Custom Search

2 Μαΐ 2011

[Απόψεις]: Σαμαράς - Ξεκινά Πόλεμο «Λάσπης» για να μη χάσει ψήφους μετά την «συγκάληψη»!!!

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, κ. Α. Σαμαράς, δεν ενδιαφέρεται να κάνει πολιτική υπερ της χώρας και της αλήθειας, αλλά παραπολιτική υπερ του κόμματος και των ψήφων του, προστατεύοντας ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ.

Αντιγράφω απόσπασμα από την εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" το οποίο κυκλοφορεί στο internet.

«Το πόθεν έσχες του Γιώργου Καρατζαφέρη βάζει τώρα στο στόχαστρο η Ν.Δ., επιδιώκοντας όχι µόνον να στηρίξει τον Ευάγγελο Μεϊµαράκη, αλλά και να διευρύνει ακόµη περισσότερο το χάσµα που άνοιξε ανάµεσα στους ενοίκους της γαλάζιας πολυκατοικίας µε αφορµή την άγρια διαµάχη του πρώην υπουργού Αµυνας µε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Στο επιτελείο της Λεωφόρου Συγγρού θεωρούν ότι η κόντρα για τα υποβρύχια και η πρωτοφανής ανταλλαγή πυρών µεταξύ Καρατζαφέρη και Μεϊµαράκη µπορεί να ενισχύσει τον σχεδιασµό της Ν.Δ. για συρρίκνωση του ΛΑΟΣ.

Προς την κατεύθυνση αυτή, υψηλόβαθµες κοµµατικές πηγές υποστηρίζουν ότι ελέγχονται περιουσιακά στοιχεία του κ. Καρατζαφέρη –«που αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια, εντός και εκτός συνόρων», όπως έλεγαν µε νόηµα – προκειµένου να χρησιµοποιηθούν σε µια κλιµάκωση του πολέµου.

Το γαλάζιο επιτελείο παρέχει απόλυτη στήριξη στον κ. Μεϊµαράκη, εκτιµώντας ότι θα αποδειχθεί στρατηγικό λάθος από την πλευρά του κ. Καρατζαφέρη να στοχοποιήσει για ζητήµατα πολιτικής ηθικής ένα στέλεχος πρώτης γραµµής µε ανεπίληπτη διαδροµή και ισχυρές προσβάσεις στον πυρήνα των συντηρητικών ψηφοφόρων – από τον οποίο αντλεί, κατά βάση, ψήφους και ο ΛΑΟΣ.»

Οι υπογραμμισμένες φράσεις του παραπάνω κειμένου της εφημερίδας, επιβεβαιώνουν, ότι η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να μην χάσει ψήφους λόγο τους σκανδάλου με τα υποβρύχια, στο οποίο ο Εισαγγελέας και όχι ο Καρατζαφέρης κάνει λόγο για πιθανές ευθύνες προς διερεύνηση Υπουργών εκείνης της περιόδου (όπως ο κ. Μεϊμαράκης), στρέφεται πολιτικά κατά του Καρατζαφέρη σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τον σπιλώσει με ότι στοιχεία προσπαθεί βρει για την προσωπική (και όχι την πολιτική) του ζωή, για να μην χάσει τις ψήφους ακόμα και των συντηρητικών ψηφοφόρων της!

Το ότι:
  1. Ο Εισαγγελέας, και όχι ο Καρατζαφέρης, κάνει λόγο για τυχόν ποινικές ευθύνες και άλλων εμπλεκομένων προσώπων, οι οποίες πρέπει να ερευνηθούν, αφήνει παγερά αδιάφορη την Νέα Δημοκρατία, που υποτίθεται μάχεται για την Διαφάνεια και την Αλήθεια. Αντ' αυτού στρέφεται κατά του Καρατζαφέρη που έδωσε έκταση στην απόφαση του Εισαγγελέα, σε προσωπικό επίπεδο, για να... μην χάσει ψήφους!!!
  2. Η Νέα Δημοκρατία αγνοεί το αυτονόητο - αυτό που λέει και ο ίδιος ο Τσοχατζόπουλος: «Πέρα όλων, ο κ. Τσοχατζόπουλος έκανε λόγο για μία πρόταση που στην ουσία είναι νομικά απαράδεκτη. Όπως δήλωσε η Βουλή δεν έχει τη δυνατότητα μνα ζητήσει την άσκηση ποινικής δίωξης, μετά τη δεύτερη τακτική σύνοδο της βουλευτικής περιόδου, που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος.»
    Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε και στο άρθρο 86 του Συντάγματος:

    Παράγραφος 1. «Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει. Απαγορεύεται η θέσπιση ιδιώνυμων υπουργικών αδικημάτων.»

    Παράγραφος 2. «Πρόταση άσκησης δίωξης υποβάλλεται από τριάντα τουλάχιστον βουλευτές. Η Βουλή, με απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών συγκροτεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, διαφορετικά, η πρόταση απορρίπτεται ως προδήλως αβάσιμη. Το πόρισμα της επιτροπής του προηγούμενου εδαφίου εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία αποφασίζει για την άσκηση ή μη δίωξης. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Η Βουλή μπορεί να ασκήσει την κατά την παράγραφο 1 αρμοδιότητά της μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος. Με τη διαδικασία και την πλειοψηφία του πρώτου εδαφίου της παραγράφου αυτής η Βουλή μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλεί την απόφασή της ή να αναστέλλει τη δίωξη, την προδικασία ή την κύρια διαδικασία.»

