Custom Search

25 Αυγ 2011

[Σχόλια]: Πως σκέφτονται οι .. Υποκριτές Συμμορίτες Αριστεροί Κομμουνιστές (και μη)!...

Στα σχόλια που έκανα στο άρθρο του taxalia, κάποιος -πιθανών κομμουνιστής- ενοχλήθηκε που έδειξα φωτογραφίες όπου το ΚΚΕ παρανομούσε κατάφωρα. Από τον διάλογο που γίνεται αποκαλύπτεται η πραγματική τους Ταυτότητα - Πως είναι ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ... Είναι πάντως αξιοθαύμαστο πως μια κοινωνία σαν την Ελληνική, ανέχεται και δίνει δικαιώματα σε άτομα και ειδικά σε ομάδες ατόμων, που δηλώνουν ότι διαφωνούν με την κοινωνία αυτή, και εμμέσως λένε πως στα πλαίσια που τους είναι δυνατόν, θα παρανομούν για να ανατρέψουν αυτή την κοινωνία...

Δεν θα πω περισσότερα, απλά αντιγράφω τον διάλογο από το άρθρο γιατί πραγματικά νομίζω αξίζει να μείνει στο online αρχείο μου (blog):
http://taxalia.blogspot.com/2011/08/blog-post_2481.html

- Εγώ: «Ευχαριστώ.

BTW.. Δείτε μια φωτογραφία μέχρι και το που βάζουν αφίσες οι ΚΚΕδες (κ οι παρατάξεις τους):

http://3.bp.blogspot.com/_mklJLwVNPVM/TLDRz7-8I0I/AAAAAAAADak/LD40WQcEEbU/s1600/Stolismos_Patras_03.jpg

lol.. Και στα δεντράκια στην πλατεία! :Ρ

Άλλες λίγες εδώ.

Δυστυχώς δεν είχα μαζί μου το κινητό να τραβήξω που είχαν κολλήσει σήμερα αφίσες...»


- asymbibastosa: «Για τα καημένα τα δεντράκια ενοχλήθηκες area51...

Καλό θα ήταν τις ίδιες οχλήσεις να εκφράζατε και για τους δασοκτόνους νόμους που έχουν νομιμοποιήσει προεκλογικά ουκ ολίγα αυθαίρετα. Ή για την αγαστή συνεργασία της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ με ουκ ολίγους καθηγητές για την κατάληψη μεταπτυχιακών θέσεων και όχι μόνο...

Εκτός κι αν πιστεύετε ότι για τη φαυλότητα στο χώρο της παιδείας με τις αρίφνητες αλλαγές που αντιμετωπίζουν τους μαθητές ως πειραματόζωα ευθύνονται αυτοί που δεν κυβέρνησαν...»

- Εγώ: «@asymbibastosa

Πραγματικά είναι παιδαριώδη (-κομμουνιστική/αριστερίστικη) η λογική, πως επειδή κάτι άλλο παράνομο/κακό συμβαίνει στον κόσμο, εμείς δεν θα πρέπει να ενοχλούμαστε από τίποτα άλλο. Η λογική, πως επειδή μας κλέβει κάποιος, εμείς θα πρέπει να γίνουμε κλέφτες. Η λογικής πως υπάρχουν δασοκτόνοι νόμοι, πως η ΠΑΣΠ/ΔΑΠ έχουν αγαστή συνεργασία με τους καθηγητές και γενικότερα πως υπάρχει το κακό στον κόσμο, εμείς δικαιολογούμαστε να κάνουμε ότι παρανομία θέλουμε...

Εμένα με ενοχλούν οι αφίσες στα δεντράκια γιατί είναι κάτι που ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ... Μου φαίνεται ΓΕΛΟΙΟ, να λέω πως φταίνε οι δασοκτόνοι νόμοι (που δεν τους έχω ούτε διαβάσει, ούτε τους έχω αναλύσει) ή η συνεργασία ΠΑΣΠ/ΔΑΠ (που δεν την έχω δει ποτέ με τα ίδια μάτια ώστε να ξέρω ποιο άτομο συνεργάζεται με ποιόν καθηγητή κτλ), ή η κακιά κατάρα που δέρνει την χώρα, και να επικροτώ να γεμίζουν ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ τα πάντα με σκουπίδια, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ.

