Custom Search

14 Οκτ 2010

[Απόψεις]: Κικίλιας: θερμοκέφαλοι όσοι μετέχουν στα επεισόδια του Αγ. Παντελεήμονα! Και άλλα πολλά ενδιαφέροντα!

Θα μπορούσα να δώσω πολλούς τίτλους στο άρθρο:
- «Ανάψτε και εσείς ένα φως για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας»
- «Ενημερώστε (τον κόσμο να μην βγαίνει από το σπίτι του), για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας»
- «Με την πίεσή μας στο "μισητό" ΠΑΣΟΚ, θα φέρουμε μηδενική ανοχή στο έγκλημα - όταν οι ίδιοι ως κυβέρνηση το αυξήσαμε κατακόρυφα»
- «Όχι στα στρατόπεδα 'ψυχών' εντός της αττικής. Να μην ελέγχονται οι κακόμοιροι οι (λαθρο)μετανάστες. Πιστεύουμε στην πρόληψη.» (σσ. εδώ το πρόβλημα επεκτείνεται και αυτός ακόμα στην πρόληψη έχει μείνει)
κτλ κτλ.
Ο πιο κατάλληλος όμως τίτλος είναι αυτός που ειπώθηκε ξεκάθαρα από τον κ. Κικίλια της ΝΔ όσων αφορά την παιδική χαρά στον Αγ. Παντελεήμονα (από το 3:15 στο παρακάτω βίντεο):
- Κικίλιας: «Δυστυχώς ακραίες καταστάσεις και θερμοκέφαλοι αποφάσισαν να διαπληκτίζονται πάνω στην παιδική χαρά αυτή με κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών τους».

Καλόπιστα αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνει καμία αναφορά σε αναρχικούς/αριστερούς/λαθρουποστηριχτές θερμοκέφαλους και τους βάζει όλους (και τους κατοίκους της περιοχής) στο ίδιο τσουβάλι; Όταν λέει διαπληκτίζονται εννοεί και τις δύο μεριές φυσικά (εκτός αν κάποιοι διαπληκτίζονται με τον εαυτό τους!).

Μα φυσικά γιατί ο ίδιος στο 6:04 λέει ξεκάθαρα τις θέσεις του:
Κικίλιας: «Δεν είμαι διατεθειμένος να συμπράξω στο να δημιουργηθούν στρατόπεδα ψυχών εντός της Αττικής. Και κάποιοι άνθρωποι δυστυχείς που είναι μετανάστες να τοποθετηθούν εν είδη κλουβιών και να ελέγχονται. Στη πρόληψη πιστεύω. Οι τελευταίοι που φταίνε είναι αυτοί οι δυστυχείς με τα σεντόνια που τρέχουν από τετράγωνο σε τετράγωνο και τους κυνηγάει η Δημοτική αστυνομία.»

OMG (σσ. Oh My God!). Αυτές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ!
  1. Μιλάει για στρατόπεδα ψυχών και ανθρώπους δυστυχείς - ως μιλάνε οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
  2. Μιλάει για κλουβιά και ελέγχους - ως μιλάνε οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
  3. Μιλάει για Μετανάστες και όχι για ΛΑΘΡΟΜετανάστες - φαίνεται τον ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΛΑΘΡΟ" όσο ενοχλεί ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
  4. Λέει ότι πιστεύει στην πρόληψη, όταν ΗΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  5. Θεωρεί πως αυτοί που κυνηγάει η αστυνομία με τα σεντόνια (παρεμπόριο/λαθρέμποροι) είναι οι τελευταίοι που φταίνε (τι να κάνουν και αυτοί, φοροδιαφεύγουν και στέλνουν το χρήμα στο εξωτερικό κλείνοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις επειδή.. είναι δυστυχείς!!!)... Δηλαδή εμείς οι Έλληνες φταίμε περισσότερο απ' αυτούς;;;...
ΟMG!!!

Ο Κικίλιας της Νέας Δημοκρατίας και προσωπική επιλογή του Σαμαρά, σε αυτά τα θέματα εκπροσωπεί τέλεια και τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!

