Custom Search

25 Ιαν 2012

[Απόψεις]: Ο Πατριωτισμός δεν συνάδει με την σκόπιμη γελοιότητα!

Αφορμή το γελοίο άρθρο που διάβασα εδώ:
http://vergianni.blogspot.com/2012/01/blog-post_25.html
με τίτλο: «ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ!»

Το άρθρο έρχεται να προσβάλει τον Καρατζαφέρη, και συνεπώς μια ομάδα Ελλήνων, υποστηρίζοντας πως οι παρακάτω δηλώσεις είναι αποδείξεις πως ο Καρατζαφέρης είναι εξαπτέρυγο του Παπανδρέου κ.α. Τι είπε ο Καρατζαφέρης;

«Μπροστά στο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, νομίζω ότι μπορούμε να παραμερίσουμε κάποιες ακρότητες. Η ΝΔ αντέδρασε “ως παιδί” στις “αδέσποτες” αποφάσεις του κ. Πεπόνη. Ζήτησε να φύγει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Και παρομοίως αντέδρασε “ως παιδί” και η άλλη πλευρά, το ΠΑΣΟΚ, ανταπαντώντας ότι θα ψάξουν και την δική της περίοδο.

Φοβάμαι ότι, αν αρχίσουν αυτά τα πράγματα τώρα, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα αυτή η προσπάθεια της “γροθιάς” που κάνω. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, για να κατορθώσουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από την κρίση.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει. Φοβούμαι ότι όλα αυτά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κάνουν ζημιά στην μεγάλη προσπάθειά μας να σωθεί η Ελλάδα. Να ανοίξουμε τέτοιο κεφάλαιο αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή;»

Από το παραπάνω κείμενο ο συγκεκριμένος blogger έβγαλε το συμπέρασμα πως ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει τον Γιωργάκη.. Τι να πει κανείς.

Εγώ πάντως θα του έλεγα να ξαναγράψει άλλο ένα, ακριβώς το ίδιο με τίτλο:
«ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔούλα ΜΑΣ!» 
αφού ο Καρατζαφέρης κατηγορεί και το ΠΑΣΟΚ πως «παδιαρίζει».

Ενδιαφέρον είναι και το κλείσιμο του άρθρου:
«Ο τύπος λοιπόν με τα γάντια του μποξ στις αφίσες, αυτός που σκιζόταν για την κάθαρση, που ντυνόταν Πατρίδα και βαφόταν πολέμαρχος της τιμής, εκτός από στυλοβάτης των καπιταλιστών νεοαποίκων [σσ. το συμπέρανε κι αυτό από τις δηλώσεις τους Καρατζαφέρη φαίνεται], προστατεύει κι εκείνους που έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μπει η Πατρίδα στη μέγγενη των τοκογλύφων [σσ. κατ' εμένα αυτό το κάνει ο blogger επιτιθέμενος ανοήτως σε αυτόν που αντιμετωπίζει την κατάσταση ρεαλιστικά, προκειμένου πρώτα να επιβιώσει η χώρα και μετά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι] Και ναι φυσικά, με την ίδια καραμέλα…: «Να σώσουμε την Ελλάδα, να βγούμε από την κρίση, για το καλό όλων και για τη σύνταξη της γιαγιάς»…»

.. Θα πρότεινα στον συνάδελφο blogger, αφού αυτός θεωρεί πως δεν πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε αυτή την κρίσημη ώρα - ενάντια στους εξωτερικούς εχθρούς, ώστε όταν περάσουμε τα δύσκολα να τιμωρήσουμε τους υπευθύνους, τότε ας πάρει πρώτος το όπλο του και ας ορμίσει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του... Εκτός κι αν θέλει ο Καρατζαφέρης να μην κάνει αυτό που θεωρεί πως πρέπει να κάνει για το καλό της χώρας, αλλά εμείς να κάνουμε αυτό που θέλει ο blogger (να δημιουργήσουμε διχόνια και να καταστρέψουμε την χώρα) για την δική του ικανοποίηση ..

Τέλος αν θέλει να δει αν τιμωρούνται οι υπεύθυνοι, αντί να κατηγορεί το ΛΑ.Ο.Σ. δυσχερένοντας το έργο του, ας το στηρίξει και ας του δώσει δύναμη να αποκτήσει 151+ έδρες. Γιατί με 16 έδρες τι θέλει το ΛΑ.Ο.Σ. να κάνει; Να φωνάζει ανούσια και να διαιρεί κάθε εθνική προσπάθεια - ως κάνει η γνωστή Αριστερά;... Εκτός κι αν αυτό επιθυμεί ο ίδιος ο blogger, ως λύκος ντυμμένος αρνάκι...