Custom Search

18 Δεκ 2011

[Ενημέρωση]: Απειλές παρανοϊκών ατόμων που αυτοπροσδιορίζονται ως Χρυσαυγίτες... Αυτοί θα σώσουν την χώρα;

(κλικ, ή δεξί κλικ + άνοιγμα σε νέα καρτέλα, για να το διαβάσετε κανονικά)

Δεν γνωρίζω ποιόν ακριβώς αντιπροσωπεύει αυτό το άτομο που έγραψε ότι έγραψε (ο λογαριασμός του έγινε μόνο για να με υβρίσει κ να με απειλήσει), πέρα από το ότι γνωρίζω πως σχετίζεται με άτομο που κάναμε ban από το group μας, αλλά θέλω να μοιραστώ αυτά τα πράγματα για να καταλάβετε τι ψυχολογικό πόλεμο με απειλές μας κάνουν κάποιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ως πατριώτες. Επειδή δεν έχουν επιχειρήματα, θέλουν να δουν φάτσες, για να οργανώσουν πιθανόν καμία εκγληματική ενέργεια. Τουλάχιστον με αυτό το τρόπο, γνωρίζουμε καλά ποιοί - δηθεν πατριώτες και κουραφέξαλα - θέλουν να μας στοχοποιήσουν και που θα κινηθεί η εισαγγελεία αν πάθουμε τίποτα.

Και για να ενημερωθούν οι άτυχοι Έλληνες που νομίζουν ότι η Χ.Α. νοιάζεται γι' αυτούς (το πόσο νοιάζεται φαίνεται από το πόσο αισχρά συμπεριφέρονται στην αντίθετη άποψη των συνελλήνων τους), παραθέτω το σχετικό απόσπαμα από τον κ. Γεωργιάδη:

«Ας το πάρουμε πάλι από την αρχή. Ναι έχουμε αναδείξει το θέμα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονος και στα ΜΜΕ και στην Βουλή. Με δική μου πρόσκλησι και παρά την σφοδρή αντίδρασι του Σύριζα, ήρθαν στην Επιτροπή Μεταναστευτικού και έτσι στο πόρισμα που θα βγη σε λίγο συμπεριλαμβάνονται. Εκεί είναι καταγεγραμμένες και οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. οι οποίες και αναδεικνύουν όλα όσα λες.

Στα δύσκολα πάντα οι κάτοικοι εμάς έχουν συμπαραστάτες και πήγαινε να τους ρωτήσης. Ομιλίες και συγκεντρώσεις εκεί δεν κάνουμε διότι πρώτον θα πέσουν να μας δείρουν οι της Χ.Α., δύο φορές πήγα και τις δύο μου επιτέθηκαν για να με κτυπήσουν και δεύτερον διότι θα γίνη η παρουσία μας πεδίο συρράξεως και με τους αριστερούς άνευ λόγου. 'Οποιος ζει στον Άγιο Παντελεήμονα ξέρει ποιοι και συγκεκριμένα ο Θάνος και εγώ έχουμε παρέμβει παντού όπου χρειάστηκαν καίρια και αποφασιστικά. Ο δε Θάνος και τσάμπα τους υπερασπίζεται στα δικαστήρια στην διάφορες δίκες που έχουν.

Η Χ.Α. δεν έχει προβολή διότι δεν κάνει απολύτως τίποτε. Μία φορά χαιρέτησε ναζιστικά ο κ. Μιχαλολιάκος και τον έπαιζαν 10 μέρες. Δεν κάνει τίποτε, διότι δεν μπορεί να κάνη τίποτε, διότι ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά. Όποιος θέλει ν να τους ψηφίση ας το πράξη, αλλά μετά μήν κλαίγεται ότι πέταξε την ψήφο του. Εάν ήθελε και μπορούσε και δημοσιότητα θα είχε και τα πάντα. Οι δε κάτοικοι έχουν απογοητευθεί ήδη διότι άλλα τους υπόσχονταν και άλλα έκαναν, διότι ως γνωστόν η θεωρία από την πράξι απέχει πολύ.»