Custom Search

2 Οκτ 2010

[Απόψεις]: Έλληνες φορτηγατζήδες. Τα πρώτα θύματα στον πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Κάποιες σκέψεις καταθέτω που μου ήρθαν όταν άκουσα πως ετοιμάζονται ήδη εταιρίες πολλών φορτηγών να έρθουν στην Ελλάδα, σε συνδυασμό το άνοιγμα των επαγγελμάτων των φορτηγατζήδων με το άρθρο που επιτρέπει σε κάθε έναν ανεξάρτητα εθνικότητας να δουλέψει ως φορτηγατζής. Δεν είμαι πολύ ενημερωμένος στο συγκεκριμένο θέμα, οπότε αυτά που θα γράψω μπορεί να αποτελούν και λάθος αντίληψη.

Πριν κάποιο καιρό θυμάμαι άρχισαν υπήρξαν οι πρώτες ειδήσεις περί συνεργασίας της Ελλάδος με την Cosco. Πολύ σύντομα το ΠΑ.ΣΟ.Κ παρουσίασε νομοσχέδιο που άνοιγε το επάγγελμα των φορτηγατζήδων/μεταφορέων, με τέτοιο τρόπο ώστε - σε γενικές γραμμές - ο καθένας να μπορεί να γίνει φορτηγατζής/μεταφορέας ανεξάρτητα εθνικότητας (;;!!) και να πρέπει να ανήκει σε κάποιου είδους εταιρία ή κάτι τέτοιο.

Τώρα ακούμε για διαφόρους πλουσίους που ήδη έχουν ετοιμάσει τις εταιρίες τους με τα πολλά φορτηγά, έτοιμα να έρθουν στην Ελλάδα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως το σχέδιο ήταν οργανωμένο από την αρχή - από τότε που άρχισε να ακούγεται η cosco μήνες πριν. Εκτιμώ, πως η cosco βρίσκοντας την Ελλάδα σε ευάλωτη θέση (που σκοπίμως την έφερε ο Παπανδρέου), αποφάσισε να την αξιοποιήσει για να ανοιχθεί η Κίνα προς το ευρώ και την ΕΕ. Για να έχει χαμηλές τιμές - και άρα χαμηλό ανταγωνισμό στα προϊόντα της - λογικά θα ζήτησε ξένους εργάτες, όπου για αυτούς το μεροκάματο είναι πολύ χαμηλό. Και τσουπ, να σου το νομοσχέδιο για το άνοιγμα των επαγγελμάτων για τους φορτηγατζήδες (αλήθεια, γιατί επιλέχθηκε το συγκεκριμένο επάγγελμα από τα πρώτα;). Ένα νομοσχέδιο που απειλεί και με φυλακίσεις όσους δεν υπακούσουν.

Νομίζω, πως ο Παπανδρέου προκειμένου να εδραιώσει συμφωνία με τους Κινέζους, προκειμένου να εισπράττει κάποιους φόρους από την διακίνηση δια μέσω Ελλάδας των προϊόντων τους, ώστε να μαζεύει για να πληρώσει τα δάνεια, κάτω από τις πιέσεις των ξένων (κινέζων) θυσίασε κανονικότατα τους Έλληνες οδηγούς.

Αναρωτιέμαι αν οι θυσίες αυτές θα έχουν τέλος... Αναρωτιέμαι, αν σε λίγο στην Ελλάδα θα δουλεύουν όλοι οι ξένοι, μέχρις ότου οι Έλληνες αποδεχτούν να δουλεύουν με πιο φθηνά μεροκάματα απ' ότι οι γείτονές μας... Κατα εκεί μου βρωμάει το πράγμα!

Τώρα αν βάλει κανείς μέσα και την λαθρομετανάστευση, τις ανθελληνικές αλλαγές που προωθεί ο Παπανδρέου στα σχολεία, τα όσα γίνονται στην Θράκη, τα χτυπήματα στην θρησκεία κτλ... καταλαβαίνει κανείς, ότι μας οδηγεί σε διάλυση, οικονομική και εθνική, στα δήθεν ονόματα του ανθρωπισμού και της χρεωκοπίας...

Η cosco είναι μόνο η αρχή, και οι φορτηγατζήδες τα πρώτα θύματα ενός πολέμου κατά των Ελλήνων.

Τώρα, αν με ρωτήσετε τι μπορούμε να κάνουμε; Μια λύση βλέπω η οποία έχει τρεις πλευρές.
1. Διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας με διαδικασία «κρυφού σχολιού» - όχι δεν είμαστε πια ελεύθεροι. Ούτε έχουμε Δημοκρατία. Όλοι θα πρέπει να προμηθευτούμε βιβλία Ελληνικής ιστορίας, να τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας, και να μεταδώσουμε την γνώση αυτών - την οποία προσπαθούν να την εξαλείψουν - στα παιδιά μας. Αλλά και αυτό το έχουν προβλέψει οι κυβερνώντες, με την πρόταση του ολοήμερου σχολίου, απαγορεύοντας έτσι ουσιαστικώς στο εκάστοτε παιδί να μπορεί να αποκτήσει την παιδεία και την γνώση που θέλουν να του δώσουν οι γονείς του, αναγκάζοντάς το να γαλουχηθεί με ότι σκουπίδια θέλουν αυτοί.
2. Το νωρίτερο δυνατόν, θα πρέπει να ανεχτούμε να ζούμε με πολύ άσχημες συνθήκες - με πολύ λίγα χρήματα - ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως και οι εταίροι - προστατεύοντας έτσι τους εαυτούς μας από το να χάσουμε τεχνογνωσία (ως έχει γίνει ήδη με κάποια επαγγέλματα).
3. Θα πρέπει να αρχίσουμε να στηρίζουμε συλλογικά της Ελληνικές εθνικές ομάδες. Να είμαστε ενωμένοι κάτω από την Ελληνική σημαία, ανεξάρτητα από κόμματα. Δεν έχει να κάνει η πολιτική με εμάς. Εμείς έχουμε να κάνουμε με την διατήρηση του έθνους μας, σε έναν πόλεμο από τους κυβερνώντες.

Έχω την εντύπωση, πως πλέον είμαστε στην αρχή του πολέμου κατά του Ελληνικού έθνους και των λοιπόν εχθρών, από τους υποστηριχτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως ο πρωθυπουργός μας. Και ας έχουμε υπόψιν μας, πως αν καταφέρουν και καταστρέψουν εμάς τους Έλληνες, τότε θα είναι πλέον εύκολο να διαλύσουν και όλα τα άλλα έθνη.

Αντί να βλέπουμε αξιοποίηση των δανείων για αναπτυξιακά έργα και επιχειρησιακές μονάδες που θα αποφέρουν κέρδη, στήριξη της ομόνοιας και ενότητας των Ελλήνων μέσω του Έθνους και της Θρησκείας, εμείς βλέπουμε αξιοποίηση ξένων εταιριών που θα αποδίδουν μικρούς φόρους στην Ελλάδα με αντάλλαγμα την ανεργία και κακουχία των ίδιων των Ελλήνων, και διάλυση κάθε Εθνικού και Θρησκευτικού κορμού συσπείρωσης...

Ο πόλεμος εναντίων μας, από τους υποστηριχτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φαίνεται έχει ήδη αρχίσει για τα καλά.. απλώς εμείς παγωμένοι αναρωτιόμαστε ακόμα αν ζούμε σε όνειρο ή σε πραγματικό εφιάλτη!...