Custom Search

4 Νοε 2010

[Απόψεις]: Προπαγάνδα και ψεύδη κατά του ΛΑ.Ο.Σ... - Απαντήσεις!

Με αφορμή το άρθρο: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/o_04.html με χαρακτηριστικό τίτλο: «O προδότης είναι χειρότερος εχθρός και από τον εχθρό σου!», το οποίο αναφέρεται στο ΛΑ.Ο.Σ, αποφάσισα να ξεσκεπάσω τα ΨΕΜΑΤΑ με τα οποία κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια ενάντια στο μόνο πατριωτικό κόμμα που ενδιαφέρεται και μάχεται για την Ελλάδα - το ΛΑ.Ο.Σ.

#1 Ψέμα
«Εντέλει έπειτα από πιέσεις ο Καρατζαφέρης αποφάσισε να στηρίξει την πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών..»

Η χρήση των λέξεων «έπειτα από πιέσεις» δηλώνει πως ο Καρατζαφέρης δεν ήθελε να το κάνει. Ο κάθε σοβαρός άνθρωπος όμως αναρωτιέται - ποιός τον πίεσε;

Δεδομένου του γεγονότος ότι κίνηση για συλλογή υπογραφών έκανε μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ, είναι αυτονόητο πως δεν υπήρξε καμία εξωτερική πίεση από τρίτους παράγοντες. Γιατί αν υπήρχε έστω και ένας παράγοντας που να πίεζε το ΛΑ.Ο.Σ για υπογραφές, θα είχε βοηθήσει και αυτός στην συλλογή. Άρα εξωτερικές πιέσεις δεν υπήρχαν. Εσωτερικές υπήρχαν; Εσωτερικές από ποιόν; Τα μέλη;... Όσοι θυμούνται, το φυλλάδιο συλλογής υπογραφών το έβγαλε ο ΛΑ.Ο.Σ από μόνος του, πιθανών συναξιολογώντας και τις θέσεις των μελών του. Τα μέλη του όμως πουθενά δεν είπαν ότι αυτά πίεσαν το οργανωτικό μέρος του ΛΑ.Ο.Σ για υπογραφές, ή ότι ο Καρατζαφέρης τους έφερε αντίδραση (επομένως υπήρξε πίεση).

Άρα η χρήση των λέξεων «έπειτα από πιέσεις» που προσδιορίζει μια άρνηση του Καρατζαφέρη στην συλλογή υπογραφών που αυτός ξεκίνησε, είναι όχι μόνο ψευδή αλλά και σκόπιμη για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις.


#2 Ψέμα & Μισή αλήθεια
«το κόμμα δια στόματος του εκπροσώπου του Άδωνι Γεωργιάδη ξεγέλασε τους ψηφοφόρους του εξαγγέλοντας ότι την ύστατη στιγμή... θα καλούσε τον κόσμο στους δρόμους»

Πρώτον - Ψέμα:
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στις εκπομπές του, που μιλούσε γι΄αυτό το θέμα, δεν μίλαγε ως εκπρόσωπος του κόμματος, ως προπαγανδιστικά η παραπάνω φράση προσπαθεί να συνδυάσει τις προσωπικές θέσεις του Άδωνι, με την δημοκρατική απόφαση τακτικής του κόμματος.

Μάλιστα ο ίδιος το επιβεβαιώνει λέγοντας:
«άλλωστε εγώ στο κυρίως άρθρο μου εδώ ανέλαβα προσωπικώς την ευθύνη για την μή διοργάνωσι Συλλαλητηρίου και φυσικά όχι μόνον αισθάνομαι, αλλά είμαι εκτεθειμένος. Όμως τα κόμματα λειτουργούν συλλογικά, έγινε η συζήτησις στο κόμμα και το κόμμα απεφάσισε έτσι για τους λόγους που σας ανέλυσα. Η δική μου προσωπική άποψι δεν έχει σημασία, διότι όταν είσαι σε ένα κόμμα, αποδέχεσαι μία βασική αρχή, το κόμμα μπορεί να μην έχη πάντα δίκιο, διότι όλοι κάνουν και λάθη, όμως τα μέλη και τα στελέχη οφείλουν να πειθαρχούν πάντοτε στις αποφάσεις του κόμματος.»

Η χρήση των λέξεων  «το κόμμα δια στόματος του εκπροσώπου του Άδωνι Γεωργιάδη» είναι σαφώς ΨΕΥΔΗ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ και χρησιμοποιείται καθαρά για λόγους προπαγάνδας για όσους δεν γνωρίζουν την αλήθεια, για απόδοση ευθυνών στο ΛΑ.Ο.Σ.

