Custom Search

15 Νοε 2010

[Απόψεις]: Νέα Δημοκρατία - Σαμαράς... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

.... Μετά το τέλος των εκλογών, δεν μένει τίποτα περισσότερο, από το να εξεταστούν κάποια πράγματα που αφορούν την κύρια Δεξιά Πολιτική παράταξη (ΝΔ/ΛΑ.Ο.Σ)... Θα ξεκινήσω με τα γεγονότα που θεωρώ Εθνικά/οικονομικά κατά την γνώμη μου... Το ύφος σκληρό, αλλά... σκληρά και τα αποτελέσματα των εκλογών για όλους εμάς!Πριν τις εθνικές του 2009 - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 


1. Η Νέα Δημοκρατία ενώ 2 φορές πήρε ψήφο για να αλλάξει το σύστημα και να διασώσει την χώρα που οδηγούταν στο χείλος του οικονομικού αδιεξόδου (χρεοκοπία) δεν έκανε τίποτα. Παρέδωσε έναν προϋπολογισμό ο οποίος, με την σημερινή εκτίμηση, ήταν λάθος κατά περίπου το ήμιση (Σήμερα άκουσε 15+% αποφάσισε η κομισιόν, όταν η ΝΔ τον είχε βγάλει περίπου 8% - αν δεν κάνω λάθος. Σε κάθε περίπτωση (+-) η ΝΔ είχε πέσει περίπου 50% (ή 150% όπως το δει κανείς) εκτός).

2. Η Νέα Δημοκρατία, με την ανικανότητά της, να πάρει τα μέτρα που απαιτούνταν, αύξησε πάνω από το διπλάσιο το Δημόσιο Χρέος.
 3. Η Νέα Δημοκρατία, αγνόησε την στήριξη 10 βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ, προκειμένου να πάρει μέτρα εξυγίανσης, για να μην χρειαστεί η χώρα να οδηγηθεί στο ΔΝΤ, ενώ έβλεπε πως στις δημοσκοπήσεις έχανε κατά πολύ. Έτσι προκήρυξε εκλογές.

4. Η Νέα Δημοκρατία με τις δημοσκοπήσεις εναντίων της, και την αγανάκτηση του κόσμου κατά της, ξεκίνησε προεκλογικό αγώνα με εξαγγελίες σκληρών μέτρων και αρνητικής κατάστασης της χώρας. Πρακτικώς, η Νέα Δημοκρατία προκήρυξε εκλογές, με σκοπό να τις χάσει, όπως και τις έχασε με 10% διαφορά.

5. Η Νέα Δημοκρατία δια μέσω του κ. Καραμανλή, αποκάλεσε μάλιστα το ΛΑ.Ο.Σ «ακραίους», για να εμποδίσει τον κόσμο να στραφεί προς αυτό.

6. Η Νέα Δημοκρατία, δια μέσω του Παυλόπουλου, εκπροσωπούσε θέσεις όπως η συγκεκριμένη, νομιμοποιώντας (ως και το ΠΑΣΟΚ Σιμήτη) χιλιάδες λαθρομετανάστες:
«27/9/2006: «Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος υιοθέτησε τις προχωρημένες θέσεις περί πολιτικών δικαιωμάτων των οικονομικών μεταναστών στο τελευταίο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ. Έτσι στις επόμενες εκλογές, γιατί όπως εξήγησε ο κ. Παυλόπουλος τώρα δεν ήταν τεχνικώς δυνατό, θα μπορούν να ψηφίζουν και αυτοί.»»

7. Η Νέα Δημοκρατία δεν πίεσε (αρκετά ;;;) την Frontex να κλείσει τα σύνορα όσο ήταν αυτή κυβέρνηση - ως έχει γίνει τουλάχιστον σήμερα και σε θάλασσα και σε χερσαίες περιοχές.

8. Η Νέα Δημοκρατία, δημιούργησε τον Νόμο με τον οποίο κατασκευάζεται σήμερα το Τζαμί στο Βοτανικό.

