Custom Search

20 Μαρ 2011

[Απόψεις]: Η διαστρέβλωση των νοημάτων από τους πολιτικούς Χιμπατζίδες!

(Το άρθρο αναφέρεται αυστηρώς σε λογικούς ανθρώπους - οι Χιμπατζήδες απλά θα ενοχληθούν από την επιθετική παρουσίαση της ΑΥΤΟΝΟΗΤΗΣ αλήθειας...)

Φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν δει το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη του Καρατζαφέρη με τον Η-Ο ( http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/hellas-orthodoxy.html ).

Εγώ θα εστιάσω στο μείζον, γιατί τα περισσότερα που ειπώθηκαν είναι λίγο ή πολύ εντάξει.

Το μείζον λοιπόν, είναι ότι τάχαμ ξεβρακώθηκε ο Καρατζαφέρης, ο οποίος αρνήθηκε την παρακάτω φράση σύμφωνα με τα λεγόμενα του Η-Ο.
«Λέγατε χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί περνάνε από κρεβάτια των Λαμπράκιδων....»

Ποιο είναι το νόημα που βγάζετε εσείς και ο κάθε νοήμων άνθρωπος από αυτή την φράση;

Πως όποιον την έχει πει, έχει δηλώσει πως η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών (τουλάχιστον) περνάει από τα κρεβάτια των Λαμπράκιδων!

Αυτό το πράγμα ο Καρατζαφέρης το αρνήθηκε κατηγορηματικά στο βίντεο, πως το έχει πει...

Και βγαίνει ο Η-Ο και ανεβάζει το βίντεο απόδειξη ( http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/blog-post_8421.html )...

Το βίντεο αυτό, αναφέρεται ΣΑΦΩΣ στον Βαλλιανάτο,  έναν ομοφυλόφιλο, ο οποίος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Χώρας, και ο οποίος δεν εκλέχτηκε ούτε από τον Ελληνικό λαό [με επιφύλαξη], αλλά επιλέχθηκε από κάποιο κόμμα που επίσης δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντα της Ελλάδος (και ιδού τα αποτελέσματα).

Τι είπε λοιπόν ο Καρατζαφέρης ως ακούγεται στο βίντεο;
«Στην δικιά μας Δημοκρατία θέλουμε οι πολιτικοί να βγαίνουν από τον λαό, και όχι από τα κρεβάτια του Λαμπράκη...».. Και που αναφέρεται;.. Σε συγκεκριμένο πρόσωπο και συγκεκριμένη κατάσταση!

Την φράση λοιπόν του Καρατζαφέρη του 2002, που λέει, με αφορμή των ομοφυλόφιλο Βαλλιανάτο, με θέσεις κατά του Ελληνικού έθνους, ο οποίος δεν εκλέχτηκε από τον Ελληνικό λαό - και άρα εκεί κολλάει η φράση , την παίρνει ο Η-Ο, και την μεταφράζει σε φράση με το νόημα πως όλοι οι πολιτικοί, εκλεγμένοι ή μη, ομοφυλόφιλοι ή μη, έχουν περάσει από κρεβάτια του Λαμπράκη......

Δηλαδή, ο Η-Ο διαστρεβλώνει ΠΛΗΡΩΣ το νόημα μιας φράσης του Καρατζαφέρη του 2002!...

Και φυσικά ενώ ο Καρατζαφέρης αρνείται το νόημα που δίνει ο Η-Ο στην φράση του, κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού είναι παράλογο το να πει κάποιος πως οι πολιτικοί (στην γενικότητα-όλοι) περνάνε από τα κρεβάτια των Λαμπράκιδων, ενώ είναι λογικό το να ισχυριστεί κάποιος αυτό για να εκφράσει μια κατάσταση η οποία απεικονίζεται στο πρόσωπο ενός συγκεκριμένου και μόνου ατόμου, ο Η-Ο, και η «παρέα των Χιμπατζήδων»  αντιλαμβάνονται πως οι δύο εκφράσεις έχουν το ίδιο νόημα, και άρα ο Καρατζαφέρης ψεύδεται!...

