Custom Search

3 Οκτ 2010

[Απόψεις]: Οι Ρατσιστικές και φασιστικές ΜΚΟ πιάσαν δουλειά!.. Θα αντιδράσουμε; -πρόταση

Αφορμή: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_2863.html

«Η Ένωση Μεταναστών Εργατών, η Πακιστανική Ενότητα Ελλάδος και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη φασιστική Απειλή απηύθυναν κάλεσμα προς τους μετανάστες, καλώντας τους να υπογράψουν αιτήσεις ασύλου για λόγους περιβαλλοντικής καταστροφής, η οποίες απευθύνονταν ειδικά προς τους Πακιστανούς, αλλά και αιτήσεις άδειας παραμονής για όλους τους μετανάστες. Συνολικά 6.500 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν και οι αιτήσεις αυτές κατατέθηκαν από αντιπροσωπεία στον διοικητή της Υποδιεύθυνσης Αλλοδαπών, με το αίτημα να ανοίξει η διαδικασία ασύλου στην Αθήνα. Σε νέα συνάντηση που ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη, ο διοικητής δεσμεύτηκε ότι θα έχει μια τελική απάντηση στο αίτημα.»


Αυτό που θέλω να τονίσω είναι οι φράσεις:
«απηύθυναν κάλεσμα προς τους μετανάστες, καλώντας τους να υπογράψουν αιτήσεις ασύλου για λόγους περιβαλλοντικής καταστροφής»...
1. Αν υπήρχαν λόγοι περιβαλλοντικής καταστροφής, θα περίμενε κανείς οι αιτήσεις ασύλου να γινόταν επι το πλείστον από γυναικόπαιδα και όχι νέους στο άνθος της ηλικίας τους, οι οποίοι το πιθανότερο είναι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες στη χώρα.
2. Αν υπήρχαν λόγοι περιβαλλοντικής καταστροφής, θα έπρεπε πριν έρθουν στην χώρα να είχαν ζητήσει άσυλο, με όλα τα στοιχεία που να αποδεικνύουν την καταστροφή. Και να έρθουν εν τέλη νόμιμα.
3. Τώρα που το ξανασκέφτομαι: Άσυλο για λόγους περιβαλλοντικής καταστροφής;;;.. Γιατί; Φοβούνται ότι η περιβαλλοντική καταστροφή θα τους απαγορεύει να γυρίσουν στη χώρα τους; .. Ή μήπως όποτε υπάρχει περιβαλλοντική καταστροφή, δικαιούνται οι πολίτες να ζητούν άσυλο από άλλες χώρες;..Όταν ζητάει κάποιος Άσυλο, μόνο ως πολιτικό άσυλο νοείται αυτό - και όχι ως άσυλο επειδή μπορεί... να μην τους κάθονται οι γυναίκες τους (είδος καταστροφής και αυτό). Από την wiki διαβάζουμε: «Το πολιτικό άσυλο δεν πρέπει να συγχέεται με το σύγχρονο νόμο για τους πρόσφυγες, ο οποίος εξετάζει τη μαζική είσοδο του πληθυσμού, ενώ το δικαίωμα του ασύλου αφορά άτομα και παραδίδεται συνήθως σε μια συγκεκριμένη περίπτωση.» .. 6500 άτομα δεν είναι μεμονωμένες/συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά μαζική είσοδος.

- «αλλά και αιτήσεις άδειας παραμονής για όλους τους μετανάστες.». Από που και ως που, οι παρανόμως εισελθόντες μενατάστες, έχουν το δικαίωμα αίτησης για άδεια παραμονής; ..Το μόνο δικαίωμα που έχουν αυτές οι ομάδες κατοχής, είναι αίτηση για πολιτικό άσυλο και τίποτα περισσότερο.

Είναι μάλιστα ενδιαφέρον και το όνομα της μιας οργάνωσης:
«Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη φασιστική Απειλή»... Οι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ κατά των Ελλήνων, που δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε αυτό το θέμα και πάνε κόντρα στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... μιλάνε για φασιστική Απειλή. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Μάλιστα στο site τους μπορεί κάποιος να δει όλη την εκστρατεία τους, με θέμα την απόδοση ΑΣΥΛΟΥ λόγο... πλημμυρών. Ούτε να είχε βουλιάξει όλο το Πακιστάν ένα θέμα!
Διαβάζουμε μάλιστα διάφορα όπως: «Κατόπιν, στη Σκάλα Λακωνίας με μια δυναμική απεργία των μεταναστών εργατών από το Πακιστάν από τις 13-18 Σεπτεμβρίου, άνοιξε η διαδικασία απόδοσης ασύλου με μαζική κατάθεση αιτήσεων στο Α.Τ. Λακωνίας.»..«Καλούμε τους μετανάστες να καταθέσουν μαζικά αιτήσεις την Παρασκευή 1 Οκτώβρη και τις αρμόδιες αρχές να τις παραλάβουν και να ανοίξουν αμέσως τις επιτροπές ασύλου.»

«Η ευθύνη για την κλιμάκωση των ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων βαραίνει  το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη( με την ολόπλευρη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ) στα πλαίσια της ρατσιστικής επιχείρησης για το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας συνεργάζονται ανοιχτά με ομάδα τραμπούκων την οποία καλύπτει

«Καλούμε τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων να κινητοποιηθούν για να μπει τέλος στις επιθέσεις αλλά και στην ίδια τη πολιτική της κυβέρνησης που οπλίζει τα χέρια των δολοφόνων τραμπούκων, για να σταματήσει η συνεργασία της ΕΛΑΣ με τις ομάδες κρούσης στον Άγιο Παντελεήμονα.»

Μια πρόταση θα κάνω εγώ. Αν υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, να φτιαχτεί ένας Ελληνικός Δικηγορικός Σύλλογος που να αντιμετωπίζει αυτές τις ΜΚΟ, και να πιέζει το Δημόσιο με μηνύσεις κτλ στο να αναλάβει μέτρα και ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ (σε χώρο εκτός των συνόρων της Ελλάδος - κι ας τους αναλάβει όποιος θέλει από εκεί) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Και ας συνδράμουμε όλοι στην πληρωμή τους.

Ο Φασισμός κατά των Ελλήνων, στο όνομα των δήθεν ανθρώπινων δικαιωμάτων, έχει καταντήσει κουραστικός.

2 σχόλια:

brazdas είπε...

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράματα φίλε area! Βγαίνει ο καθένας λέει ότι θέλει, απαιτεί πράματα ενώ είναι παράνομος και αντί να τον πιάσουν απ' τα μαλλιά (ή από όπου αλλού θέλετε) και να τον στείλουν από εκεί που ήρθε κάθονται και κάνουν και διάλογο μαζί του!!
Γίνεται κάτι τέτοιο στην Αμερική; Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει ειδική υπηρεσία που διώχνει τος λαθρομετανάστες, κάνοντας επιδρομές σε σπίτια και επιχειρήσεις! Διορθώστε με αν κάνω λάθος!

area51gr είπε...

Διάβασε αυτό:
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_9700.html

Είναι φανερό πως στην Ελλάδα έχουμε γεμίσει εγκληματίες με την προστασία φυσικά των ΜΚΟ.