Αν δεν το καταλαβαίνεις, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ - Κοιτάμε άλλου - πιο ενοχλητικά: μέσα στο χώμα - για να μην δούμε αυτό που μας ενοχλεί και το οποίο μπορούμε να το διορθώσουμε πιο άμεσα και πιο εύκολα....

Και στο κάτω κάτω, πως κάποιος ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ, θα εγγυηθεί ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ;... Αλλά να μου πεις.. Το ΚΚΕ πολλές φορές ηγήθηκε ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.. Το έχει στο αίμα του να έχει ηγέτες εγκληματίες, γι' αυτό και το έχει κάνει τακτική να παρανομεί πάντοτε - με την αγαστή φυσικά συνεργασία του κράτους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε... Γιατί αν ήταν σοβαρό το κράτος, θα είχε βγάλει μια περιουσία από αγωγές σε κομμουνιστές με αυτά που κάνουν κάθε μέρα.»

- asymbibastosaΠαιδιαριώδη είναι η δική σου λογική που βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος, που επικαλείσαι με γελοιώδη τρόπο τη λογική σε ό,τι βλέπεις και φοράς τις παρωπίδες σε ό,τι δε βλέπεις.

Τα πιο μεγάλα σκάνδαλα αποσιωπώνται για χίλιους δυο λόγους από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και εσύ μου μιλάς για τα δενδρύλλια, διότι υπάρχει ο σχετικός νόμος της αφισοκόλλησης.

Τοποτηρητές της τάξης και της νομιμότητας σε ένα φαύλο σύστημα που θέλει να λησμονά με μεγάλη ευκολία τις ατασθαλίες και τις μαφιόζικες πρακτικες σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση της εξουσίας... ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω...

Ή θα επικαλείσαι τη νομιμότητα και θα φωνάζεις για κάθε Σκάνδαλο ολκής, για κάθε μεροληπτική απόφαση της δικαιοσύνης που αναπαράγει τις ταξικές διακρίσεις ή αν δεν το πράττεις αυτό θα σιωπάς και δε θα κάνεις επιλεκτική ανάδειξη ήσσονος σημασίας ζητημάτων... επειδή ενοχλήθηκε η αισθητική σου.»

- Εγώ: «@asymbibastosa

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;..... Τι μου λες λοιπόν ότι ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΚΗΣ;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ... Όμως ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΟΥΜΕ..

ΚΑΘΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ/ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ...

Εγώ μόνος μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ - ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ... Το να κρατάμε το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΟ, το να ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Αν είχα μάλιστα την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ' ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΦΙΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (για την ώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να καταγράφω και να καταγγέλλω αυτά τα πράγματα στο internet, μήπως και κάποιος που έχει την δυνατότητα να αντιδράσει ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ενδιαφερθεί - βέβαια αυτό είναι δουλειά του κράτους, αλλά είπαμε το KKE και η Αριστερά δουλεύουν μαζί με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. και χαίρουν ιδιότυπης ασυλίας...).

Τα άλλα χρειάζονται ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ..

Αν εσύ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ (παράνομη αφισσοκόλληση), τότε ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ!;

ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΙΟ ΑΠΛΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;..

...Σταματείστε λοιπόν την Καραμέλα: "Εγώ δεν θα αλλάξω τον κόσμο - θα παρανομώ όπου μπορώ - ας τον αλλάξουν άλλοι (ας αλλάξουν τα μεγαλύτερα πράγματα που είναι δυσκολότερα να διοθρωθούν)".. ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ και τους ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.... Γιατί όλοι θα κοιτάνε απλά να διατηρήσουν τις ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, οδηγώντας έτσι σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, για τις οποίες ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ...

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ - ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ...»

- asymbibastosaΌταν κατα το δοκούν επικαλείσαι με εμμονή ό,τι εσένα σε ενοχλεί και εθελοτυφλείς για τα άλλα, τα μεγάλα, τα πιο σημαντικά αυτό χαρκακτηρίζεται μονομανία.

Παρουσιάζεσαι ως θεματοφύλακας της τάξης για να καταφερθείς με μένος - κακά τα ψέμματα - εναντίον ενός συγκεκριμένου κόμματος. Το διακύβευμα για εσένα δεν είναι η νομιμότητα αλλά η μεροληπτική έως κακόβουλη κριτική.