    Δηλαδή, ποινική Δίωξη κατά του Τσοχατζόπουλου δεν μπορεί να σταθεί πλέον, αφού έχει λήξει και η δεύτερη τακτική σύνοδος της βουλευτικής περιόδους μετά την τέλεση του αδικήματος με τα υποβρύχια. Άρα ο Τσοχατζόπουλος θα την γλιτώσει.. Όλοι οι άλλοι όμως, που συνέχισαν με τις μίζες και μετά την περίοδο αυτή, όπως π.χ. ακούγεται για 11εκ ευρώ μίζα το 2007, θα την γλιτώσουν, γιατί ο Σαμαράς και ο Γιώργος συμφώνησαν να ελέγξουν μόνο.. αυτόν ο οποίος δεν μπορεί ποινικά πλέον να διωχθεί!
... φαίνεται είναι για την Νέα Δημοκρατία πράγματα ελάχιστου ενδιαφέροντος, μπροστά στο τι μπορούν να βρουν ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο για να κατηγορήσουν τον Καρατζαφέρη, προκειμένου να μην χάσουν τις ψήφους τους!

... Βέβαια, αν σκεφτούμε, ότι τον κατηγορούν γιατί έκανε ερωτήσεις στην Βουλή εκτελώντας το κοινοβουλευτικό του έργο για το οποίο πληρώνεται, ή το ότι τον κατηγορούν πως δήθεν πήγε και πίεσε έναν Υπουργό στα κρυφά να πάρει αυτά που είχαμε ήδη πληρώσει, κτλ κτλ, δείχνει το επίπεδο κατηγοριών που είναι ικανή να συντάξει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, για να μην χάσουν τους πολυπόθητους ψήφους τους!

Απεγνωσμένες κινήσεις λασπολογίας και παραπολιτικής, από την αξιωματική Αντιπολίτευση του Α. Σαμαρά ενάντια σε ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο αξιοποιεί αποφάσεις εισαγγελέα και ζητάει διαφάνεια και τιμωρία των ενόχων, ενώ η Ελλάδα βουλιάζει, μόνο και μόνο για να μην χάσει ψήφους η Νέα Δημοκρατία..

Τα παρακάτω βίντεο αποτελούν στοιχεία από τα οποία ο καθένας μπορεί να βγάλει σαφή εικόνα, για το τι παίχτηκε, αλλά και να αξιολογήσει την προσωπική επίθεση κατά του κ. Καρατζαφέρη, από όλο το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, επειδή είναι ο μόνος Πολιτικός Αρχηγός που δεν κώλωσε στο να τους ξεμπροστιάσει όχι μόνο στην Βουλή (που ελάχιστοι παρακολουθούν!) αλλά και στα κανάλια για να μάθει ο κόσμος πέντε αλήθειες!-----------------------------------------------


-----------------------------------------------


-----------------------------------------------

1/2

2/2

-----------------------------------------------

3 σχόλια:

petr είπε...

Πρόκειται για λαμόγια του ιδίου φυράματος, γι'αυτό τα βρίσκουν πάντα μεταξύ τους και γι'αυτό παίρνει φωτιά ο κώλος τους όταν τους ξεσκεπάζει κάποιος.
Στην Ελλάδα βλέπεις το λαμόγιο δεν αισθάνεται καμία ανάγκη να απολογηθεί, αλλά περνάει και στην αντεπίθεση εναντίον αυτών που τον ξεσκεπάζουν.

apostolis είπε...

εχω να κανω παρατηρησεις ,
1.ολη αυτην την πιεση που λεει οτι δεχοταν ο μειμαρακης γιατι δεν τη κατηγγειλε τοσο καιρο(γιατι απλα δεν υπηρχε πιεση,δημιουργησε ολο αυτο τοτ παραμυθι περι δηθεν πρακτορικου ρολου καρατζαφερη)?
2.γιατι βγαινει μονος του στα καναλια χωρις διαλογο?(γιατι απλα λεει πολλα ψεμματα και θελει να θολωσει τα νερα χωρις να υπαρχει απαντηση για καθε ψεμα που λεει)

3.τι σχεση εχουν οι χαρακτηρσμοι περι νονων,λαμογια,διαφορα ασχετα για το τηεαστυ,αλλα ασχετα για τον αδερφο το σπυρο κατρατζαφερη?
(πολυ απλα ριχνει οτι λασπη μπορει να βει)

apostolis είπε...

επισης εχω να σχολιασω τη σταση του αντεννα σε ολη την επιθεση.
τη πρωτη μερα της επιθεσης το δελτιο του αντεννα εδειξε κυριως την επιθεση μειμαρακη και ελαχιστα τα οσα ειπε ο καρατζαφερης.
επειτα βγηκε ο κοταριδης(δημοσιογραφος σχολιαστης) να πει οτι πετυχε το στοχο της η ΝΔ.
επομενως μιλαμε για οργανωμενη επιθεση κατα του ΛΑΟΣ απο καναλια.ολοκληρο το συστημα δλδ

αν σκεφτουμε επισης οτι την ιδια περιοδο υπαρχει ανοδος του ΛΑΟΣ καταλαβαινουμε τι παιζεται