Custom Search

27 Ιαν 2011

[Σκέψεις]: Ανωριμότητα και παραλογισμός που μας οδηγούν στο χάος...

Θέμα των ημερών, η κατάληψη τμήματος του Παν/μίου από λαθρομετανάστες με την καθοδήγηση από αριστερές πολιτικές και μη οργανώσεις. Τα κανάλια έχουν βάλει το θέμα σε αποκλειστικότητα, και όλοι σπεύδουν να πάρουν το λόγο, και να υπερασπιστούν ή να καταδικάσουν αυτή την κίνηση.

Αγνοώντας τους πνευματικά καθυστερημένους, ή εις γνώσιν πληρωμένους, υπερασπιστές της άποψης, πως στην Ελλάδα πρέπει να νομιμοποιούμε κάθε μετανάστη που έρχεται, είτε νόμιμα είτε παράνομα, η λογική/σοβαρή πλειοψηφία είναι κατά του συγκεκριμένου γεγονότος της κατάληψης τμήματος της Νομικής από λαθρομετανάστες, και καταδικάζει αυτό το γεγονός έντονα.

Επειδή λοιπόν, μπήκαν 250 (περίπου) λαθρομετανάστες, ύστερα από καθοδήγηση οργανωμένων ομάδων, στο Παν/μιο και κατέλαβαν έναν άχρηστο χώρο για την ώρα, χωρίς να ενοχλούν κανέναν, και υπό την προστασία της δικαιολογίας ενός ιδιότυπου Ασύλου, το οποίο στην πράξη έχει καταργηθεί από αυτούς που συνήθως το επικαλούνται, γίνεται «χαμός» και πυροδοτούνται τεράστιες αντιδράσεις και συζητήσεις στα ΜΜΕ, και το πολιτικό σκηνικό.

Ποιο είναι το παράδοξο της υπόθεσης;

Ποτέ δεν είδαμε να παίρνει παρόμοιες  (αν όχι πολύ μεγαλύτερες) δημοσιογραφικές διαστάσεις, το γεγονός ότι πάνω από 500.000 (κατ' ελάχιστο) παράνομοι μετανάστες, καταλαμβάνουν παράνομα χώρους στην Ελλάδα οι οποίοι δεν προστατεύονται από κανενός είδους Άσυλο (ούτε ως δικαιολογία δηλαδή), οι οποίοι φοροδιαφεύγουν, δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό, πουλάνε παράνομα προϊόντα, διακινούν ναρκωτικά, κλέβουν, δημιουργούν επεισόδια βίας, στέλνουν πολίτες στα νοσοκομεία ή στον τάφο, κινδυνεύουν από αρρώστιες (και οι ίδιοι και οι νόμιμοι πολίτες της Ελλάδος από αυτούς) κτλ, κτλ.

Βλέπουμε λοιπόν μια μεγάλη πολιτικοκοινωνική υστερία, με 250 λαθρομετανάστες που κατέλαβαν έναν χώρο, μετα συμφωνίας με κάποιες οργανώσεις «Ελλήνων» πολιτικές και μη, χωρίς ποτέ να έχουμε δει τέτοιας εκτάσεως υστερία για το πλήρες πρόβλημα το οποίο είναι χιλιάδες φορές πιο επώδυνο, παράνομο και επικίνδυνο!

Έτσι π.χ. δεν είδαμε ποτέ τα κανάλια να κάνουν καθημερινό θέμα, την κατάληψη περιοχών της Αθήνας από λαθρομετανάστες, την διακίνηση παράνομων εμπορευμάτων και ναρκωτικών από αυτούς, ούτε είδαμε ποτέ τα πολιτικά κόμματα να βγαίνουν και να απαιτούν να εφαρμοστεί ο Νόμος, για αυτές τις περιπτώσεις, ιδιαίτερα για περιοχές όπου έχουν φτάσει στο αμήν, όπως π.χ. ο Αγ. Παντελεήμονας.