Όλα τα άλλα αποτελούν φληναφήματα.

Υ.Γ. Δε χρησιμοποιώ κεφαλαιογράμματη γραμματοσειρά, διότι υποθέτω ότι δεν έχεις πρόβλημα στην όραση.»

- Εγώ: «@asymbibastosa..

"Όταν κατα το δοκούν επικαλείσαι με εμμονή ό,τι εσένα σε ενοχλεί και εθελοτυφλείς για τα άλλα, τα μεγάλα, τα πιο σημαντικά αυτό χαρκακτηρίζεται μονομανία. "..

Αυτό ισχύει για εσένα..

Εγώ κατηγορώ όλες τις παρανομίες, και ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Εσύ, ΕΧΕΙΣ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ (και για τις οποίες μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα), αλλά για όλες τις άλλες τις μικρές (οι οποίες στο σύνολό τους είναι μεγαλύτερες κι από τις μεγάλες και οι οποίες έχουν ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!) στις οποίες μπορείς ο ίδιος να αποδώσεις δικαιοσύνη ΤΙΣ ΑΓΝΟΕΙΣ.

Με άλλα λόγια. Εγώ είμαι υπερ της εφαρμογής του Νόμου σε κάθε παρανομία, εσύ είσαι υπερ της εφαρμογής του Νόμου μόνο στις παρανομίες που δεν σε συμφαίρουν. Για όσες σε συμφαίρουν υπάρχει η καραμέλα, πως υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες παρανομίες για να ασχοληθούμε με τις δικές σου...

Αλλά φαίνεται συζητώ με έναν Κλασσικό ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΑ.... Ότι και να του πεις, αυτός το συμφέρον του θα κοιτάξει, και θα το βαπτίσει "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ λόγο ανώτερων παρανομιών"....»

- asymbibastosaΚαι εγώ με τη σειρά μου μού φαίνεται πως συζητώ με έναν κλασικό τυφλό, ο οποίος δεν νοεί να καταλαβεί τη διαφορά ανάμεσα στη "Δικαιοσύνη" ως θεσμό και στο Δίκαιο ως έννοια, το οποίο δεν απονέμεται εξαιτίας της φαυλότητας της πρώτης...

Ζεις σε μια κοινωνία η οποία είναι θεμελιωμένη στην καταστρατήγηση κάθε έννοιας Δικαίου, η οποία υποκριτικά βαφτίζει νομιμότητα ό,τι προασπίζει τα συμφέροντά της και παρανομία ό,τι συγκρούεται με αυτά. Αναπαράγει με απίστευτο κυνισμό τις ταξικές διακρίσεις, ερμηνεύει τους νόμους μεροληπτικά, δε διστάζει όποτε τη συμφέρει να τους παρακάμψει και επιβάλλει ποινές μόνο στους παρίες.

Κατά τα άλλα δηλώνεις πως στηλιτεύσεις τα κακώς κείμενα ξεκινώντας με τα δενδρύλλια...

Θέλεις να συνεχίσεις με τους γραφικούς χαρακτηρισμούς σου; Σου παραχωρώ το βήμα...»

- Εγώ: «Φυσικά και θα συνεχίσω τους χαρακτηρισμούς, εφόσων κρίνω πως δίκαια τους αποδίδω.
Μόλις απέδειξες πως όντως είσαι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

Τι μας λές λοιπόν;

Ότι επειδή κάθε κοινωνία βαπτίζει μόνη της, της θεωρεί ΔΙΚΑΙΟ και τι ΑΔΙΚΟ (αυτονόητο - κάθε κοινωνία έχει και τον δικό της πολιτισμό), για σένα είναι υποκριτικά (και συνεπώς και αρκετά είναι και λάθος) τα όσα έχει βαπτίσει "ΔΙΚΑΙΑ" και "ΑΔΙΚΑ" αυτή η κοινωνία, σε σχέση με το δικό σου ΔΙΚΑΙΟ...