Δηλαδή, ενώ ο Καρατζαφέρης το 2002, αναφερόταν σε κάποιον ομοφυλόφιλο που είχε αντι-εθνικές θέσεις και προβλήθηκε (αξιοποιήθηκε) από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς την έγκριση του λαού, ο Η-Ο, αντιλαμβάνεται αυτή την αναφορά ως αναφορά πως όλοι οι Πολιτικοί περνάνε από τα κρεβάτια των λαμπράκιδων!... Και επειδή ο Καρατζαφέρης αρνείται πως είπε κάτι τέτοιο ως το εννοεί ο Η-Ο, ο Η-Ο ανεβάζει βίντεο που ο Καρατζαφέρης λέει άλλο πράγμα, για να τον κατηγορήσει ως ψεύτη!

Μιλάμε δηλαδή για ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ από τον Η-Ο, που ξεφτιλίζουν και βιάζουν κάθε έννοια ΛΟΓΙΚΗΣ!!...

Το ενδιαφέρον είναι το εξής τώρα...

Στο βίντεο απάντηση του Η-Ο, έχοντας διαστρεβλώσει πλήρως αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης, λέει κατά το τέλος το εξής φαιδρό και αισχρό:
«Εσύ πρόεδρε... από πόσα κρεβάτια Λαμπράκιδων πέρασες για να σε προβάλλουν 24 ώρες το 24ώρο;»

Αναρωτιέμαι, όλοι εσείς οι ΦΑΙΔΡΟΙ και ΑΝΟΗΤΟΙ που δεν μπορείτε να καταλάβετε τα αυτονότητα - το ότι δηλαδή από το βίντεο απάντηση εκθέτεται ο ΙΔΙΟΣ Ο Η-Ο και όχι ο Καρατζαφέρης, δεν αναρωτηθήκατε - πως σύμφωνα με την λογική του Η-Ο:
«Για να πάρει ο Η-Ο συντέντευξη από τον Καρατζαφέρη και να τον προβάλει, από... πόσα κρεβάτια Λαμπράκιδων και ΛΑ.Ο.Σιτών πέρασε άραγε ο ίδιος ο Η-Ο;»

Δεν υπονοώ τίποτα φυσικά, απλά.. διατυπώνω την ηλίθια λογική με τρόπο που να γίνεται αντιληπτός στους Χιμπατζίδες!...

Αυτά είναι προς απάντηση των αναγνωστών του Η-Ο, και μάλιστα προς των spyros1000, ο οποίος μου έγραψε:
«ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ? ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΧΕΛΑΣ ΟΡΤΟΝΤΟΞΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ... ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ...»

Εγώ απλά αναρωτιέμαι... Έχετε καθόλου κουκούτσι μυαλό να αντιληφθείτε τα αυτονόητα;.. Ή είστε ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ;...

Γιατί αν έχετε την χιμπάτζια λογική του αυτού που παρουσίασε τα παραπάνω γεγονότα για να βγάλει τον Καρατζαφέρη κολοτούμπα και ταυτίζετε αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης το 2002 για τον Βαλλιανάτο και τους συναφούς του, με την νοηματική μετάφραση που έγινε στο χιμπάτζιο μυαλό ενός ανθρώπου, πως δηλαδή αυτά τα έλεγε ο Καρατζαφέρης για όλους τους πολιτικούς και για τον εαυτό του, τότε δεν έχει νόημα να συζητάμε!...

Με νοημοσύνη Χιμπατζίδων η Ελλάδα θα καταστραφεί!... Και αν οι Χιμπατζίδες έχουν μάθει να κάνουν τούμπες στα δέντρα, λογικό είναι να νομίζουν πως δεν κάνουν αυτοί τούμπες, αλλά ο κόσμος φέρνει τούμπες γύρω τους.. Και έτσι λογικό είναι να κατηγορούν τον Καρατζαφέρη και κάθε άλλο ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ως κολοτούμπα!...

Αν θέλετε να κάνετε παρέα με τους Χιμπατζίδες ελεύθερα.. Αλλά εγώ δεν μπορώ όλη την ώρα να εξηγώ για κάθε τι, στους Χιμπατζίδες πως τα πράγματα - ειδικά στην πολιτική - δεν είναι έτσι όπως αυτοί το αντιλαμβάνονται!.. Αν θέλετε τέτοιες εξηγήσεις, με Χιμπάτζια λογική, να πάτε σε ειδικά κέντρα μελετών επικοινωνίας ΜΕ ΖΩΑ!... Και ευτυχώς για εσάς, τέτοια κέντρα υπάρχουν ΠΟΛΛΑ!.... - ΝΔ / ΠΑΣΟΚ / ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ κ.α.

