Custom Search

7 Φεβ 2011

[Απόψεις]: Έλα και εσύ στη συμμορία «Δεν πληρώνω»...

Επί χρόνια, που δεν ασχολιόμουν με πολιτικές ιδεολογίες, άκουγα το κλισέ, πως η Αριστερά αποτελεί την ιδεολογία της Προόδου, και πως η Δεξιά αποτελείται από συντηρητικούς... Αυτό που διαπιστώνω καθημερινά, είναι το γεγονός πως η Αριστερά είναι η ιδεολογία της Υποκρισίας, του Ψεύδους, της Ανομίας, του Εγωισμού και κυρίως είναι η ιδεολογία του Σκοτεινού Παρελθόντος και όχι του Λαμπρού Μέλλοντος.

Στην εφημερίδα «Αυγή» η οποία στο internet έχει την επεξήγηση:
«Η Αυγή online - Η Εφημερίδα της Αριστεράς στο Διαδίκτυο»
υπάρχει ένα άρθρο το οποίο μιλάει για το κίνημα «Δεν πληρώνω».

Το άρθρο αυτό, εξυμνεί την ανυπακοή στους νόμους - και συνεπώς την κατάλυση του κράτους μας, φέρνοντας ως δικαιολογία το γεγονός πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να απαιτεί την εφαρμογή του νόμου από τους πολίτες, αφού η ίδια δεν τους εφαρμόζει αρκετά συχνά.

Η δήθεν προοδευτική αριστερά, δεν μπορεί να δει το όλο θέμα και το πως η μη εφαρμογή των νόμων επηρεάζει και καταστρέφει την κοινωνία μας, νομιμοποιώντας απόλυτα το Μεσαιωνικό «Δίκαιον του Ισχυροτέρου», και στέκεται καθαρά σε ένα «παιχνίδι πολέμου», ανάμεσα σε αυτούς και την (εκάστοτε) κυβέρνηση, αξιοποιώντας ως θύματα, άλλοτε αγανακτισμένους λαθρομετανάστες και άλλοτε αγανακτισμένους πολίτες.

Εδώ εμείς θέλουμε να πάμε μπροστά και η Αριστερά, εκμεταλλεύεται κάθε αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να βρει - πόσο μάλιστα σε εποχές δυσκολιών - για να μας τραβήξει πίσω.

Για κάθε έναν, ο οποίος βλέπει θετικά το κίνημα της οπισθοδρομικής, μισελληνικής και επικίνδυνης Αριστεράς «Δεν πληρώνω», εγώ απλά σημειώνω τα εξής, ως ακριβώς τα σχολίασα σε blog που αναδημοσίευσαν το άρθρο της αυγής.


Παιδιά.. Αν θέλετε να γίνετε ΚΛΕΦΤΕΣ σαν τον Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και τα λαμόγια που καταστρέψαν την χώρα, συνεχίστε το κίνημα δεν πληρώνω, για να έρθει το ΚΚΕ με την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ να σας πληρώνει αυτό... (Η ο κ. Σόρος να σας πληρώνει αυτός).

Τελικά, αντί να κοιτάτε για το πως θα διώξετε τους κλέφτες και πως θα βάλετε σωστούς και τίμιους να κυβερνήσουν, εσείς ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Είναι ακριβά τα ΜΜΜ και δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε; ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΕ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ (αυτοκίνητα). Αυτό θα ήταν ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΡΘΟΝ!

Το να ΚΛΕΒΕΤΕ όμως με ΤΟΣΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ είναι καταδικαστέο. Και όσο κι αν έχουμε την Κυβέρνηση ΓΡΑΜΜΕΝΗ, έχουμε ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.

Με το να προσπαθείτε να αλλάξετε τα πράγματα, «ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΪΛΑΤΩΝΤΑΣ» - τον εύκολο δρόμο - το μόνο που κάνετε είναι να μας γυρνάτε ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ: «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ».

Εγώ θέλω την Χώρα μου ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΞΙΟΛΟΓΗ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. Και όχι ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ, ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΑΝΑΞΙΩΝ, ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ", που είτε είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα μου λέει μεθαύριο: 'κάνω ότι θέλω και «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»'.

Εγώ είμαι ΥΠΕΡ του να νομοθετηθούν αυστηροί νόμοι ώστε ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ 2 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ και να επιλέξουν ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΥΣ.

Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» (-αλλά χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ, δηλαδή ΚΛΕΒΩ) αντί να τιμωρήσει τους κλέφτες, ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Αναρωτιέμαι.. Αυτό θέλετε στην τελική; Γιατί ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ!