Custom Search

3 Φεβ 2011

[Ενημέρωση]: «Στην Νέα Δημοκρατία είναι Πανίβλακες» - Η Βόμβα που κάλυψε(;) εντέχνως ο Παπαγιάννης!

Βλέποντας την εκπομπή του extra 3 από το http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_6878.html άκουσα μια τρομερή βόμβα-αποκάλυψη!...

Ο κ. Νικολόπουλος της Νέας Δημοκρατίας, σε ερώτηση για το αν πρέπει να αλλάξει η διάταξη του συντάγματος, ώστε να μην κριθεί στο μέλλον αντισυνταγματικός άλλος λαθρονόμος που θα φέρει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ για απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, είπε:

Ερωτ: «Πρέπει να αλλάξει η διάταξη του Συντάγματος;»
Απαντ: «Μα υπάρχει πιά αμφιβολία; Τίθεται εκ των πραγμάτων ένα τέτοιο ζήτημα!»

ΟΛΟΙ καταλάβαμε (ο ερωτών αφού παρουσίασε την αντίθετη άποψη και επέμεινε, εγώ, κάποιος τηλεθεατής που πήρε τηλέφωνο) και καταλαβαίνουμε πως αυτό που είπε ο κ. Νικολόπουλος, είναι πως εκ των πραγμάτων, η διάταξη του Συντάγματος χάρη στην οποία κρίνεται αντισυνταγματικός ο λαθρονόμος, θα πρέπει να αλλαχθεί κατ' αυτόν!!!!!

Δηλαδή, αντί να πεί «ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ», ο κ. Νικολόπουλος της Ν.Δ. έθεσε στον αέρα ζήτημα αλλαγής του Συντάγματος για την διευκόλυνση του λαθρονόμου!!!!, όταν πριν μάλιστα ξεκαθάριζε πως σε αυτό το ζήτημα (ιθαγένεια/πολιτικά δικαιώματα), λόγο του μεγέθους του ζητήματος, δεν είναι δυνατόν να έχει διαφορετική άποψη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας!

Καθώς ο ερωτών, συνέχιζε να ρωτάει για να ξεκαθαρίσει και να σιγουρεύσει αυτή την ΒΟΜΒΑ που ακούστηκε από τον κ. Νικολόπουλο, ο κ. Νικολόπουλος συνειδητοποίησε τι είπε, και αντί να το πάρει πίσω λέγοντας πως δεν εκφράστηκε σωστά, έκανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ (δείτε το βίντεο!!!).

Ο δε πανέξυπνος Παπαγιάννης, που τους κοιτάει μια τον έναν μια τον άλλο (προσέξτε το βίντεο) και επομένως αντιλαμβάνεται τι ΒΟΜΒΑ πετάχτηκε στον αέρα, κάνει σε μια στιγμή μια κίνηση τύπου «πάμε!» (φαίνεται ήρθε εντολή από το κοντρόλ) και αρχίζει έναν μονόλογο άσχετο!.. Εδώ του πετάγεται ΘΕΜΑ στα χέρια, και αυτός ξεκινάει τον μονόλογο κατηγοριών, ενώ ο κ. Νικολόπουλος κάνει την πάπια!!!! Θα τρελαθούμε!!!

Το τι έγινε, ευτυχώς το αντιλήφθηκε, πέρα από μένα και τουλάχιστον ένας νεοδημοκράτης ο οποίος τους πήρε τηλέφωνο, και τους ξέχεσε! Αλλά έλα μου, που και πάλι κάναν και οι δύο την πάπια! Ο ένας ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, ο άλλος μεταφέροντας το θέμα αλλού για να πάρει το μέρος του ακροατή και να τον.. καλμάρει! και ο αρχικός ερωτών ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ!!!

Απολαύστε το βίντεο:Σημείωση: Ο κ. Ανδριόπουλος αναφέρει στο πλήρες βίντεο της εκπομπής ότι η ΝΔ είχε πει πως τέτοιος λαθρονόμος θα γινόταν στις επόμενες εκλογές, και γι' αυτό ήταν έτοιμος από τότε, και όντως δείτε τι έλεγε ο κ. Παυλόπουλος της ΝΔ στο http://area51gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html .
Αυτά ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ;...

Νομίζω πλέον, και ο κάθε καλόπιστος νεοδημοκράτης, πρέπει  να αρχίσει να ανησυχεί!!! Ήταν και είναι πολλά τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπερ του λαθρονόμου!! Πάρα πολλά!....

2 σχόλια:

petr είπε...

Χαχα, ρε τους απατεώνες!
Εδώ βέβαια επίσημα το κόμμα του στη Βουλή είχε υποστηρίξει τη συνταγματικότητα του λαθρονόμου και μάλιστα δια του μεγάλου Paki(εκ του Pakistan), τι θα 'λεγε κι αυτός τώρα. Αυτός θέλει να αλλάξει και το Σύνταγμα, για να μην υπάρχουν στο μέλλον εμπόδια από τη δικαιοσύνη! Για δες κάτι πατριωτάρες!

Αυτό το κόμμα υπάρχει για να κοροϊδεύει κατάμουτρα και στην ψύχρα τους οπαδούς του, αλλά αφού συνεχίζουν και το ψηφίζουν είναι κι αυτοί συνυπεύθυνοι.

Unknown είπε...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