Custom Search

15 Μαρ 2011

[Σκέψεις]: Σκέψεις με αφορμή τα όσα έγιναν στην Πατριωτική Εκδήλωση στην Πάτρα σήμερα...

Πριν από κάποια ώρα γύρισα από την Πατριωτική Εκδήλωση με τίτλο «ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ -­‐ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!» (link), την οποία διοργάνωνε το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΚΕΑ) ΚΥΠΡΟΥ, και το οποίο είχε σαν προσκεκλημένους ομιλητές, τον κ. Γούδη και τον κ. Χρυσανθακόπουλο. Γράφω αυτό το άρθρο, τώρα που τα έχω νωπά, όχι για να πω πράγματα που αφορούσαν της πληροφορίες που δόθηκαν από την εκδήλωση, αλλά για να ενημερώσω τον κόσμο και τους συνέλληνες για τα αποδοκιμαστέα γεγονότα που προκάλεσαν κάποια άτομα που αυτοαποκαλέσθηκαν πως ήταν της ΧΑ, αλλά και για κάποιες φράσεις-κλειδιά που υπόθηκαν.

Όταν βρήκα κάπου και κάθισα λοιπόν, ήρθε ένα παιδί και μου έδωσε το παρακάτω φυλλάδιο με τίτλο:
«ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.;»

Το φυλλάδιο μπορείτε να το δείτε εδώ (κλικ για μεγέθυνση).

Φυσικά το φυλλάδιο λέει τις γνωστές αηδίες περί συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ. (οι άνθρωποι, ή μάλλον τα παιδαρέλια αυτά που αυτοχαρακτηρίζονταν ως ΧΑτες δεν έχουν ιδέα από το τι γίνεται πολιτική σκηνή, και πόσο έχει στηρίξει ή όχι το ΛΑ.Ο.Σ το ΠΑΣΟΚ στα νομοσχέδιά του), αλλά έγραφε κάτι που προκάλεσε την περιέργεια και φυσικά κάτι που το ένα παιδί το ρώτησε στο τέλος όταν πήρε τον λόγο να κάνει ερωτήσεις...

Θέμα 1: Θλίψη, για την προσπάθεια κομματικοποίησης και αποπροσανατολισμού Πατριωτικής Εκδήλωσης από την ΧΑ.
Πραγματικά είναι ΘΛΙΒΕΡΟ, οι δήθεν Πατριώτες, να μην αντιδρούν καν όταν κινήματα όπως η ΚΕΑ Κύπρου, καλούν ομιλητές από άλλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/κ.α.)στις περιοδείες τους , αλλά να εξάπτονται όταν ομιλητές το ΛΑ.Ο.Σ. καλούνται από τους διοργανωτές να μιλήσουν ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Και μόνο ο τίτλος του φυλλαδίου δείχνει πόσο ΑΝΩΡΙΜΟΙ, ή το πόσο ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ που ο κόσμος στρέφεται στο ΛΑ.Ο.Σ. ως μοναδικό σοβαρό πατριωτικό πολιτικό εκφραστή αντί σε αυτούς! Διαβάστε τίτλο:
«ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.;»
Για ΠΑΣΟΚους και ΝΔτες και άλλους που πηγαίνουν σε Πατριωτικές εκδηλώσεις λένε τα ίδια; Ή τα λένε μόνο για το ΛΑ.Ο.Σ;.. ..Ή μήπως διεκδικούν οι ΧΑτες μόνοι τους τον τίτλο του Πατριωτισμού, και κατηγορούν όποιον άλλο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πατριώτη μπορούν, επειδή δεν μπορούν να αποδείξουν οι ίδιοι εμπράκτως πως είναι Πατριώτες ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ;

Πραγματικά είναι ΘΛΙΒΕΡΟ, όταν οι ΧΑτες (ή έστω αυτοεπωνομαζόμενοι ΧΑτες - γιατί δεν γνωρίζω αν είχαν ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ να το κάνουν αυτό, παρακάτω θα πω και άλλα ενδιαφέροντα!!!), οι δήθεν Πατριώτες, μετατρέπουν μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ - Δηλαδή με το έτσι θέλω ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!.. Και φυσικά υπήρξαν πάμπολες αντιδράσεις...

Λες και δεν μπορούσαν, μετά το πέρας της εκδήλωσης, να πιάσουν τα άτομα που τους ενδιέφεραν και να κάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ερωτήσεις!.. Έπρεπε στην αρχή να μοιράσουν αυτά τα ΑΙΣΧΡΑ φυλλάδια (με τον ΑΙΣΧΡΟ ΤΙΤΛΟ - προσβάλλοντας τους συνέλληνες πατριώτες που στηρίζουν το ΛΑ.Ο.Σ. σε μια Πατριωτική εκδήλωση, όπου θα έπρεπε να υπάρχει ομόνοια από όποιο πολιτικό χώρο κι αν βρίσκεται ο καθένας!!!), και να διακόψουν μετά τους ομιλητές με φωνές και κομματικές αντιπαραθέσεις...

Θέμα 2: Αποκατάσταση Αλήθειας, από το προπαγανδιστικό ερώτημα της ΧΑ(;).
Στο φυλλάδιο που έδωσαν τα παιδιά που αυτοαποκαλέστηκαν χρυσαυγήτες, στο τέλος τίθεται ένα ερώτημα, για κάποιες ανθελληνικές δηλώσεις που δήθεν έκανε ο Καρατζαφέρης, για το θέμα της Κύπρου. Αγνοώντας τις υπόλοιπες μπούρδες του φυλλαδίου, αυτό που έκανε εντύπωση, και είπα να το ψάξω - αλλά απαντήσεις δόθηκαν πρώτα στην εκδήλωση, μετά από ερώτηση του ενός Χρυσαυγίτη στο τέλος.

Αυτό που κατάλαβα από την εκδήλωση, είναι ότι:
1. Ο Χριστοφιάς είχε άλλες θέσεις με αυτές που έχει τώρα για την Κύπρο.
2. Οι δηλώσεις που έγιναν από τον Καρατζαφέρη, έγιναν όταν βγήκε ο Χριστοφιάς, ο οποίος μάλιστα μάλλον είχε τις τότε θέσεις του - π.χ. ενάντια στο σχέδιο Ανάν, και άρα ΤΟΤΕ ήταν πατριωτικές. Άρα αυτές οι δηλώσεις για εκείνη την στιγμή ήταν φυσιολογικές - άλλο αν μετέπειτα ο Χριστοφιάς άλλαξε στάση.

Για να επιβεβαιώσω αυτές τις πληροφορίες έψαξα στο internet. Το πρώτο που κοίταξα είναι να επιβεβαιώσω την είδηση που λέει η ΧΑ:
Στο google βάζοντας:
"Δελτίο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ. Ο Δημήτρης Χριστόφιας είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής άνδρας και φυσικά μεγάλος πατριώτης" δεν βγαίνει κάποιο επίσημο έγγραφο από το ΛΑ.Ο.Σ.

Ενώ αντίθετα όταν βάζω μόνο την φράση:
«"Ο Δημήτρης Χριστόφιας είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής άνδρας και φυσικά μεγάλος πατριώτης"» (με εισαγωγικά - ακριβής φράση) μου βγάζει 6 συνδέσμους,

Η σχετική φράση "Ο Δημήτρης Χριστόφιας είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής άνδρας και φυσικά μεγάλος πατριώτης" υπάρχει στο site της ΧΑ και σε άλλα 4-5 blog, και επαναλαμβάνεται μέσα από ένα άρθρο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού, ούτε σε εφημερίδα, ούτε σε επίσημη δήλωση / δελτίο τύπου. Άρα μήπως είναι κατασκευασμένη φράση για λόγους προπαγάνδας; Ή μήπως δεν είναι ακριβώς η φράση που είπε ο Καρατζαφέρης - άρα μιλάμε πάλι για παραπληροφόρηση;

Όπως και να έχει, σχετική απάντηση δίνεται από τον blogger «Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ.», όπου αποδεικνύεται ότι η στάση του Καρατζαφέρη σε αυτό το θέμα μόνο προδοτική δεν είναι - ως ισχυρίζονται οι ΧΑτες.

Αντιγράφω κάποια πράγματα, που δείχνουν γιατί άτομα του ΛΑ.Ο.Σ κατά την ΧΑ δεν πρέπει να συμμετέχουν σε Πατριωτικές Εκδηλώσεις ενημέρωσης και αφύπνισης, ενώ αντίθετα όλοι οι άλλοι (ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/κ.α) επιτρέπεται...

