκανε το ΛΑ.Ο.Σ. π.χ. προτείνοντας τους 10 βουλευτές του στη  ΝΔ το 2009 για να πάρει ΜΕΤΡΑ και να μην φτάσουμε σήμερα εδώ!) - το βλέπω να κάνει τέτοιες γελοίες επιθέσεις με ένα άλλο Πολιτικό Κόμμα του 5% το οποίο έχει εξυπηρετήσει τόσο πολύ το Έθνος από το 2007 που μπήκε στην βουλή, επιθυμώντας πρακτικώς να εξαφανίσει το ΛΑ.Ο.Σ. από την βουλή - άρα μιλάμε για ιδεολογική κ πολιτική αντίφαση της ΧΑ... (εκτός κι αν ο Έλληνας είναι αυτός που κοιτάει να κόψει τα πόδια του συνέλληνά του με το που πρωτοπάτησε στη βουλή, με κάθε ανήθικο τρόπο (ψέματα, συκοφαντίες κτλ))

... ε.. όταν βλέπω όλα τα παραπάνω, και τόσα πολλά άλλα - σε πολιτικό επίπεδο πάντα (γιατί σε ανθρώπινο επίπεδο μπαίνουν και οι ακραίες συμπεριφορές που εμφανίζονται στην ΧΑ) - ε, συγνώμη, αλλά τότε θεωρώ πως η ΧΑ είναι απλά ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και εξυπηρετεί ανθελληνικές(συστηματικές) σκοπιμότητες...

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, για μένα που τα έχω δει, τα έχω ψάξει αλλά και τα έχω βιώσει, δείχνουν ξεκάθαρα πως η φράση του κ. Κουλουμβρή ισχύει στο ακέραιο: «Στη Χρυσή Αυγή υπάρχουμε για να εξυπηρετούν σκοπιμότητες».... Και για μένα, τα λόγια είναι φτώχεια - ως έλεγε και το ΠΑΣΟΚ: "λεφτά υπάρχουν", έτσι και η ΧΑ λέει "Πρώτα οι Έλληνες, το Έθνος κτλ"... Οι πράξεις όμως, αποδεικνύουν το αν κάποιος λέει αυτά που πιστεύει, ή τα προβάλλει για ψηφοθηρία για να εφαρμόσει εναλλακτική ατζέντα - ή έστω να αποκόψει την αποδεδειγμένα χρήσιμη για τους πολίτες, ατζέντα τρίτου.

Δεν πιστεύω πως η ΧΑ εξυπηρετεί τον Έλληνα, και πόσο μάλιστα τον ΣυνΈλληνα. Εξυπηρετεί τα συμφέροντά της (τα οποία φαίνεται ταυτίζονται με κάποιο άλλο μεγάλο κόμμα!) και μόνο!.. Επίσης δεν έχει κάνει τίποτα γι' αυτό το τόπο, παρά μόνο δράσεις ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ ως κάνουν φυσικά και οι Αριστεροί. Εγώ πιστεύω στις Πολιτικές πράξεις, και όχι στον ακτιβισμό ο οποίος δένει συναισθηματικά μια ομάδα, αλλά όχι λογικά και προβάλει συνήθως το λίγο ως πολύ (υποκρισία)! (π.χ. μου έλεγε κάποιος πόσο εκτίμησε την πορεία/συγκέντρωση της ΧΑ για την ιθαγένεια... Μαζεύτηκαν αυτοί 2-4 ώρες μια μέρα να φωνάξουν και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Εγώ με την κινητοποίηση της ΝΕ.Ο.Σ. έτρεχα μια εβδομάδα κάθε μέρα σχεδόν να ενημερώνω τον κόσμο και να μαζεύω υπογραφές, ακόμα και να ερχόμουν σε 'ιδεολογική σύγκρουση' με κάποιους, και αυτό - το πιο απαιτητικό και ουσιαστικό - πέρασε εντελώς απαρατήρητο γιατί απλά δεν παίχτηκε στο youtube και δεν είχε γιούρια κόσμο...)

Από εκεί και πέρα, εγώ κάνω το καθήκον μου να ενημερώνω τον κόσμο γι' αυτά που έχω δει, και αυτά που εγώ καταλαβαίνω. Φυσικά, δικαίωμα του κόσμου είναι να βάλει την ΧΑ στη βουλή - και για μένα, να μπει κι αυτή στη Βουλή για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει σε Πολιτικό Επίπεδο (Στον Δήμο Αθηναίων πάντως δεν έκανε τίποτα περισσότερο από έναν εφετζίδικο χαιρετισμό απ' όσο ακούω!). Όλα τα στοιχεία όμως που έχω μαζέψει εδώ και λίγα χρόνια που ασχολούμαι δείχνουν ένα πράγμα: Ότι η ΧΑ δεν είναι αξιόπιστη. Όπως, τα ίδια έδειχναν και το 2009 για το ΠΑΣΟΚ που φώναζε "λεφτά υπάρχουν".. Και ιδού τα αποτελέσματα. Από μια ψήφο χαμένη λοιπόν, προτιμώ μια ψήφο αξίας, σε κάποιους που πραγματικά αγωνίστηκαν, έλεγαν και λένε την αλήθεια με κόστος και πέτυχαν πράγματα, ώστε με μεγαλύτερη δύναμη να καταφέρουν περισσότερα για τους Έλληνες. Στο χέρι των αναγνωστών είναι να κρίνουν...

Θέλω σε αυτό το σημείο να δείτε και αυτά που λέει ο κ. Πλεύρης. Και μόνο που τ' ακούει κανείς, είναι ν' απορεί γιατί η ΧΑ έχει ρίξει τόση λάσπη στο ΛΑ.Ο.Σ και έχει γεμίσει το κόσμο ψέματα!.. Ακούστε και στο 2:20 τι λέει για την ΧΑ.. Τι πέτυχε στο Δημοτικό Συμβούλιο, με ποσοστό περισσότερο απ' όσο είχε το ΛΑ.Ο.Σ. στη βουλή;.......


Κλείνοντας, απαντώντας στο ποιο είναι το πραγματικό μου πρόβλημα με την ΧΑ: Είναι ότι δεν τους πιστεύω. Και πως ενώ στην αρχή τους θεωρούσα Συναγωνιστές (μη γνωρίζοντας κι εγώ 10 πράγματα ως ο περισσότερος κόσμος), τώρα τους θεωρώ επικίνδυνους για την Ελλάδα (του συστήματος), αν όχι εχθρούς - παρότι είμαι σίγουρος πως με θεωρούν εχθρό τους.