------- Ανανέωση 22/3/2011 -----
Απάντηση σε forum:


"Είναι αδιανόητο, να προσκυνάνε όλοι οι πολιτικοί ταγοί, είναι αδιανόητο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Αρχηγό της Αξ. Αντιπολίτευσης και όλους αυτούς να προσκυνάνε ένα κίναιδο πρώτης γραμμής.
Κυρίες και κύριοι, εμείς στη δικιά μας δημοκρατία (δις) θέλουμε οι υπουργοί να βγαίνουν από τη Βάση, να βγαίνουν από το Λαό και όχι απ' τα κρεββάτια του Λαμπράκη."
Εσύ τι νόημα βγάζεις; Έχει σχέση με αυτά που προσπαθείς να με πείσεις στη λεγόμενη "Χιμπάτζιο λογική"; Δεν νομίζω.

Ερώτηση Η-Ο:
- Λέγατε χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί περνάνε από κρεβάτια των Λαμπράκιδων....

Τι έλεγε ο Καρατζαφέρης:
- "Είναι αδιανόητο, να προσκυνάνε όλοι οι πολιτικοί ταγοί, είναι αδιανόητο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Αρχηγό της Αξ. Αντιπολίτευσης και όλους αυτούς να προσκυνάνε ένα κίναιδο πρώτης γραμμής. Κυρίες και κύριοι, εμείς στη δικιά μας δημοκρατία (δις) θέλουμε οι υπουργοί να βγαίνουν από τη Βάση, να βγαίνουν από το Λαό και όχι απ' τα κρεββάτια του Λαμπράκη."

1. Δεν μιλάει για Πολιτικούς αλλά για Υπουργούς (τώρα το πρόσεξα αυτό!).. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πως ο Καρατζαφέρης δεν ψεύδεται.
2. Ο Καρατζαφέρης όπως καταλαβαίνει κανείς μιλάει σε ΟΜΙΛΙΑ για την κατάσταση όπου οι διαφόροι πολιτικοί ΤΑΓΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ κάποιον ομοφυλόφιλο. Αυτά με αφορμή τα τότε γεγονότα. Δεν αναφέρεται σε όλους τους πολιτικούς, αλλά στους αρχηγούς των πολιτικών που προσκυνάνε.

Μάλιστα μιλάει για κρεβάτια επειδή αναφέρεται σε πρόσωπο με συγκεκριμένα γνωρίσματα. Ο Η-Ο στην ερώτησή του και στο σχετικό κομμάτι, δεν ξεκαθάρισε γιατί πρόσωπα μιλάει - άρα του παίρνει όλους η μπάλα.

Πίσω από τα λόγια λοιπόν αυτά, κρύβεται το πραγματικό νόημα, το οποίο ΣΑΦΩΣ δεν είναι το Χιμπάτζιο απλοποιημένο: πως οι Πολιτικοί περνάνε από τα κρεβάτια των Λαμπράκιδων.. Όταν λοιπόν σε ρωτάνε για να πεις για κάτι το οποίο έλεγες σε μια ομιλία σε 10 χρονια, το οποίο κατά 99% δεν θα το θυμάσαι επακριβώς, εσύ δεν κοιτάς τις λέξεις, αλλά το ΝΟΗΜΑ... Και το νόημα που βγαίνει από την ερώτηση του Η-Ο, ως αυτή ειπώθηκε, δεν σχετίζεται επί της ουσίας με τα όσα μπορεί να έλεγε με αφορμή έναν κίναιδο ο Καρατζαφέρης σε μια ζωντανή ομιλία.

Επί της ουσίας λοιπόν:
1. Ποτέ ο Καρατζαφέρης δεν είπε επί λέξη: " οι πολιτικοί περνάνε από κρεβάτια των Λαμπράκιδων"
2. Συνεπώς ποτέ ο Καρατζαφέρης δεν εννοούσε αυτό που εννοούν οι παραπάνω λέξεις, πως οποιοσδήποτε πολιτικός περνάει από τα κρεβάτια των Λαμπράκιδων.
3. Ο Καρατζαφέρης μίλησε για το (πολιτικό) προσκύνημα των Πολιτικών Ταγών σε έναν κίναιδο, ενώ με αφορμή αυτόν τον κίναιδο έκανε την τοποθέτησή του θέλει οι Υπουργοί να βγαίνουν από την Βάση και όχι από κρεβάτια!.. Πουθενά δεν είπε όμως ότι όλοι οι Πολιτικοί ΠΕΡΝΑΝΕ από κρεβάτια.