Μετά τις Εθνικές Εκλογές - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ

1. Μετά την εκλογή Σαμαρά, η ΝΔ βαπτίζει το ΛΑ.Ο.Σ ως "εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ", επειδή το ΛΑ.Ο.Σ στήριξε κατά ένα λιγότερο, τα νομοσχέδια που αυτή στήριξε για το ΠΑΣΟΚ!!!. Ο Σαμαράς με άλλα λόγια, αναβάθμισε τον όρο "ακραίοι του ΛΑ.Ο.Σ" , σε "εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ", για να πλήξει την Εθνικά Δεξιά εικόνα του Λα.Ο.Σ.

2. Μετά την αναγκαστική ψήφιση επί της αρχής του μνημονίου από το ΛΑ.Ο.Σ προκειμένου να μην χρεοκοπήσει η χώρα (όπως ήθελε το ΚΚΕ και η ακροΑριστερά), το οποίο ήταν απόρια του γεγονότος πως ΠΑΣΟΚ-ΝΔ συνεργάστηκαν (Καραμανλής αύξηση χρέους, παράδοση εξουσίας, Παπανδρέου καταστροφή αξιοπιστίας προσφυγή στον μηχανισμό ΕΕ-ΔΝΤ με τους χειρότερους όρους), ο Σαμαράς ενισχύει τον όρο "Εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ" και προσθέτει τον όρο "Πράσινη πολυκατοικία", για να πλήξει πολύ περισσότερο το Δεξιό ΛΑ.Ο.Σ - το μόνο που μιλάει για Εθνικά θέματα, και γι' αυτό θεωρεί πως μπροστά στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος, καλύτερα ένας πιο δύσκολος δανεισμός. Όπως όμως αποδεικνύεται αργότερα, η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, έχουν ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ έχει στηρίξει πολύ λιγότερα. Για άλλη μια φορά δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή, έχει στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στα αντιλαϊκά του μέτρα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ' ότι το ΛΑ.Ο.Σ, και όμως προωθεί με ότι τρόπο μπορεί την θέση πως το ΛΑ.Ο.Σ είναι με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και αυτή είναι κατά. Και κατά περίεργο τρόπο, αυτή η θέση με την βοήθεια των ΜΜΕ, έχει περάσει στις αντιλήψεις των περισσοτέρων ατόμων!

3. Ο Σαμαράς, αναπτύσσει μια αντιμνημονιακή ρητορική, η οποία όχι μόνο διχάζεις τους δεξιούς αλλά δίνει πάτημα και στην ανθελληνική Αριστέρα η οποία ψήφισε κατά του μνημονίου με σκοπό να χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Η αντιμνημονιακή ρητορική του Σαμαρά, ήταν τέτοια, ώστε μπροστά στο μνημόνιο, έννοιες όπως "Ελλάδα/Έθνος" να έχουν μηδενική σημασία, αφού μέχρι και οι σοβαρότεροι βουλευτές του, προτιμούν να στηρίξουν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΚΚΕ/ΑΡΙΣΤΕΡΑ) επειδή τα βρίσκουν στην λέξη "αντιμνημόνιο", παρά να στηρίξουν το δυνατόν ΔΕΞΙΟΤΕΡΟΥΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ!


4. Ο Σαμαράς, στήριξε ανεπαρκώς τους υποψηφίους τους, σε καίριους Δήμους, οι οποίοι ήταν αντίπαλοι με ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΟΥΣ - ανθέλληνες Εθνικά υποψηφίους (Μπούταρης/Καμίνης), με αποτέλεσμα οι Δήμοι αυτοί, παρά την προσπάθεια του ΛΑ.Ο.Σ (το οποίο μάλιστα κατηγορήθηκε σφόδρα στο 1ο γύρο πως στήριζε μερικούς από αυτούς τους υποψηφίους) να πέσουν στα χέρια των υποστηριχτών των παράνομων αλλοεθνών!

5. Ο Σαμαράς, έκανε ότι μπορούσε για να σπάσει συνεργασίες με το ΛΑ.Ο.Σ, κατά του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προκειμένου να χάσει στις σημαντικότερες περιοχές, που θα τις είχε κερδίσει αν ήθελε.


