Custom Search

30 Ιουλ 2011

[Ενημέρωση]: Όταν οι Νεοδημοκράτες, κράζουν το κόμμα τους!!! Αλλά παραμένουν φανατικά εκεί...

Μπήκα σήμερα να ψάξω στο antinews για να δω κανένα σχετικό άρθρο που να περιγράφει την θέση της ΝΔ για την παιδεία (ως γνωστόν το antinews είναι το επίσημο ενημερωτικό-blog της ΝΔ, που αν γράψεις σχόλιο που είναι εκτός της γραμμής τους, απλά δεν εμφανίζεται ποτέ!!). Και τι βλέπω προς μεγάλη μου έκπληξη; Οι ίδιοι να κράζουν το κόμμα τους με σημερινό άρθρο (30/7/2011)!!!

Αντιπολίτευση δεν γίνεται μόνο με …γραπτές ανακοινώσεις!
http://www.antinews.gr/2011/07/30/115573

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι βέβαια είναι αυτό με τα σχόλια των ΝεοΔημοκρατών!
 Δείτε σχόλια:

 • «Από πότε τα λέμε και τα φωνάζουμε Αδέξιε; Φωναί βοούσαι εν τη ερήμω.Ακούει κανείς;Τελική διαπίστωση:Μυαλό δεν βάζουμε! Άρα λοιπόν καλά κάνει και αλωνίζει ο Βενιζέλος με πρίμο σιγόντο τους Μεγκαλοσκαϊαλτεράδες! Εμείς μούγκα!»
 • «Παρακαλώ. Παρακαλώ πολύ… τι είναι αυτά τώρα?
  Επειδή ο Σαμαράς είναι εργασιομανής και κανα δυό -παραπάνω δεν είναι που να χτυπάς τον κώλο σου στα μάρμαρα- ακόμη, πρέπει να τρελαθεί το σύμπαν?
  Καλοκαιράκι είναι, τα μπάνια του λαού σε εξέλιξη είναι, τι να κάνουν δηλαδή οι άνθρωποι?
  Άλλωστε όλο το χειμώνα έχουν παράξει τόσο έργο, που… αυτό!
  Επίσης έχουν να ασχοληθούν και με άλλα σοβαρά πράγματα, όπως να τραβήξουν ο ένας το χαλί στον άλλο, να βάλουν καμιά τρικλοποδιά και στο τέλος της ημέρας όλο αυτό να επιστρέφει, ως τροχοπέδη, στο Σαμαρά. Άρα κάνουν δουλειά!!!
  Και στο τέλος – τέλος, επειδή ο Σαμαράς έχει βάλει αμέτι – μουχαμέτι σκοπό του, να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, πρέπει να τρέχουν όλοι μαζί του?