Δεύτερον - Μισή αλήθεια:
Εφόσον είναι ξεκάθαρο ότι ουδέποτε ο ΛΑ.Ο.Σ εξάγγειλε πορείες, αλλά ο Άδωνις ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την ευθύνη, πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά της αλήθειας. Ποια είναι αυτή;
Ο ίδιος ο Γεωργιάδης σε δική μου θέση είπε ξεκάθαρα:
«Αν δεν διοργανώση ο ΛΑ.Ο.Σ.ως κόμμα Συλαλλητήριο, εσείς δεν μπορείτε να διαδηλώσετε;...Ασχέτως του εάν το κόμμα θα αποφασίση να αναλάβη την διοργάνωσι του Συλαλλητηρίου την Τετάρτη ή όχι, όποιος επιθυμεί να διαδηλώση μπορεί και πρέπει να το κάνη. Άλλο το συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών και άλλο η απόφασις ενός κόμματος...»


Ερώτηση #1: Πόσες διαδηλώσεις στους δρόμους και από πόσο κόσμο είδατε εσείς;
Απάντηση #1: Μετρημένες στα δάκτυλα και σχετικά λίγου κόσμου ( στην καλύτερη << 4.000)

Ερώτηση #2: Ποιοί συμμετείχαν σε αυτές τις μικρές και λίγες πορείες;
Απάντηση #2: Πρόσωπα ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητας - και μέλη του ΛΑ.Ο.Σ.

Ερώτηση #3: Ποια άλλα δήθεν πατριωτικά κόμματα οργάνωσαν τέτοιες πανκομματικές πορείες;
Απάντηση #3: ΚΑΝΕΝΑ. Η Χ.Α. μόνο οργάνωσε μόνο μια δική της (με δικές της σημαίες) αν θυμάμαι καλά, η οποία δεν επέφερε κανένα αποτέλεσμα.

Ερώτηση #5: Κομματικό ή ακομμάτιστο συλλαλητήριο θέλαν όσοι κατηγορούν το ΛΑ.Ο.Σ;
Απάντηση #5: «Αντιλαμβάνεσαι δε πόσο υποκριτές είναι όλοι αυτοί που μας βρίζουν. Όλοι αυτοί που από την αρχή ζητούσαν ένα συλλαλητήριο ακομμάτιστο και που τώρα θέλουν να πουν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. φταίει που δεν πέτυχε.»

Ερώτηση #6: Για ποιό λόγο το ΛΑ.Ο.Σ αποφάσισε πως δεν θα πρέπει να διοργανώσει πορεία;
Απάντηση #6:
Πρώτον:
Το ΠΑΣΟΚ το πέρασε σε μια εποχή που το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μικρό για κινητοποιήσεις (Γιορτές). Χαρακτηριστική φράση:
«Αυτό είναι βέβαιον. Όμως, εάν σκεφθής ότι χθες ήταν το 1/4 απ' όσους είχαν κατέβει στο προηγούμενο συλλαλητήριο στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, τότε θα πάρης μία εικόνα αυτού που εδώ και μέρες προσπαθούσα να σας πω. Ό,τι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ εκμεταλλευόμενο τον πολιτικό χρόνο, πέρασε τον νόμο σε μία στιγμή με πολύ μικρό το ενδιαφέρον του κόσμου γι'αυτό! Αρα και ο ΛΑ.Ο.Σ. να το διοργάνωνε, πάλι δεν θα γινόταν κάτι το εντυπωσιακό.»
Δεύτερον:
Οι εικόνες από την πιθανή συμμετοχή ήταν αποκαρδιωτικές:
«Ένα τέτοιο συλλαλητήριο για να έχη αποτέλεσμα πρέπει να δίνη την εικόνα γενικού ξεσηκωμού! Να εκφράζη την πραγματική αντίθεσι της κοινωνίας με αυτό τον νόμο, να εκφράζη δηλ το 60% και 70% των σχετικών Δημοσκοπήσεων, όχι το 0,...% Μπορούμε σας ρώτησα την Κυριακή από εδώ να κατεβάσουμε 50.000-100.000, έστω 30.000 κόσμο σε αυτές τις συνθήκες; ΟΧΙ! Δεν μπορούσαμε! Αυτό εκτιμησαμε γι'αυτό δεν διοργσνώσαμε. Και δεν μπορούσαμε όχι διότι ο κόσμος δεν είναι αντίθετος, αλλά διότι είναι αλλού στραμένη η προσοχή του. Η συζήτησις στην Ολομέλεια, δεν γράφτηκε παρά μόνον σε δυό εφημερίδες και σε αυτές σε δίστηλα! Αυτό προσπάθησα να σας εξηγήσω, αλλά στάθηκε αδύνατον!»