Αντί λοιπόν να πεις, ότι δεν σ' αρέσει αυτή η κοινωνία, με τα δικά της ονόματα περι "Δικαίου" και "Αδίκου" και να σηκωθείς να φύγεις και να πας να φτιάξεις την δική σου κοινωνία κάπου αλλού, εσύ αποφασίζεις τι είναι το "Δικαιο" και το "Αδικό" για σένα, και το ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, χωρίς να σέβεσαι καν την ίδια.. Αν δεν είναι αυτός ο όρος του ΦΑΣΙΣΤΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Από την άλλη εγώ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ, και εφόσον δεν μ' αρέσει προσπαθώ να την αλλάξω ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ... Με άλλα λόγια, εγώ είμαι ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ, ενώ εσύ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΣ - ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ.

Η σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο προσεγγίσεις είναι πως, μια αλλαγή που γίνεται με την αποδοχή της κοινωνίας (νόμιμες/δημοκρατικές διαδικασίες) κρατάει την κοινωνία αυτή σε κατάσταση "ειρήνης", ενώ μια αλλαγή που γίνεται ενάντια στην αποδοχή της (παράνομες/φασιστικές διαδικασίες, είτε σε ακραία περίπτωση - με πόλεμο) οδηγεί την κοινωνία σε εκρήξεις και συμπλέγματα μίσους.

Ο οποιοσδήποτε λοιπόν ΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος, καταλαβαίνει, πως εσύ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ, γιατί ενώ μιλάς για κάτι καλύτερο, ο τρόπος που θες να το επιτύχεις είναι με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ/ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ διαδιακασίες (όπου σε παίρνει - όπου το κράτος (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.) σε αφήνει) δημιουργώντας μίση και έρριδες στα μέλη της αυτής κοινωνίας, άρα οδηγώντας την σε κάτι εκ των πραγμάτων χειρότερο, όπως ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ:


Εσύ είσαι υπερ της εφαρμογής του Νόμου μόνο στις παρανομίες που δεν σε συμφαίρουν, ενώ όσες σε συμφαίρουν είναι αποδεκτές για σένα, παρότι δεν είναι αποδεκτές για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ στην οποία βρίσκεσαι. ΣΥΝΕΠΩΣ, δεν είσαι τίποτα περισσότερο ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ @@ΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ.. Και μάλιστα όλα αυτά, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, στο μέτρο που ο ίδιος αντιλαμβάνεσαι και λες πως η κοινωνία που ζούμε βαπτίζει υποκριτικά την νομιμότητα για να προασπίσει τα συμφέροντά της - δηλώνοντας σαφώς, πως εσένα σε ενοχλεί που η κοινωνία ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΠΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.. Και άρα την έχεις ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ.

Τουλάχιστον έχε τα κότσια να το παραδεχτείς.. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟ (κατά την κοινωνία) ΜΕΣΟΝ και να την κάνεις ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ (με την καλή έννοια).. Το βασικό σου θέμα λοιπόν ΔΕΝ είναι οι μεγάλες ή οι μικρές παρανομίες, αλλά Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ (οι ίδιοι οι άνθρωποι) ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ... Στην προσπάθειά σου λοιπόν να πετύχεις το στόχο σου - την αλλαγή της κοινωνίας - ΈΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ @@ΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (γιατί θεωρείς ότι το Δίκαιο είναι σχετικό, και δεν σ' αρέσει αυτό που έχει η κοινωνία που ζεις) - και απλά ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ, για ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΡΗΞΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (οπότε από ανεκτό μέλος της θα γίνεις εχθρός της)...

Το να σε λέω ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ (το κλασσικό σας όνομα, που ο Α.Σαμαράς το άλλαξε) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΡΙΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (τουλάχιστον κατά την δική μου γνώμη σύμφωνα με όσα λέω).. Και φαντάζομαι δεν σε νοιάζει που σε λέω υποκριτή (φαντάζομαι το ξέρεις άλλωστε πως υποκρίνεσαι πως δήθεν νοιάζεσαι για αυτή την κοινωνία, όταν την έχεις γραμμένη θέλωντας μια άλλη κοινωνία στα δικά σου μέτρα). ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....»

- asymbibastosaΈγραψες ένα ολόληρο κατεβατό για να με ψυχογραφήσεις...

