Custom Search

30 Οκτ 2011

[Ενημέρωση]: Άλλη μια λασπολογία για ΗΛΙΘΙΟΥΣ από το ΝΔιτικο ενημερωτικό site.

Κάθε φορά που θα κοιτάξω να δω τι κάνει το site των ΝΔτων, θα δω και μια ηλιθιότητα. Μπαίνοντας σήμερα μετά από καιρό και κοιτώντας τα άρθρα τους, βλέπω ένα που λέει για τον Καρατζαφέρη:


Παιχνίδι Καρατζαφέρη – ΓΑΠ με φόντο τις παρελάσεις
http://www.antinews.gr/2011/10/28/130338/


Από factorx στις 28/10/2011


«Δύο γεγονότα μοιάζουν άσχετα μεταξύ τους, όμως συνδέονται με μία «μαύρη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη».

α) Στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, όπως υπογραμμίζει και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσητης πόλης, έδρασαν ακροδεξιές ομάδες (η Αστυνομία λέει για «εθνικιστικούς χώρους»). Η ομάδα αυτή βρισκόταν δεξιά του χώρου των επισήμων και από αυτή την πλευρά ακούστηκε το «Παπούλια προδότη» που έκανε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποχωρήσει, και δρομολόγησαν τις εξελίξεις.

β) αμέσως μετά τα γεγονότα ο ΛΑΟΣ (που έχει κατηγορηθεί από το ΚΚΕ ότι δρα προβοκατόρικα στις λαϊκές συγκεντρώσεις) ζήτησε την παραίτηση του Παπουτσή, επειδή η Αστυνομία δεν επιτέθηκε στο λαό.

Τι ζητούσε στην πραγματικότητα ο Καρατζαφέρης; Την «εγγύηση» του Παπανδρέου προς τον ΛΑΟΣ για την πορεία προς την επόμενη ημέρα, δηλαδή την διαχείριση της κρίσης και το μοίρασμα της πίτας, ίσως δε και εκλογές σε ένα διαφορετικό πολιτικό πλαίσιο για το ΠΑΣΟΚ.»


Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει....

Το Σαμαρικό, υποτίθεται ενημερωτικό site, κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια - κινούμενο στην γραμμή του ΚΚΕ (κάνοντας αναφορά στις ανοησίες που λέει κι αυτό!) - να πετάξει λάσπη στο ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθώντας να δημιουργήσει μια σύνδεση μεταξύ στις βρισιές που έριξαν στον Παπούλια άνθρωποι που δεν έχουν εμπράκτως τουλάχιστον δουλειά με το ΛΑ.Ο.Σ. (γιατί το ΛΑ.Ο.Σ. εξ' ιδεολογίας καταδικάζει τέτοιες πράξεις καθώς τιμάει τους θεσμούς), και στο ότι το ΛΑ.Ο.Σ., έκανε το αυτονόητο - ζήτησε την Παραίτηση του Παπουτσή!


Πως προσπαθεί να κάνει αυτή την ηλίθια σύνδεση; Φυσικά δίνοντας αρνητική σημασία στην πράξη του ΛΑ.Ο.Σ. για παραίτηση του Παπουτσή λέγοντας πως το ΛΑ.Ο.Σ. την ζήτησε επειδή η Αστυνομία δεν επιτέθηκε στον λαό (!!!!). Πόσο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ λένε εκεί στο antinews;


Η σχετική επίσημη ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ. είναι εδώ:
http://www.laos.gr/press/txtfiles/word/LAOSgiaEPEISODIA-281011.doc


«Καλείται η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο Έθνος.
Η διασάλευση του Νόμου και της Τάξης μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα από αυτά τα οποία απεδέχθη η κυβέρνηση Παπανδρέου στις Βρυξέλλες.

Προφανώς, ο κ. Παπουτσής δεν έχει καμία θέση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να προστατεύσει την εύρυθμη διεξαγωγή των παρελάσεων.
Η λοιδορία προς το πρόσωπο του Πρόεδρου της Δημοκρατίας από τους γνωστούς αριστεριστές είναι μέρος του σχεδίου της ανατροπής του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα προστατεύσει με όλες του τις δυνάμεις τη χώρα από την προσπάθεια κάποιων να τη ρίξουν στο χάος.»