Τρίτον:
Κανείς δεν εγγυόταν την προβοκάτσια σε ένα τέτοιο συλλαλητήριο που θα διοργανωνόταν από το ΛΑ.Ο.Σ αλλά θα ήταν ανοικτό σε κάθε καρυδιάς καρύδι. Για οτιδήποτε έκτροπο μπορεί αν γινόταν, η πολιτική ευθύνη θα έπεφτε στο κόμμα ως ΛΑ.Ο.Σ.


Συμπεράσματα:
Το γεγονός πως το νομοσχέδιο πέρναγε μέσα στις γιορτές όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μικρή ώστε να επιτευχθεί κάποιος σκοπός με το συλλαλητήριο, είναι κάτι που πολλοί το ξεχνάνε. Όταν οι ίδιοι οι πολίτες δεν μπόρεσαν να οργανώσουν συγκεντρώσεις με πάνω από 4.000 μέλη (με συμμετοχή και μελών του ΛΑ.Ο.Σ), και όταν κανένας άλλος πολιτικός φορές δεν στήριξε τέτοιες συγκεντρώσεις, κατηγορούν το ΛΑ.Ο.Σ του 5% πως δεν οργάνωσε αυτό και δεν μάζεψε άλλα 25.000 μέλη τουλάχιστον, παίρνοντας την ευθύνη της συγκέντρωσης για όλους τους άλλους - ακόμα και τους πολιτικούς εχθρούς του. Τέλος ψεύδονται πως το ΛΑ.Ο.Σ. είχε πει πως θα διοργανώσει συλλαλητήρια ενώ δεν το έκανε, αφού ποτέ το ΛΑ.Ο.Σ δεν δήλωσε κάτι τέτοιο, παρά μόνο ένας βουλευτής του ο οποίος απλά είπε την προσωπική του θέση και το έχει ξεκαθαρίσει.


#3 Μισή Αλήθεια
«ο Καρατζαφέρης στράφηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον όσων βρέθηκαν την αποφράδα τούτη ημέρα έξω από το κοινοβούλιο»

Αυτό είναι άλλο ένα καλοσυντηρούμενο ψέμα - που αναφέρεται σε όλους όσους ήταν έξω από την βουλή - χωρίς να ξεκαθαρίσει την αλήθεια. Ο Καρατζαφέρης απέδωσε βαρείς χαρακτηρισμούς, σε 150-200 άτομα (βλ. Βίντεο από βουλή) που οποία έδωσαν «ευκαιρία στον κ. Πάγκαλο να αρχίση στην Βουλή την κατηγορία της Ακροδεξιάς που αντιδρά στο Νομοσχέδιο και στο Μέγκα την καταγγελία κατά των ρατσιστών και φασιστών που δεν καταλαβαίνουν πώς η χώρα προχωράει στο μέλλον κλπ...Και να είσθε βέβαιοι ότι βλέποντάς τον και μιλώντας για μια χούφτα ανθρώπους που ούρλιαζαν, σαν γραφικοί έξω από την Βουλή, πολλοί που υπέγραψαν για το Δημοψήφισμα άρχισαν ήδη να το μετανιώνουν....Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ένα συλλαλητήριο για το Μεταναστευτικό έχει νόημα, μόνον εάν είναι τόσο μαζικό, ώστε να δείχνει την πραγματική οργή που έχει συσσωρευτεί στην Κοινωνία. Αλλιώς δίνει επιχειρήματα στους αντιπάλους μας και βλάπτει την προσπάθεια.
Ο Πρόεδρος λοιπόν υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων και σωστά, να διαχωρίση την θέσι του απ' όλα αυτά. Κι όμως ο κ. Πάγκαλος πέταξε την προβοκάτσια του στο Μέγκα ότι είδε σημαίες του ΛΑ.Ο.Σ. ανάμεσα σε αυτούς που του επιτέθηκαν και έβριζαν την Βουλή!»

Κρίνοντας το αποτέλεσμα στην τελική, η παρουσία αυτών τον 150-200 ατόμων, που έβριζαν και πετούσαν αντικείμενα, πρακτικώς όχι μόνο δεν εμπόδισε το λαθρονομοσχέδιο, αλλά μας έκανε και πολιτικά υπόλογους στους πολιτικούς αντιπάλους μας και μείωσε την προσπάθειά μας για το λαθρονομοσχέδιο. Εκ' του αποτελέσματος λοιπόν, ο Καρατζαφέρης έπραξε ορθώς ότι έπραξε.