«- Ψήφισμα για το σχέδιο ΑΝΝΑΝ, μόλις 4 ημέρες πριν το δημοψήφισμα στην Κύπρο (!) ώστε να επηρεαστούν υπέρ του σχεδίου οι Έλληνες της Κύπρου.
Τόπος: Ευρωκοινοβούλιο, Στρασβούργο.
Ημερομηνία: 21/4/2004.
Αποτελέσματα:
ΥΠΕΡ του ΑΝΝΑΝ μαζικά η Ν.Δ. (7 ευρωβουλευτές)
Και το ΠΑ.ΣΟ.Κ (9 ευρωβουλευτές)!
Κατά ο Καρατζαφέρης.

- Χρηματοδότηση των Τουρκοκυπρίων.
Ημερομηνία:  17/11/2004. Ώρα ψηφοφορίας: 12:48 μμ.
Αποτελέσματα:
ΥΠΕΡ: Σύσσωμη η Ν.Δ., το ΠΑ.ΣΟ.Κ και ο Συνασπισμός!
ΚΑΤΑ: Ο Γ.Καρατζαφέρης.
ΑΠΟΧΗ: Κ.Κ.Ε.

- Τροπολογία 5 (του Καρατζαφέρη): Να αποσυρθούν οι δυνάμεις κατοχής από την Κύπρο.
Αποτελέσματα:
ΚΑΤΑ: Μαυρομάτης (Ν.Δ.), Μπατζελή (ΠΑ.ΣΟ.Κ), Παπαδημούλης (Συνασπισμός).

- Τροπολογία 38 (του Καρατζαφέρη): Να αναγνωρισθούν οι γενοκτονίες και να ξεκαθαριστεί η τύχη των 1619 αγνοουμένων Ελλήνων της Κύπρου.
Αποτελέσματα:
KATA: Όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ (!)

- Τροπολογία 48: Να απορριφτεί το σχέδιο ΑΝΝΑΝ ως βάση επίλυσης του Κυπριακού.
Αποτελέσματα:
ΚΑΤΑ: Όλοι οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ., του ΠΑ.ΣΟ.Κ, του Κ.Κ.Ε και του Συνασπισμού.

- Τροπολογία 61: Να αναγνωρίσει αμέσως η Τουρκία την Κύπρο.
ΚΑΤΑ: Όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

- Πρόταση Καρατζαφέρη Νο.14: Απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο.
Ημερομηνία: 16/3/2006. Ώρα: 12:49 μ.μ.
Αποτελέσματα:
ΚΑΤΑ: Μαζικά οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ (!)

- Ψηφοφορία του τελικού ψηφίσματος που δεν περιλαμβάνει τίποτα για την προστασία του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τίποτα για την απόσυρση των Τούρκων από την Κύπρο και τίποτα για τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.
Ημερομηνία: 16/3/2006.
Ώρα: 12:58 μ.μ.
Αποτελέσματα:
ΥΠΕΡ: Μαζικά οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ (!)
ΚΑΤΑ: Γ.Καρατζαφέρης, Α.Παφίλης (Κ.Κ.Ε).
ΑΠΟΧΗ: Παπαδημούλης (Συνασπισμός).

- Ψηφοφορία Τροπολογίας του Γ.Καρατζαφέρη που ζητεί να τεθεί ως όρος περαιτέρω συνέχισης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με οποιαδήποτε χώρα η άμεση παύση αμφισβήτησης των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων της Ε.Ε., μια Τροπολογία που φυσικά «φωτογραφίζει» την Τουρκία.
Ημερομηνία: 23/5/2007. Ώρα: 12:54.
Ο Συνασπισμός (Δ.Παπαδημούλης) και ο Κ.Χατζηδάκης (Ν.Δ.) ψηφίζουν ΚΑΤΑ (!!!) ενώ ο Γ.Τούσσας (Κ.Κ.Ε.) απέχει (!)