α. Έτσι τον είδαμε, να τοποθετεί δικιά του προσωπική υποψηφιότητα για περιφερειάρχη στην Αθήνα, η οποία πέρα από την απειρία της, όχι μόνο δεν προέβαλε Εθνικές θέσεις, που θα συσπείρονταν του Εθνικούς (ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ) γύρω του, αλλά τις ειρωνευόταν κι όλας, οδηγώντας τους Εθνικούς (ΛΑ.Ο.Σ) να στηρίξει και να βγάλει τους Περιφεριάρχη έναν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο οποίος όμως, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Περισσότερα γι' αυτή την επιλογή εδώ: http://area51gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html .. Με άλλα λόγια, ακόμα και η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ - ΟΠΩΣ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ, Η Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ - ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ (διαφορά <3%).. Ο σκοπός όμως φαίνεται, ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ, αφού έκανε ότι μπορούσε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ!
β. Στην περίπτωση Ψωμιάδη, ο Σαμαράς, ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ τον υποψήφιο στο να κάνει κίνηση που ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ και το ανάγκασε στο 1ο γύρο να μην στηρίξει την υποψηφιότητά του, οδηγώντας μια εκτιμώμενη πιθανή νίκη του Ψωμιάδη με μεγάλη διαφορά, στο να βγει με μικρή διαφορά στη 2η Κυριακή (με τέτοιο ποσοστό που μοιάζει σίγουρο, πως αν δεν τον στήριζε ο ΛΑ.Ο.Σ, δεν θα έβγαινε και πάλι!).
γ. Στην περίπτωση Τατούλη, όπου θα μπορούσε να είχε συμπλεύσει με το ΛΑ.Ο.Σ, και να έχουν πάρει και αυτή την περιφέρεια, ο Σαμαράς προτίμησε, να κάνει δική του επιλογή κατά του ΛΑ.Ο.Σ και κατά του πρώην υπουργού της ΝΔ... Και παρέδωσε και αυτή την σημαντική περιφέρεια στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, το οποίο βλέποντα το πράσινο φως του Σαμαρά, πήγε και στήριξε τον πρώην υπουργό της ΝΔ.

6. Πέρα από τις εκλογές αξίζει να θυμηθούμε και την στάση του κ. Σαμαρά σε εθνικά θέματα, όπου έκρινε το λαθρονομοσχέδιο ως ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, δίνοντάς του το πράσινο φως για να περάσει, ενώ ο ίδιος απήχε από κάθε προσπάθεια συλλογής υπογραφών, για την ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, του να γίνει δημοψήφισμα σε αυτό το θέμα. Είναι σαφές, πως αν είχε βοηθήσει και ο μηχανισμός της ΝΔ σε αυτή την προσπάθεια, το λαθρονομοσχέδιο θα είχε εμποδιστεί, ακόμα και στην απλούστερη 2η μορφή του, και θα είχε δοθεί επίσημα ένα καίριο πλήγμα στο ΠΑΣΟΚ.

7. Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται, θα θυμίσω τι νόμο/κύρωση υπερψήφισε ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ η Νέα Δημοκρατία το καλοκαίρι που πέρασε ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, σαν να ήταν ΑΡΙΣΤΕΡΗ: http://www.youtube.com/watch?v=XTQfTNACiSg

... Μπορεί να μου ξεφεύγουν και άλλα, αλλά αξίζει να γνωρίζετε και κάτι σημαντικό:

8. Ο Σαμαράς, για να κυβερνήσει η ΝΔ μαζί με τους ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ στο παρελθόν, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ να αλλάξει την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ (αλλάζοντας τους όρους "συμμοριτοπόλεμος" σε "εμφύλιο πόλεμο" και "συμμορίτες" σε "δημοκρατικό στρατό").

Κλείνοντας:
Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί πως η ΝΔ του Σαμαρά, λειτουργεί ως ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (όπου μαζεύει λίγο λίγο γύρω της τους Δεξιούς, και τους ποδοπατά σε μια στιγμή, κάνοντάς τους να χάνουν την πίστη τους για τα πάντα, υβρίζοντας και συκοφαντώντας με ψέμα και προπαγάνδα όσους Δεξιούς αντιστέκονται σε αυτή), τότε νομίζω είσαστε άξιοι και της δικής σας μοίρας!