Και όσοι κατάφεραν για άλλη μια φορά να μειώσουν την «Δεξιά» στα μάτια του κόσμου επειδή απλά θέλαν να βρίσουν και να πετάξουν αντικείμενα σε άλλους, θα έπρεπε να αντί να κατηγορούν τον Καρατζαφέρη που υπερασπίστηκε την Δεξιά και την ΛΟΓΙΚΗ,να κλείσουν και λίγο το στόμα.

Το τραγικό είναι ότι με αυτή την προπαγάνδα και την αντίληψη που προσπαθούν να περάσουν οι κύριοι που αναπαραγάγουν αυτή την είδηση, είναι πως αντί να κατηγορούν τον Πάγκαλο που έκανε την προβοκάτσια κατά την Δεξιάς και των Ελλήνων, κατηγορούν τον Καρατζαφέρη που δεν υπερασπίστηκε... τους 150 που βοήθησαν τον Πάγκαλο στην προβοκάτσιά του.

#4 Κατηγορία
Περί της προσφυγής στο ΣτΕ για το θέμα ιθαγένειας, έθεσα ερώτηση στο forum και περιμένω απάντηση. Πιο συγκεκριμένα  μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=1516

Η απάντηση:
«Επί της ουσίας, δεν έχουμε καμμία δυνατόητα παρεμβάσεως στην προσφυγή του κ. Ανδριόπουλο πλην της δημοσιοποίησης της, όπως κάνει συνεχώς το τηλεάστυ σε διάφορες εκπομπές (και ο αδελφός μου ειδικότερα). Αφού έγινε η προσφυγή, και πηγαίνει και καλά δεν έχει νόημα νομικό και άλλη. Οι δικηγόροι μας Θάνος Πλεύρης και Μάκης Βορίδης παρακολουθούν την εξέλιξή της και μόλις υπάρχει δυνατότητα πολιτικής παρεμβάσεως θα το αναδείξουμε όπως κάνουμε πάντα.»

Τώρα στο ερώτημα, γιατί ο Λα.Ο.Σ δεν έκανε πρώτος την προσφυγή... Εγώ θα σημειώσω ότι κατά τον Γεωργιάδη η προσφυγή προετοιμαζόταν από βουλευτές (που έχουν και βουλευτικές υποχρεώσεις πέρα των προσωπικών) στα μέσα Μαρτίου ως ο ίδιος δήλωσε στο forum. Στον Μάιο πέσαμε και σε περίοδο Μνημονίου, όπου το μείζον ζήτημα έγινε η χρεωκοπία της χώρας! Ο κ. Ανδριανόπουλος, καλώς κάνοντας την κατέθεσε αρχές Αυγούστου (και δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό είχε ασχοληθεί να την φτιάξει). Το να κατηγορεί κάποιος το ΛΑ.Ο.Σ πως δεν έκανε προσφυγή πιο γρήγορα, μαζί με όλες τις υποχρεώσεις και τα άλλα μείζονα πολιτικά θέματα (χρεωκοπία) που προέκυψαν, όταν κανένας άλλος πολιτικός φορέας δεν ασχολήθηκε, και χωρίς μάλιστα να ρωτήσει τι έχει κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ με αυτό το θέμα, εμένα προσωπικά μου φαίνεται προκατειλημμένο και κακοπροαίρετο. Όπως και να έχει ο ΛΑ.Ο.Σ. το θέμα το έχει αναδείξει, το δημοσιοποιεί και το παρακολουθεί από κοντά για δυνατή πολιτική παρέμβαση, όταν όλοι οι άλλοι πολιτικοί χώροι, απλά δεν ασχολούνται.


#5 Κατηγορία
«Δήλωνε επίσης ότι θα συγκέντρωνε τις 1 εκ. υπογραφές και θα τις έστελνε στο Ευρωπαικό κοινοβουλιο επικαλλούμενος την σχετική οδηγία που περιγράφεται εντός της Συνθήκης της Λισσαβώνας!»