Να θυμήσω ότι ο Γ.Καρατζαφέρης πρότεινε να μπλοκάρει την παρουσία Τουρκοκυπρίων παρατηρητών στην Ε.Ε. Επίσης, είναι γνωστές οι επαφές που έχει εδώ και 3 περίπου χρόνια με Κύπριους πολιτικούς από όλα τα κόμματα. Το Καλοκαίρι συναντήθηκε σε συνδιάσκεψη στην Κύπρο με βουλευτές από όλα τα Ελληνοκυπριακά κόμματα, με στόχο τη χάραξη στρατηγικής για το Κυπριακό.
Σταματήστε λοιπόν τη λάσπη Χρυσά Αυγά (κλούβια).»

Παρότι τα παραπάνω είναι αρκετά για να αποδείξουν ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ η οποία σαφώς έρχεται από την ΧΑ, και όποτε βρουν ευκαιρία, την μοιράζουν με έντυπα - προσβάλλοντας τον Πατριωτικό Χαρακτήρα των διαφόρων εκδηλώσεων, θα σημειώσω κάτι ακόμα...


Σύμφωνα με το Δημοσίευμα του in.gr με ημερομηνία 25-2-2008, ο Χριστόφιας ξεκίναγε νέες διαπραγματεύσεις. Και οι δηλώσεις του Καρατζαφέρης για τον Χριστόφια ήταν:


«Ο ΛΑΟΣ αναφέρει: «Ευελπιστούμε, σεβόμενοι την ετυμηγορία των Κυπρίων αδελφών μας, ότι θα εργαστεί για μια βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού, αποκρούοντας Δυτικές μεθοδεύσεις για βρυκολιάκιασμα του Σχεδίου Ανάν και τις προσπάθειας να απομονωθεί η Κύπρος από το Εθνικό Κέντρο, που της οφείλει πάντως αμέριστη και ενεργό-κι όχι μόνο με άσφαιρες γενικολογίες- υποστήριξη».»

Είναι σαφές, ότι ο ΛΑ.Ο.Σ., από την πρώτη μέρα εκλογής του Χριστόφια, θεωρούσε πως ο Χριστόφιας θα είχε Πατριωτικές θέσεις, και λειτουργούσε Πατριωτικά. Ακόμα λοιπόν και να είναι αλήθεια αυτά που λέει η ΧΑ πως είπε ο Καρατζαφέρης για τον Χριστόφια, ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ, και με την ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως ο Χριστόφιας θα είχε Πατριωτικές θέσεις, ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΟΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΡΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ!


Ποιές ήταν οι θέσεις του κ. Χριστόφια για εκείνη την εποχή είναι σαφές, από το άρθρο του Κώστα Ιορδανιδη (μάλλον) της καθημερινής με ημερομηνία 9/3/2008 (κοντά στις εκλογές δηλαδή):
Αντιγράφω το σημαντικό αποσπάσματα:
«
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και του νέου προέδρου της Κύπρου κ. Δημήτρη Χριστόφια ότι «το Σχέδιο Ανάν είναι νεκρό» ήσαν σαφέστατες.»


.... Το να λέει λοιπόν τότε ο Καρατζαφέρης (αν το είπε) ότι ο Χριστόφιας είναι ένας ιδιαίτερα ευγενής άνδρας και φυσικά μεγάλος πατριώτης, στα πλαίσια των θεσμικών εκλογών, και υπό το πρίσμα ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ και θα εργαστεί για Ελληνική Πατριωτική λύση στο θέμα της Κύπρου, ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟ..


Εκτός κι αν οι ΧΑτες θεωρούν πως πατριωτικό είναι να λέει κανείς πως το «Σχέδιο Ανάν είναι η λύση», και γι' αυτό κατηγορούν τον Καρατζαφέρη που επένεσε τον Χριστόφια όταν έλεγε πως το «Σχέδιο Ανάν είναι νεκρό».

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές πως οι ΧΑτες, παραπληροφορούν τον κόσμο, ακόμα και με προσβλητικούς τρόπους, χωρίς να έχουν ελέγξει τις πληροφορίες τους (σκόπιμα ή από βλακεία;)..