Είσαι αυτό, είσαι το άλλο, είσαι εκείνο... Επιχειρηματολογία μηδέν. Τώρα ποιος είναι υποκριτής, ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την πρόοδο της κοινωνίας και ποιος έχει νευρώσεις και ψυχωσικά παραληρήματα με κόμματα αυτό φαίνεται από το ύφος σου.

Παιρνιέται η αφεντιά σου για προστάτης της Δημοκρατίας; Αφού δεν έχεις ιδές ποια είναι η ετυμολογία της λέξης Δημοκρατία...

Και βαθιά πιστεύω ότι η έννοια του Δικαίου είναι ρευστή εκτός και αν εσένα ο Θεός σού έδωσε τις πλάκες του Μωυσή και τις προσκυνάς κάθε μέρα... Το νόμιμο και το παράνομο ναι είναι ρευστές έννοιες ανερμάτιστε διαδικτυοσχολιαστή... Σήμερα είναι παράνομα τα αυθαίρετα, αύριο όμως η εκάστοτε εξουσία τα νομιμοποιεί για ψηφοθηρικούς λόγους. Εσύ γελωτοποιέ της νομιμότητας πότε είσαι νόμιμος στην α΄ περίπτωση ή στη β; Σου μεταφέρω απλά παραδείγματα μπας και βάλεις λίγο το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί...

Αλλά το ξέχασα.
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για το δεύτερο.»

- Εγώ Μιλάς εσύ για επιχειρηματολογία;...

Εσύ μου που λες ότι η έννοια του Δικαίου είναι ρευστή - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΑΣ -, αγνοώντας σκοπίμως πως αυτή η έννοια είναι σταθερή ανα συγκεκριμένη στιγμή;

Έτσι, συνέχισε να κατηγορείς εμένα για ελλειπή επιχειρηματολογία, για να μας λές για την ρευστότητα και του χωροχρόνου που σε δικαιολογεί ακόμα και να σφάξεις ανθρώπους (ναι - στον κομμουνισμό όσοι διαφωνούν σφαγιάζονταν γιατί εκεί είναι ΔΙΚΑΙΟ το να σφάζεται ο αντιφρονούντας)... Συνέχισε να μιλάς για την ρευστότητα των εννοιών στο χρόνο, αγνοώντας πως σε μια δεδομένη στιγμή χρόνου, οι έννοιες έχουν μια συγκεκριμένη έννοια...

Οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΩΡΑ.. Αν κάποτε στο μέλλον γίνουν νόμιμες, τότε βάλτε τες...

Αλλά όταν δεν έχετε ούτε τα κότσια ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ, σας πιάνουν οι φιλοσοφικές χωροχρονικές ανησυχίες...

Δεν πειράζει.. Ας τα βλέπει ο κόσμος αυτά να μαθαίνει τι ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ.. Αυτή που ήσασταν και στο παρελθόν, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.... ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ που νοιάζονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ και ΦΥΣΙΚΑ όχι για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ στην οποία ανήκουν...
Κλείνω: Δεν θα συνεχίσω να σπαταλώ τον πολύτιμο χρόνο μου μαζί σου... Και οι θέσεις των δύο μας είναι σεβαστές και νομίζω πλήρως κατανοητές...

Το θέμα είναι ο κόσμος να τις βλέπει και να κρίνει - γιατί ο κόσμος μόνο έχει το δικαίωμα να διαμορφώνει την κοινωνία που θέλει να ζει.

Για μένα πάντως η θέση σου πάνω στα συγκεκριμένα θέματα ήταν αρκετά διαφωτιστική.. Γι' αυτό την κατέγραψα στο προσωπικό μου blog:
http://area51gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html

.. Ο κάθε πολίτης-αναγνώστης, ας έχει την ευκαιρία να αναγνώσει τις δύο θέσεις, και ας επιλέξει αυτή που τον εκφράζει καλύτερα.»

Αν υπάρξουν μελλοντικά σχόλια ή απαντήσεις εδώ:
http://taxalia.blogspot.com/2011/08/blog-post_2481.html

Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο (ούτε τον χρόνο έχω, αλλά ούτε και περιμένω να βγει κάτι πιο ουσιαστικό πέρα απ' ότι βγήκε από τον παραπάνω διάλογο)... Αν θέλετε εσείς να τσεκάρετε αν κάτι έχει απαντήσει ο κομμουνιστής ελεύθερα....