Όχι μόνο το δήλωνε, αλλά κινητοποίησε τον όλο μηχανισμό να τις μαζέψει. Με αυτό τον τρόπο ενημέρωνε και τους ίδιους τους πολίτες που δεν είχαν ιδέα για το τι γινόταν με το λαθρονομοσχέδιο - πολλές φορές μου έτυχαν άνθρωποι που δεν ήξεραν καν τι έκανε η κυβέρνηση, κατά την διάρκεια συλλογής υπογραφών. Το ότι δεν έφτασαν οι υπογραφές το 1εκ. δεν είναι ευθύνη του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά ευθύνη όλων των άλλων (πολιτικών φορέων και ατόμων) που συνειδητά αποφάσισαν να απέχουν από την προσπάθεια συλλογής. Η ΝΔ γιατί δεν έκανε καμία κινητοποίηση; Η ΧΑ επίσης;.. Ο ΛΑ.Ο.Σ έκανε ότι μπορούσε. Αυτό και μόνο πρέπει να συνεκτιμηθεί και όχι να αξιοποιείται ως κατηγορία κατά του ΛΑ.Ο.Σ, ειδικά απ' όσους δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι για να βοηθήσουν.

Εφόσον οι υπογραφές, λόγο της μη συμμετοχής όσων δήθεν κόπτονταν για το λαθρονομοσχέδιο, δεν έφτασαν το 1 εκ., είναι σαφές δεν μπορεί να γίνει κάτι.

#6 Ψέμα - Μισή Αλήθεια
«Τελικά ο Καρατζαφέρης πάντα βρίσκει κάποια δικαιολογία για να τάσσεται κάθε φορά υπέρ των αθλίων του συστήματος που υποσχέθηκε να πολεμήσει. Έτσι και αυτή την φορά, με δικαιολογία την ανακοπή του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, ο Καρατζαφέρης στήριξε τον Νικήτα Κακλαμάνη, υπέρμαχο των λαθρομεταναστών και υπεύθυνο για την κατάντια της Αθήνα»


Με το να υποστηρίξεις κάποιον ο οποίος γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να βγει δήμαρχος, δεν καταπολεμάς το σύστημα, απλά συσπειρώνεις την παράταξή σου. Με το να δεσμεύεις κάποιον ο οποίος θα βγει Δήμαρχος σε κάποιες θέσεις, και να τον βγάζεις δήμαρχο και αυτός να τις υλοποιεί, μπορεί να κάνεις κακό στην παράταξή σου, αλλά σίγουρα κάταπολεμάς και το σύστημα. Όποιον τον ενδιαφέρει η παράταξή του και όχι η καταπολέμηση του συστήματος, τον ενοχλεί η στήριξη Κακλαμάνη ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ-ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ κατά των λαθρομεταναστών. Φυσικά οι γνωστοί άγνωστοι θεωρούν ότι το κόμμα είναι υπεράνω τις πατρίδας.

Το ότι μάλιστα κατηγορούν το Κακλαμάνη ως υπέρμαχο των λαθρομεταναστών και την κατάντια της Αθήνας, έρχεται σε αντίφαση με άρθρα όπως αυτό: Κακλαμάνης: Στοπ στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση και αυτό: http://www.antinews.gr/?p=33827 . Σε κάθε περίπτωση πάντως, από το να υποστηρίξει ο Λα.Ο.Σ κάποιον ο οποίος απλά δεν θα βγει, καλύτερα είναι να υποστηρίξει κάποιον μέσα από τον οποίο ο Λα.Ο.Σ θα έχει (λόγο συμβούλων) τα "δικά του μάτια" στις υπηρεσίες του Δήμου, και φυσικά τις σχετικές δεσμεύσεις.

#7 Προπαγάνδα
«προσέβαλε την νοημοσύνη των ψηφοφόρων του επιλλέγοντας την υποψηφιότητα Ψινάκη, την στιγμή που εμποδίζει την υποψηφιότητα Βορίδη υπό την δικαιολογία του προβληματικού παρελθόντος!»

