Custom Search

7 Ιαν 2011

[Σκέψεις]: Ο φράκτης και οι κράχτες.

Τελευταία, οι κράχτες των ΜΜΕ μας πρίξανε με τον φράκτη και τον φράκτη της κυβέρνησης.
Εγώ αναρωτιέμαι..

1. Πόσο καιρό θα τους πάρει να φτιάξουν τέτοιο φράχτη (με αισθητήρες / κάμερες); (Στην Ελλάδα είμαστε! - με διαγωνισμό θα γίνει και αυτός;)

2. Τι θα κοστίσει αυτός ο φράκτης με κάμερες και αισθητήρες στο λαό;

3. Όταν αφήνουν οι δουλέμποροι τους λαθρομετανάστες, και αυτοί πάνε και κουνάνε τον φράχτη, και τους εντοπίζουν (αισθητήρες) οι δικοί μας, τι θα κάνουν; - ότι ακριβώς κάνουν και όταν τους πιάνουν - ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!...

Στην τελική, όσο το οποιοδήποτε μέτρο δεν αντιμετωπίζει τους δουλέμπορους (να τους πιάνει), αλλά τους λαθρομετανάστες μόνο - ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, από την στιγμή που όσους πιάνουμε τους δεχόμαστε (και δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να τους διώξουμε).

4. Ο φράχτης θα χτιστεί μέσα από τα σύνορα της Ελλάδος, ή πάνω σε αυτά; - Αν είναι το πρώτο, τότε επειδή οι λαθρομετανάστες στην άλλη πλευρά θα βρίσκονται σε Ελληνικό έδαφος, θα υποχρεούμαστε να τους παραλάβουμε (άρα ποιά η σημασία του φράκτη;). Αν είναι πάνω στα σύνορα, αναρωτιέμαι, τι θα κάνει η κυβέρνηση... Θα τους αφήνει να πεθάνουν δίπλα από το φράκτη;.. Αμφιβάλω.. Και πάλι θα τους παραλαμβάνουν και θα τους στέλνουν στο κέντρο.. Άρα ποιά η σημασία του φράκτη;...

Μια είναι η λύση... ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΗ.

ΝΑ ΚΟΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΘΗΝΑ.

Η απόσταση από τα σύνορα είναι μερικές δεκάδες χιλιόμετρα... Χωρίς δρομολόγια να τους παραλαμβάνουν από εκεί, οι μισοί θα μένουν στο δρόμο, και έτσι θα έχουμε 50% μείωση της ροής και μείωση των εξόδων μας  - ΑΜΕΣΑ.

Συμπληρωματικά, θα μπορούσε να μπει άμεσα και ναρκοπέδιο (τις νάρκες τις έχει ο στρατός και σκουριάζουν) - χωρίς να ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα.

Με αυτά τα δύο απλά μέτρα, η μείωση θα φτάσει στο μηδέν σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Και φυσικά θα έχουμε και τα σύνορά μας ασφαλέστερα τουλάχιστον για χερσαίους κινδύνους!.. Φυσικά αν υπάρξουν και κάποιες σκληρές εικόνες από το ναρκοπέδιο και κάνουν το γύρω του κόσμου, τότε η ρήση: "ο φόβος φυλάει τα έρμα" θα προφυλάξει τους κακόμοιρους τους λαθρομετανάστες στο να επιχειρήσουν να έρθουν, ή τουλάχιστον θα κινητοποιήσει την Ευρώπη να πάρει πιο σθεναρές θέσεις απέναντι στην Τουρκία που τους στέλνει.

Έχουμε δυστυχώς έναν ΠΟΛΕΜΟ μεταξύ θυμάτων - ΕΜΑΣ και τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - όπου κερδισμένοι βγαίνουν ΆΛΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. Η μόνη λύση είναι να σταματήσουμε να είμαστε εμείς πια ΘΥΜΑΤΑ (της θολοκολτούρας) και μετά να βοηθήσουμε τα άλλα θύματα, με καμπάνιες ενημέρωσης. Όχι όμως στο όνομα του ότι κάποιοι είναι θύματα, να δεχόμαστε να είμαστε και εμείς!

Δυστυχώς οι πολιτικές λύσεις, παίρνουν καιρό να πραγματοποιηθούν και έχουν ρίσκο - και όταν μάλιστα η χώρα βρίσκεται σε τέτοιο κίνδυνο από τις πολιτικές λύσεις που δίνανε οι κυβερνήσεις της χώρας τόσα χρόνια (επηρεασμένες από την θολοκολτούρα), νομίζω αποκτούν δευτερεύουσα σημασία... Οι ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ είναι άμεσες και αποτελεσματικότερες - αν και σκληρότερες. Σίγουρα, όσοι ενοχλούνται και μόνο στο άκουσμα της ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, θα ενοχληθούν και από αυτές τις απόψεις.. Όμως την γνώμη των ψυχικά διαταραγμένων, που αρνούνται την πραγματικότητα γιατί τους ενοχλεί, την έχω γραμμένη.

Ο φράκτης σε κάθε περίπτωση, μοιάζει να είναι απλά.. ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ για να ρίξει "στάχτη" στα μάτια του κόσμου - προσφέροντας χρόνο στους ανθέλληνες να συνεχίσουν να καταστρέφουν την χώρα.