Η όλη η ΑΠΑΤΗ / ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ της ΧΑ βρίσκεται  στο εξής γεγονός:
Παίρνουν μια δήλωση που δήθεν έγινε στο παρελθόν από τον Καρατζαφέρη, υπερ ενός προσώπου που θεωρούσε τότε πως «το σχέδιο Ανάν είναι ΝΕΚΡΟ», και την παρουσιάζουν ως δήλωση χωρίς προϋποθέσεις που λέχθηκε για ένα άτομο το οποίο προδίδει ΣΗΜΕΡΑ (και όχι τότε που έγινε η δήλωση) τα εθνικά μας θέματα!

Με άλλα λόγια κάνουν ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκρύπτοντας τον χρόνο και τις προϋποθέσεις που έγινε η δήλωση Καρατζαφέρη, προκειμένου στους μη πληροφορημένους, να εξαχθεί το συμπέρασμα πως ο Καρατζαφέρης στηρίζει κάποιον που ξεπουλά εθνικά θέματα - κάτι το οποίο είναι ΨΕΥΔΕΣ, και επαληθεύεται από τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. σε όλα τα θέματα που αφορούν την Κύπρο μας ως αυτές αναγράφηκαν παραπάνω.

Οι ΧΑτες δηλαδή, αγνοούν τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ του Καρατζαφέρη, και μένουν σε μια (κατασκευασμένη από αυτούς;;; - δεν υπάρχει επίσημα στο google) φράση που ειπώθηκε υπο συγκεκριμένες συνθήκες σε συγκεκριμένο χρόνο, αποκρύπτοντας την αλλαγή των συνθηκών (της στάσης του Χριστόφια) σήμερα, δημιουργώντας ΨΕΥΔΗ σύγχυση και άρα ΨΕΥΔΕΙΣ εντυπώσεις!

Ή δεν είναι σοβαροί, ή έχουν άλλους σκοπούς και πολύ θράσος, για να «καταστρέφουν» εκδηλώσεις...

Θέμα 3: Η ΧΑτες παρότι λίγοι στην Πάτρα, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!!;;;
Το παρακάτω είναι ένα περιστατικό που με προβλημάτισε, όταν ένα παιδί, που είπε πως είναι ΧΑτης, πήρε τον λόγο να ρωτήσει τον κ. Χρυσανθακόπουλο για το θέμα #2 που ανέλυσα παραπάνω (ο οποίος έδωσε τις απαντήσεις που με έβαλαν στο τρυπάκι να αναζητήσω και να αναδείξω την αλήθεια)!

Ενώ λοιπόν γινόταν η εκδήλωση, ένα άλλο παιδί φώναζε και έλεγε πράγματα κατά του ΛΑ.Ο.Σ. και επί αυτού του θέματος, όταν πήγε στο βήμα το άλλο παιδί, είπε πως... Το πρώτο παιδί δεν το ήξερε!!! ... Καλά ρε παιδιά! Πόσοι είναι στην Πάτρα οι ΧΑτες και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους; Στην εκδήλωση που είχε γίνει πρόσφατα για την Βόρειο Ήπειρο ήταν δεν ήταν 15 max (για εκείνους που είδα να έχουν σημαίες αν τους θεωρήσω ΧΑτες)!....

Δεν ξέρω, αλλά πάει το μυαλό μου σε προβοκάτσια μάλλον... Το θέμα είναι: Έδωσε ο υπεύθυνος της ΧΑ εντολή για να γίνουν όσα έγιναν σήμερα;

Γιατί στο φυλλάδιο που δίνω παραπάνω δεν αναφέρεται πουθενά ποιός αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη του; Γιατί είναι ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΥΛΛΆΔΙΟ; .. Μήπως ΧΑτες, ή άλλοι προβοκάτορες που παριστάνουν τους ΧΑτες (ενώ μπορεί να είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ή ΚΚΕδες), ενεργούν από μόνοι τους;

Ας απαντήσει η ΧΑ επίσημα αν έδωσε εντολή να έρθουν ΧΑτες στην Πατριωτική εκδήλωση και να μοιράσουν τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ αυτά φυλλάδια, που κατηγορούν οποιοδήποτε μη ΧΑτη ΠΑΤΡΙΩΤΗ, που πηγαίνει ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ σε πατριωτικές εκδηλώσεις!..