Στο 3 μάλιστα τόνισα και τις λέξεις που αλλάζουν το νόημα.

Αν εσύ επιμένεις πως οι φράσεις:
1. Γενική φράση (μη επεξήγηση): Οι πολιτικοί περνάνε από κρεβάτια των Λαμπράκιδων
2. Φράση σε ομιλία για την οποία γίνεται λόγος για κάποιον κίνδαιο και το πολιτικό προσκύνημα των Πολιτικών Ταγών σε αυτόν:
θέλουμε οι Υπουργοί να βγαίνουν από τη Βάση, να βγαίνουν από το Λαό και όχι απ' τα κρεβάτια του Λαμπράκη

Έχουν το ίδιο νόημα, οκ... Ο κόσμος βλέπει και κρίνει...

9 σχόλια:

e-ego είπε...

Γεια σου ρε Area !
Άψογος !
Δυστυχώς η γλώσσα της λογικής είναι πολύ δύσκολη για μερικούς.
Καλό κουράγιο, να είσαι καλά, χρειαζόμαστε τις αναλύσεις/επεξηγήσεις σου επειδή κοντεύουν να μας τρελάνουν τελείως.

brazdas είπε...

Φίλε Area, σου βγάζω το καπέλο για μία ακομη φορά!!
Συνέχισε έτσι!

petr είπε...

Βασικά με τη συνέντευξη αυτή ξεβρακώθηκε πλήρως το ίδιο το κομματόσκυλο, αλλά είναι τόσο ηλίθιο που δεν είναι σε θέση να το αντιληφθεί.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Ρε πανηλιθιε,ο Βαλλιανατος ειναι πολιτικος;;;Επικοινωνεις;

Δεν μας ειπες και το αλλο για το "ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ,ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΠ¨.

Ψεματα κι αυτο;Γιατι το κανεις τουμπεκι;

area51gr είπε...

@Η-Ο

Πραγματικά, είναι σαν να μιλάω σε παιδί, με αυτά που με ρωτάς.
Θα δώσω τις απαντήσεις αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο. Και λέγε εσύ ότι θες! - Οι λογικοί άνθρωποι μπορούν και κρίνουν...

Ο Καρατζαφέρης το 2002, με αφορμή τον Βαλλιανάτο, και τις σχέσεις του τότε με το ΠΑΣΟΚ, είπε:
"Στην δικιά μας Δημοκρατία θέλουμε οι πολιτικοί να βγαίνουν από τον λαό, και όχι από τα κρεβάτια του Λαμπράκη..."

Μάλιστα αν ο Βαλλιανάτος είχε εκλεγεί από τον λαό - πολιτικός (βουλευτής), τότε δεν θα μπορούσε να πει ότι είπε ο Καρατζαφέρης!

Το έλεγε λοιπόν καθαρά με την έννοια, πως το ΠΑΣΟΚ αξιοποιεί (και ίσως προορίζει για πολιτικούς - του είχε γίνει πρόταση από το ΠΑΣΟΚ απ' ότι είδα σε διάφορα forum) όχι αυτούς που επιλέγει ο λαός, αλλά αυτούς που τους συμφέρουν λόγο άλλων ανιδιοτελών λόγων (κρεβάτια τρίτων).

Και εσύ τον ρωτάς:
"Λέγατε χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί περνάνε από κρεβάτια των Λαμπράκιδων...."

Δεν είπε λοιπόν επουδενί κάτι τέτοιο...
Είπε πως κάποιοι πολιτικοί μπορεί να περνάνε - με αφορμή τον Βαλλιανάτο και την απήχηση που είχε στο ΠΑΣΟΚ - και πως αυτούς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ στην Δημοκρατία μας!

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, ως έννοιες - και σε κάθε περίπτωση το λάθος ήταν δικό σου, ο Καρατζαφέρης ορθώς απάντησε ότι ποτέ δεν είπε ότι οι πολιτικοί περνάνε από τα κρεβάτια των Λαμπράκιδων!