Πρώτον: Άλλο η υποψηφιότητα βουλευτή (που δεν υπήρξε στην τελική) και άλλο η υποψηφιότητα Περιφερειάρχη (μίνι πρωθυπουργού). Η συσχέτιση μεταξύ άσχετων πραγμάτων και κατ ουσίαν και χρονικά, είσαι σαφώς προσπάθεια ανάδειξης ανύπαρκτων αντιθέσεων.
Δεύτερον: Η τακτική που ακολούθησε ο Καρατζαφέρης στο θέμα Βορίδη, όπου δεν υπήρξαν αντιδράσεις (παρότι κάποιοι σκοπίμως προσπάθησαν να δημιουργήσουν - αλλά όλες διαψεύστηκαν από το Βορίδη) δεν αφορά τους ψηφοφόρους οι οποίοι γνωρίζουν ελάχιστα μπροστά σε αυτά που ξέρει ο Καρατζαφέρης.
Τρίτον: Εγώ είμαι ψηφοφόρος του ΛΑ.Ο.Σ. και δεν νιώθω ότι προσεβλήθηκε η νοημοσύνη μου, όπως και πολλών άλλων - της πλειοψηφίας. Άρα όποιος τα λέει αυτά, ή είναι ψηφοφόρος της μειοψηφίας (δημοκρατικό κόμμα είναι ο ΛΑ.Ο.Σ) ή δεν είναι ψηφοφόρος και μιλάει αορίστως στο όνομα τρίτων, για δικό του όφελος.#8 Προπαγάνδα
«Κινήσεις ενδεικτικές του ότι ο Καρατζαφέρης χορεύει στον ρυθμό των ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν το παρελθόν του Ψινάκη στην show bizz ως παράσημο, ενώ αυτό του Βορίδη στον εθνοπατριωτικό χώρο ως ανάθεμα!»

Στην τελική το γεγονός ότι έβαλε υποψήφιο Βουλευτή τον Βορίδη και ΟΧΙ τον Ψινάκη, αποτελεί την μεγάλη απτή απόδειξη του ψεύδους της παραπάνω πρότασης, πως ο Καρατζαφέρης χορεύει στο ρυθμό των ΜΜΕ.


#9 Ψέμα
«Την ίδια στιγμή ο Καρατζαφέρης στρεφόταν κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη που διατηρεί σαφώς τις πιο εθνικοκεντρικές θέσεις σε ολόκληρη την Νέα Δημοκρατία!»

Άλλο ένα ψέμα που αναμεταδίδεται, πως δηλαδή ο Καρατζαφέρης στράφηκε κατά του Ψωμιάδη - ενός εθνοκεντρικού δήθεν Νεοδημοκράτη. Ο Καρατζαφέρης δεν στράφηκε κατά του Ψωμιάδη. Απλά δεν τον στήριξε μόλις είδε, πως όσο και εθνικεντρικές θέσεις έχει ο Ψωμιάδης, είναι πρόθυμος να τις θυσιάσει στο όνομα του μη εθνοκεντρικού Σαμαρά. Εθνοκεντρικές θέσεις οι οποίες καταπατιούνται στο όνομα ενός ιού υπουργού, όχι μόνο δεν είναι αξιόπιστες αλλά και επικίνδυνες για το Έθνος. Ο Καρατζαφέρης λοιπόν δεν ρισκάρει σε αποδεδειγμένα αναξιόπιστες θέσεις που αφορούν τα πιο κρίσημα ζητήματα της Ελλάδος. Αυτό δεν σημαίνει ότι στράφηκε κατά του Ψωμιάδη (οι σχέσεις μεταξύ τους είναι καλές). Απλά λόγο κλονισμού της αξιοπιστίας αυτών των θέσεων, ο Καρατζαφέρης δεν τον στήριξε.


#10 Ψέμα
«Σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. θυμήθηκαν προεκλογικά το πρόβλημα του Αγίου Παντελεήμονα (βίντεο από την ομιλία του Θ. Πλεύρη).»

Αυτό είναι ένα ακόμα μεγάλο ΨΕΜΑ. Ο Γεωργιάδης πολλές φορές έχει ασχοληθεί με τα προβλήματα αυτής της περιοχής στην Βουλή, και όχι μόνο, κατά το παρελθόν. Κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα που έχει γράψει ο Άδωνις η μπορεί να βρει ο καθένας:
(Μαρ. 07/2010)  «Χθες είχα επί μισή ώρα καυγά κυριολεκτικά με τον Στγό Μπαλάκο της ΓΑΔΑ για την απαράδεκτη απόφασι να απαγορεύση την διαδήλωσι στους πολίτες του Αγίου Παντελεήμονος. Θα επανέλθω σήμερα και αν δεν βρεθεί λύσις θα καλέσω τον κ. Χρυσοχοϊδη με Επίκαιρη Ερώτησι στην Βουλή....»
(Δευ 24/11/2008). «Θα πρέπει να τονίσουμε ότι την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, κλιμάκιο της Δ.Ε. Κυψέλης - 6ο δημοτικό διαμερίσματος, του ΛΑ.Ο.Σ με επί κεφαλής τον γραμματέα της επιτροπής κ. Σπύρο Παπαδόπουλο επισκέφτηκαν μαζί με τον Βουλευτή Α΄ Αθηνών κ. Αθανάσιο Πλεύρη την περιοχή του Αγ. Παντελεήμονος όπου οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί λόγω των απαράδεκτων συνθηκών ζωής που βιώνουν καθημερινά από τους λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την περιοχή.Το κλιμάκιο του ΛΑ.Ο.Σ. συναντήθηκε με κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία της πολιτείας να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά ....»