  Σάμπως αυτοί θα πάρουν τα εύσημα, όχι! Ή έτσι καταλαβαίνουν τουλάχιστον!
  Ο Σαμαράς θα τα πάρει.
  Άρα που να τρέχουν καλοκαιριάτικα οι άνθρωποι?
  Άφησε τους, ρε άνθρωπε και εσύ πρωινιάτικα, να ζήσουν τον καλοκαιρινό τους μύθο!!!»
 • «Τώρα τι να πει κανείς…
  Χθες το πρωί στο γνωστό καφέ-στέκι σημαινόντων νεοδημοκρατών της πόλης οι συζητήσεις που άκουσα ήταν για το που θα πάνε το σαββατοκύριακο και το πότε αναχωρούν για τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά και τους άλλους τουριστικούς προορισμούς.
  Πήγα να ανοίξω κουβέντα για τα τερτίπια του Βενιζέλου στην οικονομία και στη περίφημη δήλωση περί φίλων στη ΝΔ, πέταξε κάποιος μια ατάκα και μετά το γύρισε σε μυκονιάτικες περιγραφές …με τη σιωπηρή αποδοχή της παρέας....»
 • «οταν ξυπνησουμε λαος και κομμα θα ζουμε σε μια αλλη Ελλαδα»
 • «Αδικαιολόγητη ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΑΚΙΝΗΣΙΑ…Μόνον ο Σαμαράς θα τα κάνει όλα;ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!!Εξάλλου,πολλοί σχολιαστές του Αntinews το γράφουν σε ΟΛΟΥΣ τους ΤΟΝΟΥΣ!!!Είναι δυνατόν ΤΟΣΟΙ άνθρωποι να κάνουν λάθος;Γι’αυτό,λοιπόν,βουλευτές και μεγαλοστελέχη της παράταξης ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ και ΑΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΝ,κινούμενοι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!Τα πράγματα ΔΕΝ είναι παίξε-γέλασε….»
 • «Σουτ, ησυχία θα τους ξυπνήσετε! Εάν περιμένουν έτσι να πάρουν κυβέρνηση είναι πολύ γελασμένοι. Αλλοίμονο από εμάς. Σε λίγο η ΝΔ θα βρίσκεται στις κηδείες όλων μας. Την ευχαριστούμε πολύ. Περίμενα ότι ο αρχηγός θα ήταν κοντά στα προβλήματα του κοσμάκι. Τον φρενάρουν κάτι ξύπνιοι εκεί μέσα, μήπως και κατηγορηθεί λαϊκιστής. Ο λαός όμως τον θέλει δίπλα του όμως τώρα που ισοπεδώνεται. Έχω ακούσει απελπισμένους που λένε, που να πιαστούμε τωρα; ποιός θα διώξει αυτή την χούντα; Ξύπνα Αντώνη, γιατί θα το χάσεις το τραίνο. Θα σε προσπεράσει και τότε θα είναι αργά. Είμαι πολύ απογοητευμένη. Θα έπρεπε κάθε μέρα να σφυροκοπούν αλλύπητα την κυβέρνηση οι βουλευτές στην βουλή με τα σημεία και τέρατα που γίνονται και αυτοί στα τέτοια τους. Θα έλθει όμως και η ώρα του ετοιμοθάνατου Έλληνα. ΤΌΤΕ ΌΜΩς ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΆΨΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ. Έλληνες τελειώσαμε!»
 • «Ας μην τους παρεξηγούμε..μπορεί να πάνε στην Τήνο για προσκύνημα..»
Να θυμίσουμε στους συνέλληνες Νεοδημοκράτες που στεναχωριούνται επειδή η ΝΔ τους δεν κάνει τίποτα, πως κάποιοι άλλοι Πατριώτες, αντί να κάνουν διακοπούλες κάνουν αντιπολιτευτικό έργο και μάλιστα επιτυχημένο αναγκάζοντας με 15 μόνο βουλευτές την κυβέρνηση να παίρνει πίσω τα ηλίθια και επικίνδυνα για την χώρα μας νομοσχέδιά της .

Και απλά να τους ενημερώσουμε για το αυτονόητο. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... 
Εκτός κι αν νομίζετε πως τα πολιτικά κόμματα είναι ποδοσφαιρικές ομάδες, κι εσείς φανατικοί οπαδοί τους, που πρέπει να είστε μαζί τους, και στις λίγες καλές στιγμές αλλά κυρίως στις πολύ περισσότερες κακές τους!.... Πρώτα είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες και μετά τα κόμματα! Γι' αυτό αν ένα κόμμα δεν σας εκφράζει, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ «ΣΤΟ ΚΑΛΟ»...

Υσ. Εδώ που τα λέμε όντως ο Σαμαράς δουλεύει... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δείτε τι έκανε ο Σαμαράς όλες αυτές τι μέρες: http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_3636.html
...
Ή καλύτερα διαβάστε την παρακάτω πρόταση από «ΤΟ ΒΗΜΑ».
«Την αναθεώρηση του Συντάγματος θέτει ψηλά στην πολιτική ατζέντα της Ν.Δ. ο πρόεδρός της κ. Αντ. Σαμαράς, παρά το γεγονός ότι η συνταγματική αναθεώρηση αφορά το 2013 και οι όποιες αλλαγές θα ψηφιστούν το 2017.»

Δηλαδή, εδώ η χώρα έχει ένα σωρό προβλήματα με το ΠΑΣΟΚ να την καταστρέφει προς χάρην του κομματικού του στρατού και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και ο Σαμαράς κάνει εργασίες οι οποίες βάση του Νόμου πρέπει να ξεκινήσουν το 2013, και αφορούν καθαρά τις αλλαγές που θα γίνουν το 2017!!!! ... Δηλαδή, κάνει εργασίες απλά για να πει στον Ελληνικό λαό, ότι ενδιαφέρεται να του αλλάξει το Σύνταγμα της Χώρας του.... το 2017!!! ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που θέλει να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός!!!

Ανανέωση --- Δείτε και αυτό:
http://taxalia.blogspot.com/2011/07/31-31.html