Custom Search

12 Μαΐ 2011

[Ενημέρωση]: Άδειασμα Καστανίδη - και "ανήθικου" νόμου!

Σοβαρές καταγγελίες για Νόμο ο οποίος πρακτικώς εμποδίζει στο να μπαίνουν στη φυλακή οι εγκληματίες!

Γύρω στο 11:50 είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Αλλά και το υπόλοιπο βίντεο αξίζει!

Ακούς εκεί 95% των βαριών-ποινικών εγκλημάτων γίνεται από αλλοδαπούς!!!!.. Και εμάς κατηγορούν ως ρατσιστές!... Και η Στεφανίδου πως και πως να μην μιλήσει για Ρατσισμό, γιατί θα νιώσει άσχημα!.. Εμ, έτσι κάναν την κοινωνία μας... Το βλέπουν το πρόβλημα, αλλά λόγο εγωισμού δεν παραδέχονται καν το λάθος τους!...


Παραπλήσια νοοτροπία βλέπουμε και σε γνωστούς Αριστερούς.. Διάβασα μέσω του eglimatikotita κείμενο της γνωστής ηθοποιού από το blog της:
«Ο μηχανισμός κατασκευής αποδιοπομπαίων τράγων έκανε και πάλι το θαύμα του. Ομοφώνως καταδικάστηκαν οι μετανάστες για τη στυγερή δολοφονία, δίχως να έχουν εντοπιστεί μήτε οι δράστες μήτε η καταγωγή τους φυσικά, και μάλιστα εν τάχει ακροδεξιές οργανώσεις αυτοχρίστηκαν εκδικητές εξαπολύοντας πογκρόμ εναντίον κάθε αλλοδαπού της περιοχής και επιχειρώντας να αναβιώσουν τον νόμο του Λυντς.»

Όταν το 95% τέτοιων εγκλημάτων γίνεται από αλλοδαπούς, το λογικό είναι να καταδικάζονται κατευθείαν (πριν τον εντοπισμό) οι αλλοδαποί στα μάτια του κόσμου, ενώ το αφύσικο θα ήταν να καταδικάζονται οι Έλληνες!..

Είναι μάλιστα ενδιαφέρουσα και η φράση: «τα ακροδεξιά και δεξιά κόμματα καρπώθηκαν πολιτικά την ανθρώπινη τραγωδία»... Κάνει σαφές, πως αν τα ακροδεξιά και δεξιά κόμματα καρπώθηκαν την ανθρώπινη τραγωδία (αφού αν είχε εφαρμοστεί το πρόγραμμά τους πιθανότατα θα είχε αποφευχθεί), τα Αριστερά, τα ακροΑριστερά και τα «λαθρολαγνικά» κόμματα δεν την καρπώθηκαν γιατί αυτά απλά ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ είτε με την Πολιτική είτε με την Στάση τους απέναντι σε αυτό το ζήτημα!

Μ' αρέσει επίσης η φράση:
«το θέμα μας δεν είναι οι αλλοδαποί ή οι ημεδαποί, αλλά οι δολοφόνοι και οι εγκληματίες ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, καταγωγής, θρησκείας ή σεξουαλικών προτιμήσεων».
Αυτό είναι ένα γνωστό εγωιστικό λογικό σφάλμα που γίνεται μερικές φορές, προκειμένου να βρεθεί σοβαροφανή δικαιολογία για να μην κοιταχθεί κατάματα το πρόβλημα που προκύπτει από την λάθος ιδεολογική αντίληψη μερικών, επί του θέματος!

Αν κατά 95% οι δολοφόνοι και οι εγκληματίες είναι αλλοδαποί, δηλαδή έχουν κάποια χαρακτηριστικά (είτε σωματικά-χρώμα/εμφάνιση, είτε τεχνητά-ταυτότητες/χαρτιά διαμονής, είτε ποσοτικά-αριθμός αλλοδαπών έναντι αριθμού ημεδαπών στη χώρα κτλ) που τους ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο σύνολο, τότε για να λύσεις το θέμα της εγκληματικότητας, αξιοποιείς αυτά τα χαρακτηριστά μέχρι το σημείο που θα εξισωθεί ο λόγος αλλοδαπής και ημεδαπής εγκληματικότητας σε τέτοιο βαθμό που η αξιοποίηση αυτών των χαρακτηριστικών θα είναι πια μη χρήσιμη.

Αν λοιπόν ένας πληθυσμός μαστίζεται από εγκληματικότητα η οποία κατα κύριο βαθμό γίνεται από  ομάδες που έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, είναι ανόητο, ή άκρως εγωιστικό, να εθελοτυφλείς ως προς αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις στα γρήγορα ένα ποσοστό του προβλήματος, και να μιλάς γενικά και αόριστα πως δεν είναι το θέμα τα χαρακτηριστικά αυτά (που μπορούν γρήγορα να βοηθήσουν στο να λυθεί το πρόβλημα) αλλά γενικά και αόριστα η εγκληματικότητα και οι εγκληματίες που μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε (πιάσε τ' αυγό και κούρευτο δηλαδή!)... Καθαρή και προκλητική εθελοτυφλία απέναντι στο πρόβλημα!

Σαφώς, δεν λέω πως φταίνε οι αλλοδαποί (γενικά και αόριστα) για την εγκληματικότητα. Αλλά οι αλλοδαποί είναι αυτοί που πρέπει να ελεγχθούν πρώτοι ώστε να υπάρξει Δραστική και Γρήγορη μείωση στην εγκληματικότητα, και όχι γενικά και αόριστα όλοι οι πολίτες, αφού τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η βαριά εγκληματικότητα γίνεται κατά μεγάλη πλειοψηφία από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι μάλιστα αποτελούν μειοψηφία στη χώρα μας!!!

Φυσικά, για να επανέλθω πάλι στο θέμα, δεν είναι το ζήτημα μόνο η λάθος ιδεολογική αντιμετώπιση του θέματος από τους Αριστερούς πολίτες, οι οποίοι αρνούμενοι να αποδεχτούν το λάθος τους, εθελοτυφλούν διαστρεβλώνοντας την λογική, αλλά και η λάθος Πολιτική Αντιμετώπιση του θέματος, από τους Αριστερούς πολιτικούς, οι οποίοι, γαλουχισμένοι από την Αριστερή ιδεολογία περί λαθρομεταναστών, και επηρεασμένοι από την δύναμη της εξουσίας, πρακτικώς όχι μόνο δεν βοηθούν στο να λυθεί το θέμα, αλλά επιπλέον κάνουν χειρότερα τα πράγματα φέρνοντας νόμους που βοηθάνε περισσότερο την Ανομία!..