#11 Κατηγορία
«Μόνο που πέρα από την μοναδική εμφάνιση του Θάνου Πλεύρη στην πλατεία, ουδείς τους έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην περιοχή και ουδέποτε συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής. Έρχονται όμως σήμερα οι βουλευτές του Καρατζαφέρη να οικειοποιηθούν το ζήτημα του Αγιού Παντελέημονα, πιθανώς διότι βλέπουν τα ποσοστά άλλων κομμάτων να ανεβαίνουν στην περιοχή.»

Στο #10, όπου δίνονται κάποια παραδείγματα στο παρελθόν φαίνεται πως η κατηγορία περί οικειοποίησης είναι ψευδή. Ποιο είναι όμως το ενδιαφέρον κομμάτι της Κατηγορίας; Κατηγορεί το ΛΑ.Ο.Σ επείδη δεν συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων (επίσημα) και δεν πάτησε το πόδι του στην περιοχή.... Αν ο ΛΑ.Ο.Σ με τους 15 βουλευτές του έπρεπε να συμμετέχει  στις κινητοποιήσεις των πολιτών της κάθε περιοχής, τότε απλά, όχι μόνο δεν θα έκανε το πρώτο κοινοβουλευτικό έργο, αλλά θα είχε 0 κοινοβουλευτικό έργο.


Ο ΛΑ.Ο.Σ. ως πολιτικό κόμμα δεν υπάρχει για να πατάει το πόδι του στην εκάστοτε περιοχή (όπως του Αγ. Παντελεήμονα) ούτε για να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των κατοίκων με φυσική παρουσία, αλλά για να ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, κάτι που το έχει κάνει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ σε αντίθεση ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.


Η κατηγορία περί οικειοποίησης λοιπόν, είναι όχι μόνο ΨΕΥΔΗΣ αλλά και απόρροια προπαγάνδας, που στηρίζεται στην ΑΝΟΗΤΗ θέση: «δεν πατάς το πόδι σου εδώ, δεν ενδιαφέρεσαι για μένα, παρότι πολιτικά είσαι ο μόνος που ασχολείσαι και με υπερασπίζεσαι απέναντι στην Πολιτεία».


#12 Προπαγάνδα
Όπως κάθε τι που κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ οι διάφοροι προσπαθούν με τον οποιοδήποτε τρόπο να το εκμηδενίσουν (υπογραφές, υποψηφιότητες, κινητοποιήσεις) έτσι και εδώ συνεχίζουν να το κάνουν:
«Γίνεται προφανές ότι οι πρόσφατες πρωτοβουλίες στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. με την οργάνωση Παρεμπόριο-Στοπ αποτελούσαν μια προεκλογική καμπάνια για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη με την "Αττική οδό". Γι αυτό δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα προβλήθηκε μετά την ψήφιση του Καλλικράτη που ενδυνάμωσε τις αρμοδιότητες του περιφεριάρχη Αττικής, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του βουλευτή του κόμματος.»

Δηλαδή τώρα, η οργάνωση του Παρεμπόριο-Στοπ, λόγο των πρωτοβουλιών των στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ., κατηγορείται ως προεκλογική καμπάνια... Γενικότερα, οτιδήποτε κι αν κάνει κάποιος (υπογραφές / συμμετοχή κατά παρεμπορίου) ή δεν κάνει (πορείες) είναι πάντα κακό, εφόσον αυτός που το κάνει είναι ο ΛΑ.Ο.Σ... Το κακό ΛΑ.Ο.Σ. του 5% που ότι κι αν κάνει, ή δεν κάνει πρέπει να είναι υπόλογο γιατί μερικούς φαίνεται τους τσούζει που δεν μπορούν αυτοί να κάνουν τίποτα....