............ Όχι.. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο εδώ!... Όποιος ακόμα δεν καταλαβαίνει ποια είναι η στάση της Νέας Δημοκρατίας - Σαμαρά γι' αυτά θέματα, ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ! (χρησιμοποιώ αυτή την λέξη γιατί σε μια συζήτηση την είχα αναφέρει και είχε κάνει εντύπωση!). Όχι ΑΦΕΛΗΣ.. .Αλλά ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ.


Συνεχίζω όμως με το θέμα της εγκληματικότητας και το πως θα το αντιμετωπίσει η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά, δια μέσω του «Βασιλάκη της καρδιάς τους».

Στο 5:20 ακούμε τον κ. Κικίλια:
ΚΙΚΙΛΙΑΣ: «Συνεπώς εδώ μιλάμε για μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα...»
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: «Πως θα το κάνετε αυτό; Θα έχετε αστυνομία δική σας; Θα έχετε τι; Πως θα το πετύχετε; Δεν το κάνατε ως Δημοτικός σύμβουλος με την κυβέρνηση που ήταν και φίλα προσκείμενη σε εσάς;»
ΚΙΚΙΛΙΑΣ: «Εγώ οφείλω να πιέσω τη κεντρική εξουσία και το Υπουργείο Δημοσίας τάξης που έχει την ευθύνη. Από εκεί και πέρα όμως να λειτουργήσω και ομαδικά (;;;) και εκεί πέρα που μπορώ ως δομή που είναι η περιφέρεια να φωτίσω καλύτερα τις γειτονιές; Ναι. Να ενημερώσω καλύτερα το κόσμο; Βεβαίως. Να συμπράξω σε αυτό το οποίο έργο {[έχει αφήσει];;} το κεντρικό κράτος; Βεβαίως. Αλλά είναι δική του η ευθύνη και δεν την έχει πάρει.»

Ο κύριος αυτός υπόσχεται μηδενική ανοχή στην  εγκληματικότητα, με το να φωτίσει περισσότερο τους δρόμους, να ενημερώσει τον κόσμο (μάλλον για μαθήματα καράτε εννοεί, αν δεν εννοεί να τον ενημερώσει να μένει μέσα στα σπίτια του! :Ρ) και να συμπράξει.. με το (ΠΑΣΟΚικό) κράτος!.. Βέβαια ενώ υπόσχεται μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα, μας λέει πως η ευθύνη για την εγκληματικότητα δεν είναι δικιά του αλλά του Υπουργείου Δημόσιας τάξης.....

Ψηφίστε τον λοιπόν... Για περισσότερο φως στους δρόμους και ενημερωτικά φυλλάδια, όλοι εσείς οι «θερμοκέφαλοι» που υπερασπίζεστε τα σπίτια σας από τις αλλοδαπές ψυχές!...

Δείτε το βίντεο για να σας φύγει κάθε απορία από το 3:15 και μετά... Αν το δείτε από την αρχή, θα δείτε πάλι του τι έκανε η ΝΔ με τον κ. Κικίλια να λέει:
«Γιατί κ. Ευαγγελάτε δηλαδή δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις και κάποια λάθη και να πάμε μπροστά;»... Ωραία αναγνώριση κάνατε.. Εσείς τα αναγνωρίσατε, εμείς τα πληρώνουμε...... όπως και ο Καραμανλής ανέλαβε τις πολιτικές ευθύνες (και εμείς αναλάβαμε να τις πληρώσουμε)......  (τα νεύρα μου!)...


Υσ. Το screenshot το έβαλα με τέτοια χρώματα και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, γιατί πραγματικά... «συγκινήθηκα» για τις θέσεις του περί των ΛΑΘΡΟμεταναστών. Δεν μπορούσα να βρω άλλο σχετικό στιγμιότυπο από το βίντεο που να ταιριάζει στο αίσθημα που μου δημιούργησε ακούγοντάς τον. Μάλιστα αν προσέξετε όταν μιλάει για τους μετανάστες η χροιά της φωνής του αλλάζει...