Για όσους ακόμα επιμένουν στο παραμυθάκι που κατασκεύασε ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ του Σαμαρά, πως ο ΛΑ.Ο.Σ είναι με το ΠΑ.ΣΟ.Κ, δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από τη δήλωση πως
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ που στρέφονται ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ (ΛΑ.Ο.Σ) ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ που στρέφονται ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΠΟΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ..

ΟΤΑΝ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΖΗΤΟΥΣΕ (ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ) ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕ, ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (χωρίς φυσικά να προτείνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ καμία αντιμνημονιακή λύση), Ο Σαμαράς, αντί να βγάλει μπροστά τα Εθνικά Θέματα, που θα μπορούσαν να μας συσπειρώσουν ΌΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, έβαλε ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΛΟΥΔΆΚΙ ΣΑΣ;
ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΞΥΠΝΑΤΕ!
ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ

Οι φράσεις "εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ" και "πράσινη πολυκατοικία", είναι ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ - ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Να ξέρετε, πως όσο τα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ, τόσο αναλαμβάνετε ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΣ"ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΣ.

Υσ. Ένα μεγάλο μπράβο με στην ΧΑ για την πολιτική επιτυχία της. Παρότι δεν συμφωνούμε σε κάποια ζητήματα (πιο συγκεκριμένα στην υιοθέτηση των ψεμάτων των ΠΡΟΔΟΤΩΝ που ανέφερα παραπάνω), εγώ τουλάχιστον τους βλέπω ως τους ΜΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΛΕΟΝ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.. ΑΛΛΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ - ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!.. ΛΥΠΑΜΑΙ, που δικαιώθηκα για τα όσα έλεγα τόσο καιρό.... Τώρα πλέον κάτι τύποι σαν τον Μπουτάρη και τον Καμίνη, έχουν αναλάβει έργο, στις πρώτες πόλεις της Ελλάδος μας, και ο χάρτης μας γέμισε ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ στις σίγουρες και σημαντικότερες περιοχές, ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

2 σχόλια:

area51gr είπε...

Σχόλιο από facebook:
Δ.Α:
Στο σχόλιο που κάνει ο φίλος area51 στο 5β περί Ψωμιάδη, θα προσθέσω το εξής.
Την πρώτη Κυριακή, ο Ψωμιάδης πήρε ποσοστό 43,2% έναντι 30,7% του Μπόλαρη. Ο Σαμαράς με την εμπλοκή στο ψηφοδέλτιο του Ψωμιάδη κατάφερε να χάσει την "συμμαχία" του... ΛΑ.Ο.Σ, που όπως αποδείχτηκε ήταν σημαντική διότι με αυτήν εκλέχτηκε ο Ψωμιάδης την 2η Κυριακή φτάνοντας στο 52,6% έναντι 47,4% του αντιπάλου του.
Εάν δεν είχε εμπλακεί ο Σαμαράς, τα ποσοστά του Ψωμιάδη θα ήταν συντριπτικά έναντι του αντιπάλου φτάνοντας την διαφορά στο 20% περίπου, καθιστώντας τον "Μακεδονάρχη".
Οπότε ο Σαμαράς κατάφερε να "ψαλιδίσει" την διαφορά μεταξύ των δυο υποψηφίων στο 5%, εφόσον πήγαν στην 2η Κυριακή έπειτα από δική του ευθύνη-ανευθυνότητα, πράγμα που κάνει τα πράγματα ισότιμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κ.Μακεδονίας, αλλά και αμφίρροπα στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές εφόσον κατέβει ξανά ο Ψωμιάδης! Πάντως αν η διαφορά ήταν στο 20% όπως θα πρεπε, όχι μόνο θα ξανακατέβαινε, αλλά θα καθιστούσε τα πράγματα για τον αντίπαλο του δύσκολα εξ αρχής προκειμένου να διεκδικήσει την Περιφέρεια.
Ας όψεται η πετυχημένη στρατηγική του Αντώνη!
Μπράβο στον φίλο area, πολύ αναλυτική η γραφή του!

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

ΝΔ: Καραγκιόζηδες για κλάματα!
http://melostisneos.wordpress.com/2010/12/30/%CE%BD%CE%B4-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%8C%CE%B6%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/