Custom Search

21 Ιουν 2011

[Αστεία]: Το σχόλιο της ημέρας από τον AREA51GR για τον Σαμαρά...


"Ο Κωλοτούμπας Τρελαντώνης!" :D

ΤΙΚ ΤΟΚ.. ΤΙΚ ΤΟΚ..
Ο Σαμαράς φεύγει από την ΝΔ και δηλώνει ότι δεν θα επιστρέψει ξανά...
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπα...
Ο Σαμαράς βάζει υποψηφιότητα προέδρου της ΝΔ...
ΤΙΚ ΤΟΚ.. ΤΙΚ ΤΟΚ..
Στον επομένο τόνο οι ΝεοΔημοκράτες κάνουν κωλοτούμπες...
Η ΝεοΔημοκράτες που τον έδιωξαν βίαια με προτάσεις "Μια φορά προδότης, πάντα προδότης", τον ψηφίζουν τώρα πρόεδρό τους...
ΤΙΚ ΤΟΚ.. ΤΙΚ ΤΟΚ..
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπες...
Λέει πως αναγνωρίζει τα λάθη του παρελθόντος, αλλα δεν ανασχηματίζει δραστικά το κόμμα και δεν στρέφεται κατα αυτών που κάναν τα λάθη.. Αντίθετα σφίγγει και τα χέρια μαζί τους και αρχίζει τα χαμόγελα, για να μην χάσει ψήφους..!
ΤΙΚ ΤΟΚ.. ΤΙΚ ΤΟΚ..
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπα...
Ενώ λέει πως ο Μηχανισμός στήριξης είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ λύση, καταψηφίζει ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ το οποίο απαιτείται για την εφαρμογή της μοναδικής αυτής λύσης... Με την δικαιολογία πως δεν συμφωνεί με τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ.
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπα...
Υπερψηφίζει πολλά περισσότερα μέτρα του ΠΑΣΟΚ απ' ότι οποιοσδήποτε άλλος!.. και κατηγορεί το ΛΑ.Ο.Σ. που καταψηφίζει πολύ περισσότερα μέτρα του ΠΑΣΟΚ.
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπα...
Και κάνει αντιμνημονιακό αγώνα περιφεριακών εκλογών, αρνούμενος βασικές συνεργασίες με την Δεξιά παράταξη.. Φτάνει να ζητάει μέχρι και την συνεργασία του ΚΚΕ... Στο τέλος παίρνει τον "τσίου τσίου"...
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπα...
Αφού πήρε τον "τσίου τσίου", έμαθε από το πουλάκι πως το Μνημόνιο επιτρέπει διαπραγματεύσεις πολιτικών που δεν συνάδουν μ' αυτό. Και ζητάει, όχι κατάργηση, αλλά επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Δηλαδή ενώ ψήφισε ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ κατά του Μνημονίου, τώρα το δέχεται ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!
ΤΙΚ ΤΟΚ.. ΤΙΚ ΤΟΚ..
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς και οι Νεοδημοκράτες κάνουν κωλοτούμπα...
Παίρνουν τις προτάσεις καρατζαφέρη, κάποιες εξ' αυτών οι νεοδημοκράτες χαρακτήριζαν ως μη ηθικές (βλ. πόθεν έσχες), και τις κάνει ηθικές και απαραίτητες σε ένα Ζάπειο ΙΙ.
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπα...
Κατηγορεί την κυβέρνηση ως ανίκανη, αλλά θεωρεί πως οι εκλογές είναι (πιο) επιζήμιες για τον τόπο, από ότι η ανίκανη κυβέρνηση!!! Και μ' αυτή την δικαιολογία τις αποφεύγει.
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπα...
Κατηγορεί την κυβέρνηση ως ανίκανη, αλλά ζητάει ΑΥΤΗ να εφαρμόσει αυτή το πρόγραμμά του στο Ζάπειο ΙΙ!!!
ΤΙΚ ΤΟΚ.. ΤΙΚ ΤΟΚ..
Στον επόμενο τόνο οι Νεο Δημοκράτες κάνουν κωλοτούμπες...
Για να δικαιολογήσουν τα στριφογυρίσματα αρχίζουν και λένε on-camera ότι: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!.. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!", "Έχουμε μάθει να ακολουθούμε τους Νόμους και το Σύνταγμα της χώρας κ. Γεωργιάδη. Αυτό το οποίο λέτε [σσ. ο Γεωργιάδης έλεγε: αν είστε αντιμνημονιακοί ζητήστε την κατάργηση του Μνημονίου] είναι Ανταρσία!.... Ξαφνικά δηλαδή, για να δικαιολογήσουν την κωλοτούμπα από Αντιμνημονιακοί σε Μνημονιακοί με άλλη πολιτική (θέση ΛΑ.Ο.Σ.) μας λένε, ότι οι Νόμοι του κράτους δεν καταργούνται!!! χαχαχα
Στον επόμενο τόνο ο Σαμαράς κάνει κωλοτούμπα...
Ενώ του δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσει την χώρα, αναλαμβάνοντας πρακτικώς καθήκοντα για την υλοποίηση του προγράμματός του, μέσα από μια οικουμενική, σαμποτάρει την προσπάθεια αφήνοντας διαρροές να πυροδοτήσουν το κλίμα και να δώσουν δικαιολογίες στον αντίπαλό του για να ανακαλέσει...
ΤΙΚ ΤΟΚ.. ΤΙΚ ΤΟΚ..
Στον επόμενο τόνο οι ΝεοΔημοκράτες κάνουν κωλοτούμπες...
Αντί να βλέπουν τα χάλια τους, να σοβαρευτούν και να σταματήσουν επιτέλους τις κωλοτούμπες, κατηγορούν τους άλλους για δήθεν τούμπες.