Αν είναι επίσημη εντολή, τότε πραγματικά, είναι ΝΤΡΟΠΗ, να προσπαθεί η ΧΑ να ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ με ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ οποίον ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ δεν ανήκει στο κόμμα της, επειδή πάει σε Πατριωτικές εκδηλώσεις! Αν δεν είναι επίσημη εντολή, τότε η ΧΑ πρέπει να πάρει τα μέτρα της, γιατί κάποιοι πιθανόν κάνουν προβοκάτσιες εναντίων της - και αυτό από εμένα τουλάχιστον δεν είναι αποδεκτό ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Θέμα 4: Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ως πολίτες, και τι κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ;
Έτσι όπως έγινε η εκδήλωση, τέθηκαν 2 σημαντικά ερωτήματα:
1. Τι μπορεί να κάνουμε εμείς ως πολίτες για να γλιτώσουμε την ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ.
2. Τι κάνει το ΛΑ.Ο.Σ, και τι μπορούν να κάνουν άλλοι αν πραγματικά το θέλουν!

Η απάντηση στο ερώτημα 1 είναι απλή. ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!...
Μέσα στον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και τον ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ που έχει επιβληθεί από τους δήθεν προοδευτικούς σήμερα, η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, είναι η ΜΕΤΆΔΟΣΉ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ και η Εθνική Αφύπνιση... ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε!

Η απάντηση στο ερώτημα 2 δόθηκε από τον κ. Γούδη και είναι χαρακτηριστική. Θα την αναφέρω στο περίπου - όπως συγκράτησα τα βασικά της τμήματα, ίσως με δικές μου παραλαγές (δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια - θα πω το νόημα που εγώ κατάλαβα)!

α. Ελληνική Πραγματικότητα μέσα από τον Όμηρο!: Την Τροία δεν την κατέκτησε ο Αχιλλέας, την κατέκτησε ο Οδυσσέας με τον Δούρειο ίππο!.. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει αν θα λειτουργήσει ως Αχιλλέας (με καταμέτωπο πόλεμο έξω από τα τείχη του συστήματος) ή ως Οδυσσέας (με κρυφή ξαφνική και δυνατή επίθεση μέσα από τα τείχη του συστήματος)... Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι σαφές πως λειτουργεί ως Οδυσσέας. Οι υποστηριχτές της τακτικής του Αχιλλέα, τουλάχιστον ας μην στρέφουν τα βέλη τους στον Οδυσσέα - εκτός κι αν δεν είναι Πατριώτες, αλλά εχθροί με καμουφλάζ.

β. Από τις πολιτικές φυλακές δεν δίνονται μάχες!: Σε ένα σύστημα όπου η εξουσία ανήκει στους ανθέλληνες, οι πατριώτες που θα αποφασίσουν να αντιδράσουν με καταμέτωπο μάχη, μαζί με μεγάλο πλήθος οργανωμένων προβοκατώρων του συστήματος, θα βρεθούν στη φυλακή - όπως ο κ. Παπαγεωργίου π.χ. που έφαγε 6 μήνες χωρίς λόγο!.. Και από την φυλακή δεν δίνεται ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ.

γ. Μέσω της εξουσίας, ή μέσω άλλων δράσεων!: Δύο τρόποι υπάρχουν για να σωθεί η Ελλάδα από την εθνοκτονία. Έχοντας την εξουσία - ο σίγουρος δρόμος, ή με απευθείας αγώνα - ο μεγάλου ρίσκου εθνοκάθαρσης και οδυνηρός δρόμος, ιδιαίτερα για τις εποχές μας και ιδιαίτερα όταν η εξουσία κάθε είδους (κυβέρνηση, μμε, κρατικός μηχανισμός, κτλ) είναι εντελώς αντίθετη! Ο ΛΑ.Ο.Σ. επιλέγει τον πρώτο δρόμο, τον πιο ώριμο, και τον πιο σωστό για μια ομαλή και ΣΙΓΟΥΡΗ μετάβαση από ανθελληνικό περιβάλλον σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟ κράτος!... Για τους υπόλοιπους, που προτιμούν τον άλλο δρόμο, ο κ. Γούδης είπε κάτι χαρακτηριστικό:

«Ή ΔΡΑΣΤΕ Ή ΣΚΑΣΤΕ»

Και με το δίκιο του, όταν ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, που υποτίθεται είναι τύποι της δράσης, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ / ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ!... (αναφέρομαι γενικότερα σε όλους τους γκρινιάριδες αδρανείς πατριώτες είτε είναι της ΧΑ είτε ακομμάτιστοι είτε άλλοι -  εμείς τουλάχιστον στο ΛΑ.Ο.Σ δρούμε όπως μπορούμε και μάλιστα επιβραβευόμαστε από τον κόσμο - 9%)

Η να Δράσουν ή να Σκάσουν λοιπόν!