Πραγματικά, αν κάποιος συγκρίνει τις δύο καταστάσεις καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Η πρώτη αίσθηση δίνει την εντύπωση πως το όλο θέμα είναι στημένο. Όμως, κοιτώντας λίγο πιο προσεχτικά το θέμα, φαίνεται ότι η κοινωνία μας είναι αρκετά ανώριμη και με το λέγε λέγε των αριστερών, προκειμένου όλοι να δείξουν ότι είναι σύμφωνοι με το «προοδευτικό φαίνεσθαι»  έχει πέσει στον παραλογισμό.

Είδα την εκπομπή της κ. Στεφανίδου, γνωστής τηλεπαρουσιάστριας που στο παρελθόν είχε κάνει εκπομπές για τα πόσα δεινά αντιμετωπίζουν οι λαθρομετανάστες, προσπαθώντας να δημιουργήσει θετική εικόνα αλληλεγγύης γι' αυτούς τους ανθρώπους. Ψάχνοντας π.χ. στο google μπορεί ο καθένας να θυμηθεί τι είχε γίνει με την αλλοδαπή που είχε στην εκπομπή της πριν κάποιο καιρό ( εγώ βρήκα αυτό http://oxipsifo.blogspot.com/2010/01/email.html ).

Πρόσφατα έγινε μια άλλη εκπομπή:


Στην οποία διαπιστώνει ο καθένας εύκολα, ότι την κ. Στεφανίδου την ενοχλεί το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες, μπήκαν στο Παν/μιο για να κάνουν απεργία πείνας. Αναρωτιέμαι λοιπόν.. γιατί κόπτεται τόσο πολύ για το παν/μιο, και δεν κόπτεται που οι λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει Ελληνική γη και Ελληνικές δουλειές δημιουργώντας πραγματικά προβλήματα στους ανθρώπους των περιοχών που βρίσκονται οι λαθρομετανάστες και όχι απλά προβλήματα αισθητικής;

Αναρωτιέμαι.. Αν δεν είχαν πάει στο παν/μιο, αλλά τους είχε δώσει ο Δήμος ένα κλειστό γυμναστήριο π.χ. για να κάνουν την απεργία τους - όπου αντίστοιχα θα ακυρωνόταν αθλήματα και αγώνες - η κ. Τατιάνα θα ενοχλούταν καθόλου; Ή θα έλεγε μπράβο στο Δήμαρχο που τους στέγασε;...

Για αποφυγήν παρεξήγησης, φέρνω ως παράδειγμα την κ. Στεφανίδου, γιατί δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση, και αυτές τις εκπομπές τις έχω δει και από το youtube αλλά και αντίστοιχα έχει δημιουργηθεί θόρυβος γύρω από αυτές. Σαν την Στεφανίδου φυσικά, φαίνεται να συμπεριφέρονται και σχεδόν όλοι οι ψευτοπροοδευτικοί.

Ποιοί ψευτοπροοδευτικοί;.. Αρκεί να παρακολουθήσετε τις θέσεις των εκπροσώπων των φοιτητών στο βίντεο. Ακούγεται ότι όλες οι φοιτητικές οργανώσεις ψήφισαν ότι είναι αλληλέγγυες στους λαθρομετανάστες (στο αίτημά τους να νομιμοποιηθούν(;)), αλλά όχι να τους βοηθήσουν να αναδείξουν αυτό το αίτημα με τον Α ή τον Β τρόπο (!). Και εφόσον έγινε ότι έγινε, βγαίναν όλες οι οργανώσεις να παραπονεθούν γιατί δεν πρέπει να είναι εκεί οι λαθρομετανάστες. Γιατί;

Λένε, γιατί ο χώρος πληρεί υποτίθεται τις συνθήκες υγιεινής..

Μα πόσο ανώριμοι μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι φοιτητές; Μα πόσο έχουν μάθει να παίζουν υποκριτικά;.. Αυτός ο χώρος, μαζί με το ενδιαφέρον που εκδηλώνουν οι θολοκολτουριάρηδες φοιτητές, είναι πολύ καλύτερος από τις συνθήκες που ζουν μαζεμένοι σαν ζώα σε παράνομα ενοικιαστήρια, ή σε αποθήκες που ζουν ως παράνομοι, και χωρίς μάλιστα κανένα ενδιαφέρον πέρα από την «καταβολή του εκάστοτε φόρου προστασίας»!.. Μάλιστα είχαν και έχουν και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις (γιατί αν αρρωστήσουν θα υπάρξει θέμα - άρα αναγκαστικά εκεί θα τους προσέχουν περισσότερο).

