Custom Search

28 Σεπ 2010

[Απόψεις]: Εξωγήινοι, παγκόσμια διακυβέρνηση, blue beam .. και Σελήνη!

Με αφορμή τα άρθρα περί εξωγήινων ( εδώ, εδώ, εδώ ) σύμφωνα με τα οποία επίσημα πλέον «τα Ηνωµένα Εθνη τοποθέτησαν επί της υποδοχής των εξωγήινων την Οτµάν που ήδη διευθύνει το – άγνωστο για πολλούς – Γραφείο των Ηνωµένων Εθνών για τις Εξωγήινες Υποθέσεις», παραθέτω εδώ κάποιες πληροφορίες για το σχέδιο "Blue Beam".

Πηγή: http://anti-ntp.blogspot.com/p/blue-beam-project.html

Τι είναι το Blue Beam Project;
Το blue beam project είναι ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην παραπλάνηση των ανθρώπων. Ωστε να φέρουν τον αντίχριστο.

Ποιος το έφτιαξε?
Η ΝΑΣΑ και αυτοί που είναι πίσω της...(bilderberg, illuminati, τεκτονες και αλλα άτομα της νέας τάξης)

Γιατί να παραπλανηθούν οι άνθρωποι???
Για να πιστέψουν στον ψεύτικο Μεσσιά που ετοιμάζουν και για να μπορούν οι κυβερνήσεις να τους ξεχωρίζουν(τους ανθρώπους) και καλά από τους εξωγήινους, θα πούνε στον κόσμο να βάλει το τσιπάκι. Τον αντίχριστο εν ονόματι Μaitreya ή Raj Patel (το κανονικό όνομα) ( κάντε αναζήτηση στο google αυτά τα 2 ονόματα...) αλλιώς μπείτε εδώ http://www.share-gr.org/
Oρίστε διαφημιστικό στο CNN
http://www.youtube.com/watch?v=2lb4Jv7_ol0

Πως λειτουργεί?
Έχουν εγκαταστήσει βίντεο προβολείς σε όλους τους δορυφόρους γύρω από την γη. Αυτοί οι βίντεο προβολείς μπορούν να προβάλουν οτιδήποτε θέλει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.... από ψεύτικα ανθρωπάκια μέχρι ούφο και ΘΕΟΥΣ και αστέρια ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!


Πως θα το καταφέρουν να παραπλανήσουν τους ανθρώπους?
Θα εμφανίσουν εξωγήινους στον ουρανό με UFO κλπ και ο Αντίχριστος θα πει στους ανθρώπους πως μονο εγώ μπορώ να σας σώσω.... Είμαι αυτός που περιμένετε όλες οι θρησκείες ο μέγας ΔΆΣΚΑΛΟΣ

Γιατί εμφανίζετε τώρα πιο πολύ το blue beam project?
Στην προσπάθεια για χειραγώγηση πνευματική και υλική των ανθρώπινων μαζών ώστε να επέλθει η περίφημη Παγκοσμιοποίηση, η τεχνολογία παίζει τον πρώτο ρόλο. Ισχυροί υπολογιστές. Λέιζερ και ειδικά προγράμματα δημιουργούν πολλές φορές τις κατάλληλες συνθήκες για υποβολή ιδεών. Μια επίδειξη τέτοιων προγραμμάτων έγινε και σε δημόσια κτίρια στις ΗΠΑ. Αν και ο σκοπός ήταν η διασκέδαση του κόσμου, οι δυνατότητες που έχουν μπορούν να προξενήσουν σκέψεις σε όποιον έχει ανησυχίες. Η εποχή της προβολής ολογραμμάτων τόσο τρισδιάστατων και φυσικών ώστε να μην μπορείς να καταλάβεις την διαφορά δεν είναι καθόλου μακριά. Ήδη έχουμε μπει σε αυτήν.


Γιατί συνέχεια προβάλεται κάποιο σπιράλ;
Γιατί και καλά το σπιράλ είναι το αστρικό σημάδι. Oι άνθρωποι παντού έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ένα ασυνήθιστο και σημαντικό σημάδι, που "και καλά" όμοιό του έχει εκδηλωθεί μόνο μια φορά πιο πριν, κατά την γέννηση του Ιησού.

Υπάρχουν βίντεο σχετικά με αυτό?
Φυσικά και υπάρχουν δείτε τα παρακάτω (περισσότερα βίντεο μπορείτε να δείτε στο άρθρο-πηγή)Πιο λεπτομερή πράγματα μπορείτε να διαβάσετε και εδώ:
http://sscrew.blogspot.com/2008/06/project-blue-beam.html

Μέσα σε όλα αυτά θυμήθηκα και την πρόσφατη αποκάλυψη πως:
«Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα»
http://echedoros-p.blogspot.com/2009/07/blog-post.html


Όλα αυτά δημιουργούν το ερώτημα: γιατί ξαφνικά τους έπιασε όλους πρεμούρα για τους εξωγήινους; Μια πιθανή απάντηση - Λόγο της νέας τάξης πραγμάτων που θέλουν να επιβάλουν.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω, ως αντίθετη άποψη, ένα συνονθύλευμα πηγών που είχα μαζέψει για τον αφύσικο δορυφόρο μας που λέγεται "Σελήνη":  http://area51gr.blogspot.com/2009/10/httpandromedios.html
ως και επίσης ένα ενδιαφέρον παλιό βίντεο.


Υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι; Τίποτα δεν αποκλείω, αλλά είμαι σίγουρος πως ακόμα και αν δεν υπάρχουν, κάποιοι ευχαρίστως θα τους κατασκεύαζαν για να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους πάνω στον έλεγχο των λαών. Ας είμαστε λοιπόν, προσεκτικοί και καχύποπτοι σε κάθε τι που μας παρουσιάζεται ως «νέο».