Η παραπάνω δήλωση βέβαια παρεξηγήθηκε από κάποιον, και ελπίζω, αν διαβάσει αυτό το άρθρο, να καταλάβει πως ο κ. Γούδης δεν το έλεγε γι' αυτόν. Το έλεγε ως άνθρωπος του πνεύματος, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο (- ως αυτό που είπε για τους Τούρκους που θεωρούν πως κρεμόμαστε από τα @@ ρια τους, οπότε ας τα κόψουν για να μην τους γινόμαστε βάρος), εκμεταλλευόμενος την ερώτηση αυτού του ανθρώπου, απέναντι σε όλους αυτούς που ήρθαν να κομματικοποιήσουν την Πατριωτική εκδήλωση!.. Η ένταση της συζήτησης δημιουργεί παρεξηγήσεις πολλές φορές, αλλά αν είμαστε Έλληνες, πρέπει να είμαστε μεγαλόψυχοι και να τις παραμερίζουμε απέναντι στην Ελληνική μας και Εθνική μας ενότητα.. Όπως είπε κάποιος άλλος κύριος άλλωστε, αυτό που έχουν καταφέρει να κάνουν οι εχθροί μας, είναι να μας έχουν κάνει μικρόψυχους.. Ας μην το αφήσουμε αυτό αγαπητέ φίλε που σε εσένα απάντησε ο κ. Γούδης να αποδειχτεί αλήθεια.. Θεωρώ πως ήταν μια παρεξήγηση και μόνο μέσα στην ένταση της στιγμής...

....

Θέμα 5: Κλείσιμο....
Αυτά, σε λίγες γραμμές τα πιο ενδιαφέροντα «βιώματα» που έζησα στην εκδήλωση αυτή!

Είδα τους Έλληνες απογοητευμένους για την τωρινή κατάσταση, μπερδεμένους με την πολιτική, αλλά με μεγάλη δίψα στο να ενεργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε ο καθένας, για να σώσουμε το Έθνος μας, από την Εθνοκτονία που μας κάνουν!

Ας μην καταναλώνουμε την ενέργειά μας στο να τσακωνόμαστε... Ας την καταναλώνουμε για να σωθούμε από την εθνοκτονία!...

Βέβαια θα μου πείτε, τότε γιατί τα γράφεις τα παραπάνω;.... Για να αποτυπώσω τα γεγονότα και τα βιώματα που έζησα εγώ, καθώς και τις σκέψεις μου... Δεν κάνω πόλεμο! ... Απλά θλίβομαι, εξοργίζομαι, ξεσπάω (δεν θα τσακωθώ όμως) και κάνω την δική μου έρευνα υπερασπιζόμενος αυτό που αντιλαμβάνομαι ως αλήθεια, με αφορμή όλα αυτά τα ανήκουστα που γίνονται, ενημερώνοντας μήπως κάποιοι κάνουν προβοκάτσιες εις βάρος άλλων... Γι' αυτό και δεν θα δώσω οποιαδήποτε συνέχεια σε αυτό το άρθρο....

Ο καθένας ας κρίνει μόνος του τι είναι καλύτερο για την Ελλάδα μας και το Έθνος μας!.... ΚΑΙ ΑΣ ΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ!

1 σχόλιο:

petr είπε...

Μιλάνε τώρα για δοσίλογους και τα ορφανά του Χίτλερ. Σε αυτή την χώρα έχει χαθεί και η έννοια της γελοιότητας, γιατί πάντα η πραγματικότητα την ξεπερνάει.
Το παραμάγαζο της ΝΔ ας πάει κανάν τραμπουκισμό από αυτούς που ξέρει σε όσους τους στέλνουν τα αφεντικά τους.
Ή να πάει στους κοινούς αγώνες με το ΠΑΜΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο να κλείνει τα διόδια και τις εθνικές οδούς.