Το ωραίο είναι που απαντάει ο υπεύθυνος των λαθρομεταναστών ότι ο χώρος είναι μια χαρά γι' αυτούς, και το επιχείρημα των χαζοπροοδευτικών φοιτητών πάει περίπατο!.. Δεν είναι ότι δεν τους θέλουνε εκεί γιατί τους ενδιαφέρει η υγεία και η αξιοπρέπεια των λαθρομεταναστών (ως ισχυρίζονται οι φοιτητές), και φυσικά δεν είναι γιατί παραβιάζουν τους Ελληνικούς νόμους (ο λόγος που δεν τους θέλουμε εμείς). Ο λόγος που δεν τους θέλουν εκεί οι φοιτητές, τουλάχιστον αυτός που μόνο μπορώ να φανταστώ - αφού αυτός που επικαλούνται καταρρέει σαν χάρτινος πύργος - είναι ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτούς, παρά μόνο από μακριά και εκ' του ασφαλούς να εκδηλώνουν... «αλληλεγγύη».

Λόγια, λόγια, λόγια δηλαδή.. Να δείχνονται οι θολοπροοδευτικοί φοιτητές μας, πως νοιάζονται γι' αυτούς και πως είναι μαζί τους στα αιτήματά τους (έστω κι ας είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ - μάλιστα οι κομματικές οργανώσεις των φοιτητών έρχονται σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ με τις θέσεις των αντίστοιχων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ τους, αφού κανένα κόμμα - ούτε η αριστερή κυβέρνηση - δεν εγκρίνει το αίτημα των λαθρομεταναστών), αλλά να ρίχνουν το μπαλάκι της ευθύνης αλλού!

Ίδιοι με τους μέχρι τώρα κυβερνώντες είναι αυτοί οι φοιτητές. ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ και τις ευθύνες τις φορτώνουν σε άλλους! .. Και υποτίθεται, είναι και Νομικοί - η Elite τάξη που θα έπρεπε να σκέφτεται πρώτα απ' όλα με βάση το κοινό Νόμο, και όχι τον εκάστοτε άνθρωπο! Μέσα σε μια τόσο ανώριμη, βλακώδη, και παράλογη κοινωνία, όπου η πλειοψηφία φαίνεται να ενοχλείται από την λάμψη που βλέπει μπροστά και όχι από την πυρκαγιά που έρχεται από πίσω, οι φόβοι του κ. Γεωργιάδη για «οχλοκρατία» σίγουρα δεν βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας, αλλά ίσως πιο κοντά μας απ' ότι φανταζόμαστε, ειδικά όταν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΙ «ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ» και ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ, βγαίνουν πλέον στεγνά και κατηγορούν τον οποιοδήποτε που κρίνει ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ περιστατικό, ως μη έχων δικαίωμα να το κάνει, γιατί το περιστατικό αποτελεί ΔΗΘΕΝ πολιτική πράξη.

Αντί οι φοιτητικές αυτές οργανώσεις, να προτάξουν τα στήθη τους και να διεκδικήσουν άμεση απέλαση των παρανόμων μεταναστών στη χώρα - εκφράζοντας αλληλεγγύη αν θέλουν, μαζεύοντας χρήματα για κάθε λαθρομετανάστη που απελαύνεται -, πιέζοντας την πολιτικές ηγεσίες τους, κάνουν ολόκληρο αγώνα στον Τύπο για να βγάλουν 250 λαθρομετανάστες από την σχολή τους, και μάλιστα, όχι γιατί παραβιάζουν το Νόμο (ως φωνάζουμε εμείς!), αλλά... γιατί τους χαλάν την αισθητική! .. και κατά τ' άλλα είναι και αλληλέγγυοι μαζί τους!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της θολοκουλτουριάρικης επιρροής στα παν/μια, υπό το καθεστώς του Ασύλου, όπου δηλαδή, οποιαδήποτε άλλη επιρροή εκεί βρίσκεται εκτός υπό καθεστώς casus belli... Και αυτά τα τραγελαφικά γεγονότα διαδραματίζονται δημιουργώντας φανερούς φόβους για το μέλλον μας...