Λέει πουθενά η ανακοίνωση ότι ο Παπουτσής πρέπει να παραιτηθεί επειδή δεν επιτέθηκε στον λαό, ή, λέει πως πρέπει να παραιτηθεί (δεν έχει καμία θέση στο Υπουργείο) επειδή δεν μπόρεσε να προστατεύσει την εύρυθμη διεξαγωγή των παρελάσεων;


Φυσικά η προστασία της εύρυθμης διεξαγωγής των παρελάσεων επουδενή δεν συνεπάγεται επίθεση στον λαό, εκτός από τα αρρωστημένα μυαλά (όπως του antinews) που ταυτίζουν τις έννοιες προστασίας και επίθεσης στο λαό. Ως παράδειγμα όπου η αστυνομία προστάτευσε την εύρυθμη διεξαγωγή παρέλαση χωρίς επίθεση στο λαό, έχουμε άλλωστε την παρέλαση στην Αθήνα, όπου η Αστυνομία πήρε «σκληρά» αλλά προληπτικά μέτρα για την προστασία της, χωρίς να επιτεθεί σε κανέναν λαό.


Την παραίτησή του Παπουτσή την έχει ζητήσει άλλωστε και για τους λόγους υψηλής εγκληματικότητας. Βέβαια, αν στην ΝΔ αντιλαμβάνονται πως για να προστατευθούν οι Νόμοι και ο Ελληνικός λαός από την βαρια εγκληματικότητα ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές, θα πρέπει να επιτεθεί στον ίδιο τον λαό,  τότε καλύτερα να μην φανταστούμε τι έχει να γίνει αν κυβερνήσει - με τέτοια μυαλά!


Κλείνοντας, είναι εντελώς περίεργη η τελευταία φράση-συμπέρασμα των ΝεοΔημοκρατών, η οποία δίνει μια εξήγηση για το τι ζητούσε ο Καρατζαφέρης:
«Την «εγγύηση» του Παπανδρέου προς τον ΛΑΟΣ για την πορεία προς την επόμενη ημέρα, δηλαδή την διαχείριση της κρίσης και το μοίρασμα της πίτας, ίσως δε και εκλογές σε ένα διαφορετικό πολιτικό πλαίσιο για το ΠΑΣΟΚ.»

Μα φυσικά και το ΛΑ.Ο.Σ. ζητάει «εγγύηση» για εκλογές, γιατί θεωρεί όσο ο άχρηστος Παπανδρέου είναι εκεί, τόσο η χώρα θα καταστρέφεται. Φυσικά λοιπόν και ζήτησε την παραίτηση του Παπουτσή, πιέζοντας έτσι πολιτικά για την κατάρρευση της Κυβέρνησης Παπανδρέου και την διεξαγωγή εκλογών (εφόσον δεν υπάρξει σοβαρότερη πρόταση αποδεκτή από την πλειοψηφία) που είναι πλέον πάγιο λαϊκό αίτημα!


Τώρα αν οι ΝεοΔημοκράτες (που έχουν δανειστεί με το ΠΑΣΟΚ πάνω από 100εκ. ευρώ, και έχουν φάει με δέκα μασέλες από τα σκάνδαλα που από κοινού συγκαλύπτουν!) θεωρούν ότι εκλογές - σε μια Δημοκρατία - σημαίνουν απλά μοίρασμα της πίτας (γιατί έτσι έμαθαν να το βλέπουν αυτοί τόσα χρόνια στην εξουσία!), ενώ τους ενοχλεί η διαχείριση της κρίσης (που πρέπει να είναι αυτοσκοπός κάθε σοβαρού πολιτικού κόμματος που θέλει να σώσει την Ελλάδα και όχι απλά να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα ως κάνουν στην ΝΔ), τότε καλύτερα να κλείσουν το κόμμα τους και να το κάνουν κίνημα. Κίνημα ΑΝΟΗΤΩΝ! Κίνημα ΑΝΟΗΣΙΑΣ!... Θα τους ταιριάζει καλύτερα!


Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το antinews έχει ένα καλό. Το όνομά του ταιριάζει με αυτά που γράφει!.. Εκεί δεν θα βρείτε ΝΕΑ, αλλά ΑΝΤΙ-ΝΕΑ - δηλαδή ανοησίες και μπαρούφες!... Και φυσικά, τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία και άλλων, τα σχόλια που δεν συμφωνούν με τα anti-nea διαγράφονται (αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μη δημοκράτες ως πολλοί μπορούν να νομίσουν - γιατί η Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με το δικαίωμα να επιλέγει ο καθένας το ποιά άτομα δικαιούνται να έχουν πρόσβαση στο χώρο του - αλλά σίγουρα, εφόσον τον antinews μας παρουσιάζεται ως δημοσιογραφικό site, αυτό σημαίνει ότι έχει πλήρη έλλειψη δημοσιογραφικής δεοντολογίας - με άλλα λόγια δεν (θέλει να) είναι αντικειμενικό, αλλά θέλει να εξυπηρετεί δικούς του σκοπούς!)... Φαίνεται κάτι ήξεραν όταν έφτιαχναν αυτή την κομματική σελίδα και δώσαν το σωστό όνομα!!...