ΤΙΚ ΤΟΚ.. ΤΙΚ ΤΟΚ..
Θέλουν οι π.. να να κρυφτούν αλλά οι χαρές δεν τις αφήνουν!

-----------
Το παραπάνω είναι μια ευγενική απάντηση αντιστοιχίας στο σχόλιο του PEGASUS, από το αγαπητό taxalia:
Το σχόλιο της ημέρας από τον PEGASUS για τον Καρατζαφέρη...
:)

Ως προς το θέμα του Καρατζαφέρη τώρα ξανασημειώνω:

1. Ποτέ ο Καρατζαφέρης δεν είπε ότι αποσύρει τους βουλευτές για να προκαλέσει εκλογές. Είπε ότι το Σκέφτεται για να προκαλέσει ένα σοκ στο σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. που κοιμάται. Επίσης όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει εκλογές είπε, μπορεί και ίσως.

2. Ο Καρατζαφέρης δεν ψήφισε το Μνημόνιο. Ψήφισε τον Μηχανισμό Στήριξης. Άλλο το νόημα του Ψηφίζω το Μνημόνιο - άρα θέλω την προτεινόμενη πολιτική του, και άλλο ψηφίζω τον Μηχανισμό Στήριξης, άρα το μόνο μνημόνιο που υπάρχει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ (την οποία την καταψήφισε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ επι των άρθρων!)

3. Επειδή ακριβώς το ΛΑ.Ο.Σ. δεν ψήφισε την προτεινόμενη Πολιτική του Μνημονίου, την κατάγγελνε συνεχώς, και μάλιστα έκανε τις δικές του προτάσεις.

4. Η αλλαγή υπογείου πολυκατοικίας, είναι καθαρά εκτίμηση του PEGASUS και όσων θέλουν να διακωμωδούν τον κόσμο με φανταστικές πολυκατοικίες!...

Όσο για τον Σαμαρά;....... Το άρθρο τα λέει όλα!

---- Σημείωση:
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το taxalia που δημοσίευσε το άρθρο-απάντηση στο blog του. :)

4 σχόλια:

apneagr είπε...

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

petr είπε...

Χα, έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια οι νουδούληδες.
Τι να κάνουμε ας πρόσεχαν κι ας πρόσεχε κι ο προδότης, η τσιμεντοκολόνα του ΠΑΣΟΚ το '93 και το '95 και προσωπικός φίλος του ΓΑΠ, να μην προκαλεί και να μη μας πουλάει τρέλα καθ'υπόδειξη των ταλιμπανοχρυσανθοφαήλων της ΠΟΛΑΝ που τον υποστηρίζουν.

brazdas είπε...

Τους πονάει πάρα πολύ!!
Άστους να βράζουν στο ζουμί τους!!
Μακάρι να γίνουν εκλογές και να δούμε ποιός θα βγει να ζητήσει συγγνώμη για τις μ@λ@κίες που έλεγε!!

e-ego είπε...

Αναμένεις συγνώμη;;;
χαχα! καλό κι αυτό το αστείο!
Δεν υπάρχει φίλε αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό τους, εγώ αυτό διαπιστώνω.