Πραγματικότητα

Αν βάλουμε κάτω τα στοιχεία θα διαπιστώσουμε ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ - Γνωρίζουμε όλοι τις θέσεις τους.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ διέλυσαν την Ελλάδα. Για την ιθαγένεια όλοι γνωρίζουμε τον Παυλόπουλο που έλεγε πως στόχος τους είναι στις επόμενες εκλογές να μπορούν να ψηφίζουν οι αλλοδαποί. Και τι γνωρίζουμε για τον Παυλόπουλο για το θέμα Ιθαγένειας;
- «Βέβαια βάσει κανονισμού η Αντιπολίτευσις δικαιούται τουλάχιστον τα 2/5 των φορέων. Εάν δηλαδή η Ν.Δ. υπεστήριζε έναν από τους δικούς μας, αυτός θα πέρναγε. Αρχικά δια του κ. Παυλόπουλου η Ν.Δ απέρριψε και τις τρεις προτάσεις μας, με το επιχείρημα ότι πρέπει να προσκαλούνται μόνον οι Θεσμοί, διότι εάν καλέσουμε έναν μόνον από τους Συλλόγους τότε θα κατηγορηθούμε γιατί δεν καλούμε τους άλλους.»
- «Αντιθέτως η Ν.Δ. διετήρησε στην Επιτροπή τον κ. Παυλόπουλο, ο οποίος είναι και ο πιο δραστήριος ομιλητής τους εκεί. Αυτό είναι απόφασις προσωπική του κ. Σαμαρά, διότι είναι αρμοδιότητα του αρχηγού του κόμματος να καθορίζη τις συνθέσεις εκεί που θεωρεί την μάχη κρίσιμη.»
- «όταν ο κ. Παυλόπουλος, όπως θα δουν και οι άπιστοι Θωμάδες σε λίγες ώρες στο σχετικό βίντεο, στην θέσι που εξέφρασε ο Θάνος Πλεύρης για την Αντισυνταγματικότητα του Νομοσχεδίου βάσει και των θέσεων Τσάτσου, υπεστήριξε σε κοινή γραμμή με την κα Τζάκρη, τον κ. Ραγκούση, τον Συριζα κλπ ότι το νομοσχέδιο δεν έχει πρόβλημα αντισυνταγματικότητος.»

Είδαμε ότι η ΝΔ και άλλα δήθεν Πατριωτικά κόμματα ούτε καν νοιάστηκαν στο να μας βοηθήσουν (επίσημα) να μαζέψουμε από κοινού υπογραφές. Είδαμε κανείς να μην στηρίζει διαδηλώσεις για το θέμα αυτό, και ενώ στην αρχή να κατηγορούν το ΛΑ.Ο.Σ για καπέλωμα, μετά να το κατηγορούν γιατί δεν έκανε συλλαλητήριο (χωρίς κόσμο), και μετά να το ξανακατηγορούν επειδή δεν υπερασπίστηκε 150-200 άτομα που έδωσαν την δυνατότητα στον Πάγκαλο να μας προσβάλει όλους.

Είδαμε, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να τρώνε όλα τα χρήματα, και να μας φτάνουν στο δίλημμα "χρεωκοπία ή μνημόνιο", και αυτοί που είπαν χρεωκοπία γιατί τα μέτρα είναι σκληρά να ψηφίζουν το 50% των μέτρων του ΠΑΣΟΚ, ενώ αυτοί που είπαν μνημόνιο γιατί έχουμε τα χρήματα ανάγκη να ψηφίσουν 30% των μέτρων του ΠΑΣΟΚ.... Και να κατηγορούνται αυτοί που δεν χρεοκόπησαν ούτε την χώρα, αλλά και ούτε στήριξαν τα αντιλαϊκά μέτρα, ενώ να επαίρονται όσοι και υποστήριξαν την χρεωκοπία αλλά και στήριξαν και πολλαπλάσια αντιλαϊκά μέτρα.

Βλέπουμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ / ΠΑΣΟΚ / ΝΔ) να είναι κάνουν κοινό ανθελληνικό αγώνα, και κάποιους οι οποίοι κάνουν ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, να κατηγορούν το ΛΑ.Ο.Σ. πως αυτό, που κάνει ότι μπορεί με 15 βουλευτές ενάντια σε όλους, πως είναι προδότης και εχθρός!

Δηλαδή, ανάμεσα στους 4 λύκους, τα «υποτίθεται αρνιά» που μένουν κρυμμένα στο μαντρί, κατηγορούν το πρόβατο που έχει βγει έξω και κάνει ότι μπορεί να κάνει ενάντια στους λύκους, πως δεν τους τρώει!...

Ψέμα, και διαστρέβλωση των πάντων..

1 σχόλιο:

brazdas είπε...

Φίλε area, συνέχισε γερά!
Άσε τους άλλους να χτυπιούνται!!
Όταν εσύ μιλάς με επιχειρήματα οι άλλοι βρίζουν, επειδή δεν έχουν τί να πουν!!