Custom Search

19 Ιαν 2012

[Απόψεις]: Στάζει ΠΑΡΑΝΟΙΑ η νέα παραπολιτική συκοφαντία της ΧΑ...

Αφορμή το άρθρο:
http://xryshaygh.wordpress.com

Μάλιστα το άρθρο κλείνει ως:
«Έλεος, όχι άλλη καθαριότητα, πήξαμε στη βρώμα!
(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
«Χέρι – Χέρι» τοκογλύφοι με Καρατζαφέρη…»

Το οποίο παραπέμπει σε δεύτερο άρθρο της ΧΑ: http://xryshaygh.wordpress.com το οποίο γράφει κάποια παράλογα πράγματα: «Έτσι εξηγείται και ο πολιτικός έρωτας του Καρατζαφέρη και των βουλευτών του προς τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Οι άνθρωποι αν μη τι άλλο είναι συνεπείς…» και άλλες τέτοιες ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ....

Σχετικές απαντήσεις δίνονται από:
http://dexios.gr/site/4618
και εδώ: http://www.adonisgeorgiadis.gr/ ως «Ο κ. Καραμπερης δεν ήταν ποτέ και δεν είναι και σήμερα κομματικό στέλεχος του Λαός, για να του αναστείλουμε την κομματική του ταυτότητα. Ήταν πρότασις της Νομαρχιακής μας, ως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας για να στελεχώση το ψηφοδέλτιο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών. Το ποινικό του μητρώο τότε ήταν λευκό και η φήμη του καλή. Ουδεις εξ´ ημων θα μπορούσε να γνωρίζη την οποία παράλληλη δρασι του που αποκαλύπτεται 2 χρόνια μετα.»..

και εδώ από τον εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Χρυσανθακόπουλο: http://www.skeftomasteellhnika.blogspot.com ως «Ως προς το τελευταίο φαινόμενο, όπου εκτός από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, ξέσπασε και σκάνδαλο τοκογλύφων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης - βέβαια, τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σε όλη τη χώρα και το συγκεκριμένο αναφέρθηκε και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλο - όσον αφορά στο όνομα ενός υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη που φαίνεται να αποδίδεται στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, θα ήθελα να πω ότι αυτό το άτομο δεν ανήκε, ούτε εντάχθηκε ποτέ οργανωτικά και πολιτικά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Δεν αποτελεί στέλεχός μας, ή μέλος μας. Εντάχθηκε σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, με καθαρό τότε ποινικό μητρώο - το οποίο ζητήθηκε από όλους όσοι συμμετείχαν - και σε εκείνη τη φάση δεν υπήρξε καμιά συνοδευτική μομφή στο πρόσωπο του...

Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ούτε προϊστορία, ούτε μετέπειτα συνέχεια πολιτικής συνάφειας, ένταξης και λειτουργίας σε όργανα ή σε ρόλους σε ό, τι αφορά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Και κλείνω με αυτήν την παρένθεση, θεωρώντας ότι οι ατομικές συμπεριφορές, όσον αφορά αυτές τις κατηγορίες των ανθρώπων, δεν μπορούν να είναι επωδός της δικής μας πολιτικής γραμμής η οποία είναι κάθετη, ξεκάθαρη και αμείλικτη σε τέτοια ζητήματα. Στο να τιμωρούνται δηλαδή όλοι όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις.

Ήθελα, επίσης, να πω ότι οι επισημάνσεις του Προέδρου μας για το ζήτημα των σκανδάλων, που θα συνεχίσουν να συνοδεύουν το απερχόμενο πολιτικό προσωπικό αυτής της αιθούσης, είναι πολύ σημαντικές, να λαμβάνονται υπόψη. Και ένα μέγα θέμα, που αφορά όλους μας είναι ότι το άνοιγμα των λογαριασμών δεν είναι μόνο υπόθεση Ελβετίας, είναι συνολικά για τον πολιτικό κόσμο.

Ο τρόπος ζωής είναι αυτός που αξιολογείται από τον πολίτη και επειδή πολύ σύντομα θα κληθεί ο ελληνικός λαός να αποφανθεί, έχουν χαρακτηριστεί ποιοι είναι οι κλέφτες και οι ψεύτες, ποιοι είναι οι διαχειριστές που όχι μόνο απέτυχαν, αλλά οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση».


Αλλά φαίνεται για τους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ (και άρα επικίνδυνους για τον τόπο!), και αυτούς που αντί να κάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ κάνουν ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (με τόση σοβαρότητα θα κάνουν και καλό στην χώρα φαίνεται), αν ένας από μια ανοικτή ομάδα είναι εγκληματίας, ασχέτως από τον αν γνωρίζουν ή όχι οι άλλοι τις κρυφές πράξεις του, τότε και οι άλλοι είναι επίσης εγκληματίες - ακόμα και καταδικάζουν αυτές τις πράξεις όταν τις μάθουν. Συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά, το πόσο βρώμικα, συκοφαντικά, ολοκληρωτικά και παραπολιτικά σκέφτεται, συμπεριφέρεται και λειτουργεί μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα «ένστικτα συκοφαντίας» της, προς όφελως φυσικά παραπολιτικών συμφερόντων.

Έτσι θα ξεβρωμίσει άραγε ο τόπος; ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΒΡΩΜΑ - μαύρη Ναζιστική προπαγάνδα;.. Με τις συμφεροντολόγικες «ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΕΣ» ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ (ως αυτού του παραδείγματων) των ΧΑτων;... Δεν νομίζω... Τέτοια άρθρα απλά αναδεικνύουν το ρόλο και τον σκοπο αυτού του «κόμματος» που τόσα χρόνια έμενε στην αφάνεια, έχοντας φυσικά τον δικό του σκοπό να εξυπηρετήσει, υπό την στήριξη ενός μεγαλυτέρου κόμματος ως ξεκαθαρίζει μέλος της εδώ.