---

Όσο για το δεύτερο κομμάτι:
1. Έχει κανέναν βουλευτή ομοφυλόφιλο ή μασώνο στο κόμμα;
2. Είναι ο ίδιος Μασώνος (αποδείξεις);
3. Ο ίδιος αν δεν κάνω λάθος, είπε ότι αναγκάστηκε να στρογγυλέψει κάποια πράγματα... 10 χρόνια έχουν περάσει σχεδόν άλλωστε, οπότε οι μικρές στρογγυλέψεις και μάλιστα για να ανταπεξέλθει σε μεγαλύτερα ποσοστά αντιπροσώπευσης, και να επιτύχει κάποτε να κυβερνήσει (για το καλό αυτής της χώρας), δικαιολογούνται!.. Το τι σημαίνουν αυτό μάλλον θα το παρεξηγήσεις πάλι, αλλά για μένα χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι για το τι θα κάνεις εσύ...
4. Ποτέ δεν είπε πάντως, να σκοτώσουμε τους Μασώνους και τους ομοφυλόφιλους.. Το λέω αυτό, γιατί μάλλον θα σου φαίνεται περίεργο ότι δεν θα είχε πρόβλημα να πάει να μιλήσει σε Μασωνική Στοά (και να αναδείξει π.χ. τον Ελληνισμό) όπως ακριβώς δεν είχε πρόβλημα ο Άδωνις π.χ. να μιλήσει στο Nitro κ.α. - πράγματα που για σένα μάλλον είναι καταδικαστέα.

Την επόμενη φορά επίσης που θα χρησιμοποιήσεις άσχημες λέξεις για μένα στο blog μου θα φας ban. Πλέον δεν σε έχω σε ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, και δεν γουστάρω να ασχολούμαι μαζί σου. Το άρθρο το έγραψα μόνο και μόνο, επειδή το αναφέραν άλλα άτομα και "ζητούσαν απαντήσεις"...

Hellas-Orthodoxy είπε...

Απαντω για τελευταια φορα σε ελεεινους ουτε καν γκεμπελισκους-ειναι προσβολη στον μεγαλο προπαγανδιστη Γκεμπελς,που τουλαχιστον ηταν πανεξυπνος.

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ,ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΧΙ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!

Μα τι λεω;;;Πρεπει να την υποστηριξεις!Ετσι αρχισες τις γνωστες αρλουμπες σου πως "εννοει" κλπ!

Η ερωτηση στον ψευταρα ηταν συγκεκριμενη:

"ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (δεν ειπα ολους) ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ".

Απαντηση ψευταρα:"ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ"!

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

Στο αλλο θεμα,η ερωτηση ηταν η εξης:

"ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ".

Απαντηση Πινοκιο:"ΟΧΙ,ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ"!

Τι περισσοτερο ή λιγοτερο ειπα απο αυτα που ειχε δηλωσει ο ιδιος στο συγκεκριμενο βιντεο;

Τιποτα!Γιατι δεν ειμαι αφελης να διαστρεβλωνω τα λογια καποιου-ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΟΧΙ ΤΑ "ΝΟΗΜΑΤΑ"-οταν ξερω πως υπαρχει ετοιμο το αποδεικτικο στοιχειο!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ "ΝΟΗΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΦΟΙ,ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ!

Οσο για κατι αλλα που αμφισβητησε,οπως για παραδειγμα τον χαρακτηρισμο πρακτορων μυστικων υπηρεσιων για τους διαδηλωτες την ημερα του λαθρονομοσχεδιου ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ τη δηλωση στους Καμπουρακη-Οικονομεα πως ειδοποιηθηκε απο μυστικες υπηρεσιες για λιποταξια βουλευτων πασοκ απο το μνημονιο,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΒΙΝΤΕΟ!ΚΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!

Οπως αρνηθηκε και ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ 2005!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ 2-3-4,ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ:ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΧΙ ΤΟΝ "ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ",ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.

area51gr είπε...

Η ανάδειξη της Χιμπάτζιου λογικής σου/σας, εδώ:

http://area51gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_21.html

e-ego είπε...

Ρε βλαμμένε, άντε να παίξεις παραπέρα.
Παλιοχοντρέ γυαλάκια!

brazdas είπε...

Φίλε e-ego μην πέφτεις στο επίπεδο του H-O. Άσ' τον να τραγουδάει!! Οι περισσότεροι τον έχουν πάρει χαμπάρι και θα ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά!!